Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ryzen 3700x, 32 GB ram, full HD için en az rtx 2070, 4k için 2080 ti, 50 Mbps internet, en az 150-200 GB boş disk alanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Arkadaşlar FS için Gaming Laptop bakıyorum, bugün yarın alacağım, daha önce araştıran, tavsiye edebilecek olan var mı?

Aşağıdaki arkadaş bu işin hakkını verir mi?

https://www.hepsiburada.com/hp-power-15-dk0014nt-intel-core-i5-9300h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7av08ea-p-HBV00000M5FHG
    Monster Notebboklara baktınız mı? Tabiri caizse ithal markalar biraz daha yüksek fiyat istiyorlar.

Özelliklere bakarsak bence orta seviyede sorunsuz oynatır gibi duruyor.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Nvidia tarafında RTX 2070 üstü veya amdde 5700 XTli bi sistem toplamanızı öneririm. Bu laptop fiyatlarının bi tık üstüne çok rahat toplarsın ve performans farkı oldukça çok fazla olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bunu diyecektim.. Anladığım kadarıyla bize launcher ve arayüzü indirdi gamepass, sonrasında seçtiğin uçak ve rotayı indirecek..
    150 gb belirtmesi, bu kadar boş alanı bırakın gibi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklemedeyiz.
  • tropeus77 T kullanıcısına yanıt
    Oyunu açtıktan sonra 90~ GB daha indirecek

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan737

Monster Notebboklara baktınız mı? Tabiri caizse ithal markalar biraz daha yüksek fiyat istiyorlar.

Özelliklere bakarsak bence orta seviyede sorunsuz oynatır gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, baktım, Tulpar T7 yeni seri ince kasa cihazlar çok güzel 12.000 TL. seviyesinde RTX2060 model alınabiliyor ama RTX2060 ile 1660Ti arasında %10 gibi bir performans farkı var, o fiyata değer mi bilemedim, yukarıdaki 8000 liralık HP mantıklı gibi geldi ama Full HD yüksek seviyede oynatmazsa anlamı olmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Nvidia tarafında RTX 2070 üstü veya amdde 5700 XTli bi sistem toplamanızı öneririm. Bu laptop fiyatlarının bi tık üstüne çok rahat toplarsın ve performans farkı oldukça çok fazla olur.
    Aslında sadece kasa, anakart, ram, işlemci ve ekran kartı lazım, diğer parçalar var elimde, uzun süredir takip edemedim ama piyasayı, hangi parça hangisi ile uyumludur bilemiyorum, araştıramadım da henüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Teşekkürler, baktım, Tulpar T7 yeni seri ince kasa cihazlar çok güzel 12.000 TL. seviyesinde RTX2060 model alınabiliyor ama RTX2060 ile 1660Ti arasında %10 gibi bir performans farkı var, o fiyata değer mi bilemedim, yukarıdaki 8000 liralık HP mantıklı gibi geldi ama Full HD yüksek seviyede oynatmazsa anlamı olmayacak...

Alıntıları Göster
    1660 ti ile 1650 ti arasındaki farkı bilemiyorum tam olarak ancak;

işlemci bazında biraz baktım
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-8-3/

bu bilgisayarın işlemcii hem i7 hemde 10. nesil.

ben hp sevemedim bir türlü daha önce kullanmıştım. teknik servisi sanırım bana da denk geldi biraz sıkıntılı forumlarda araştırmanızı öneririm

monstera ekleyeceğiniz parçalar garanti bozmuyor mesela benim için önemli bir kıstas ayrıca 6 ayda bir bakım yapıyorlar ücretsiz..

eksi yanına gelirsek soğutma kısmında biraz zayıf kalıyor gibi fan çoğunlukla hızlı ve gürültülü çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan737 -- 17 Ağustos 2020; 14:16:38 >

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hocam aktif internet bağlantısı olmadan tüm detayları indiremiyor muyuz pcye? İlla anlık 50 mbps civarı bi internet mi lazım sürekli?
  • Son 9 saat
  • Halen pre order iken almak mantikli mi? Sonradan fiyatinin artma durumu olabilir mi

• 1660Ti gayet yeterli olacak gibi değil mi?

Aşağıdaki video GTX1660 ile:
    Drawyahyoutube
    Microsoft Flight Simulator 2020 Graphics Settings - Nvidia GTX1660|Drawyah
    https://www.youtube.com/watch?v=1jwbzV6HL6E

• Burada da Low Medium High ve Ultra karşılaştırmaları var, o kadar para vermeye pek gerek yok gibi ya, kararsız kaldım :)
    ObsidianAntyoutube
    Microsoft Flight Simulator 2020 - Low vs Ultra GRAPHICS COMPARISON
    https://www.youtube.com/watch?v=JHm7-AkmX1E

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Oyun, internet hızınıza göre kaliteyi ayarlıyor 15-20 olsa da olur ama internet şart. Şurada uçacağım şu bölgeyi indireyim diye bir seçenek yok ama rolling cache özelliğini açarsanız geçtiğiniz yerleri kaydeder ve daha sonra offline da kullanabilirsiniz. Manuel olarak indirme yok ama zaten tüm dünyanın sunucuda 2 petabyte yer kapladığını söylemişti Microsoft

1660ti ile rx 5600xt aynı fiyatlara satılıyor ve 5600xt biraz daha güçlü.
  • Krandei kullanıcısına yanıt
    Sanmam zaten fiyat yüksek

• rx480 8 gb, i5 6500, 16 gb ram

ne yapar bu oyunda?
    Low ayarda oyun çok kötü gözüküyor. Özellikle şehir alanlarda. Medium fena değil. İdeali High olacak gibi duruyor.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bence Medium - High ayarlarının karmasında ortalama 40 fps verir.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.