Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsmini çıkaramadım,ben de ikinci el aldım hocam bugün aynı ürünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

Logitech Extreme 3d Pro hocam Media Markt'dan 350 tl

Alıntıları Göster
    3 yıl önce sıfır 100 liraya almıştım şimdi 350 lira olmuş ama yine de parasını hakkediyor oldukça kaliteli. IVAOda toplam 1800 saatlik uçuş geçmişim var cihaz hala sorunsuz çalışıyor daha uzun yıllar götürür diye düşünüyorum
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    350 TL bence çok iyi bir fiyat değil. Logitech'in joystick'ini de pek beğenmiyorum. Benim tavsiyem joystick alacaklara Thrustmaster T.16000M olur. Şiddetle tavsiye ederim. Fiyat ikiye katlanıyor evet ama kalite iki katından daha fazla artıyor. Logitech'te düz potans var ve hassasiyeti çok kötü ancak T.16000M'de manyetik sensör var.

Gelbura'da 650 TL...

Görseli hoşuna gitmeyen yeni çıkan Airbus edition'a da bakabilir;
    gelbura.com
    Binlerce üründe en ucuz fiyatlar burada, Başka Yerde Arama Gelbura
    https://www.gelbura.com/urun/thrustmaster-tca-sidestick-airbus-edition.
    Tamamen mekanik olarak tamamen aynı stick. Görsel farkı var sadece. Tabii biraz da daha tuzlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 17 Ağustos 2020; 0:23:12 >

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Güvenilir satıcılar mı bunlar, ilk kez duydum burayı
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Yani kendilerine kefil olamam ama bir ara DH'de de konu açmışlardı Thrustmaster Türkiye Distribütörü olduklarını söylüyorlar. Benzer fiyata Gittigidiyor'da falan da var tabi farklı satıcıdan...

Ürüne kefil olurum ama satıcıya dair bir fikrim yok maalesef. Hepsiburada üzerinde de mağazaları olmaları lazım belki oradan alışveriş yapmayı daha güvenli bulabilir insanlar.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Gelbura bildiğim kadarıyla Thrustmaster Türkiye yetkili satıcısı
  • Hala önyüklemeyi açmamak neyin kafasıdır? 150 gb'lık uygulama olduğunu unutuyor galiba bu microsoft
  • Çıkış saati açıklanmış.

STEAM Kullanıcıları için UTC 04:00 (07:00)
    MS STORE Kullanıcıları için UTC 21:00 (00:00)

https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-release-times/
  • Gamepass ile oynayacaklar gece 00:00 da oynayabilecekler.. Tabi 150 gb indirilcek :)

@Elessar Eredhian hocam, doğrudur daha kalitedir, aslında hiç bi ürün fiyatını haketmiyor, ama örnek ps'de yeni çıkmış bi oyunun fiyatından daha uyguna Logitech marka ürün almak bana ucuz geldi, kimine pahalı gelebilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 17 Ağustos 2020; 10:5:45 >
  • Şu microsoftun yedeklemesi olmadığı için gamepasstan almıyorum sanki bişey niye yedekleme yok microsoft storede 349 tl bayılacam şimdi steame
  • Türkiye için çıkış saati bu akşam 21.00 da gösteriyor. +3 eklendiğinde gece 24.00 da çıkış yapıcak.https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-release-times/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun26180 -- 17 Ağustos 2020; 10:48:16 >
  • Çıkış saati iyide,ön yüklemeye açılmaması tam saçmalık. Adsl kullananlara eziyet resmen.
  • 2 GB bir şey indirdi, 24:00’da açılsa zaten 150GB sabaha kadar ancak biter...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu Game pass(pc) üzerinden kütüphaneme ekledim ancak hala indirmeye açılmadı. Birçok kişi 152 gb indirdiğini söylüyor ama bende sadece geçenlerde 1gb indirme yaptı. Ön yüklemeye açılmaması büyük rezalet. 152 gb indirme işlemi için zaten hiç gitmezse iki gün gidecek. Pc'de indirme işlemini yapabilen var mı?
  • Aç işte indirmeyi indirelim arkadaş bu ne saçma
  • Arkadaşlar FS için Gaming Laptop bakıyorum, bugün yarın alacağım, daha önce araştıran, tavsiye edebilecek olan var mı?

Aşağıdaki arkadaş bu işin hakkını verir mi?

https://www.hepsiburada.com/hp-power-15-dk0014nt-intel-core-i5-9300h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7av08ea-p-HBV00000M5FHG

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir deneyim sunmasa da oynatır. Benim tavsiyem masaüstü bir sistem toplamanız.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Mükemmel deneyim için nasıl bir masaüstü gerekir acaba ?

• exclbr kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında önyükleme var ama oyunun çalışma mantığı gereği esas büyük kısmı oyun açıldıktan sonra indirmek gerektiği için önyükleme yokmuş gibi oluyor. Oyun modüler yapıda olduğu için böyle yapmak zorunda kalmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.