Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.259
Cevap
82
Favori
215.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çıkış saatinde mi indirebileceğiz oyunu ya? Bir de Ryzen 5 3600X + 2070 Super ile ne verir acaba?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    medium'da oynatır. 15:32'de benzer bir sistem var

• quote:

Orijinalden alıntı: Manciaa

Oyun çıkış saatinde mi indirebileceğiz oyunu ya? Bir de Ryzen 5 3600X + 2070 Super ile ne verir acaba?
    Bu gece 00:00'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

medium'da oynatır. 15:32'de benzer bir sistem var

öyle deme hacı. şimdi bakasak PS sahiplerinin hepsinde bu oyunu ULTRA ayarlarda oynatacak pcleri var.

SERİES X gibi canavarın xcloud hesaplama desteği ile 2080Tİ'Ya dönüşen gpusu ile bu oyunu ultra settingste oynamayı ben merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Ryzen 3700x, 32 GB ram, full HD için en az rtx 2070, 4k için 2080 ti, 50 Mbps internet, en az 150-200 GB boş disk alanı
    Yada 500 euroya 2080Tİ dengine sahip SERİES X ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Çıkış saati açıklanmış.

STEAM Kullanıcıları için UTC 04:00 (07:00)
    MS STORE Kullanıcıları için UTC 21:00 (00:00)

https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-release-times/
    14:00 UTC Australia yani akşam 19:00 yapıyor. VPN avusturalya seçersek akşam indirebiliriz.

Sanırım herkes vpn ile yüklemeyi deneyecek redditte herkes Kiribati fotoğrafı atıyor çünkü ilk orada indirmeye başlayacak.

• İnceleme puanları belli oldu..

Metascore 94
    AusGamers 100
    IGN 100
    Press Start Australia 100
    GamingTrend 100
    Player 2 100
    VGC 100
    SpazioGames 93
    IGN Italia 93
    PC Invasion 90
    Everyeye.it 90
    Areajugones 90
    Game Revolution 90
    Gameblog.fr 90
    Trusted Reviews 90
    Jeuxvideo.com 90
    Stevivor 90
    Attack of the Fanboy 90
    Eurogamer Italy 90
    GameStar 87
    www.bolumsonucanavari.com
    Microsoft Flight Simulator İnceleme Puanları
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Flight_Simulator_inceleme_Puanlari-103851.htm

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Gereksiz tartışma olacak ama birincisi Series X şu an piyasada bile değil olduğunda bile Flight Simulator olmayacak. Sonra çıkacak tarihi bile belli değil.

İkincisi Series X'in içindeki GPU 2080 Ti değil 2080 bile olamaz. Olsa bile o cihaz piyasaya çıktığı zaman piyasada olan ekran kartları Series X'i üçe beşe katlar.

Kaldı ki bizim PC'de taktığımız kontrol bileşenlerinin (joystick, hotas, throttle, yoke, rudder pedal, switch panel vs. vs.) kaç tanesi Series X'te çalışacak veya çalışacak mı o bile meçhul...

Boşa polemiğe girmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 17 Ağustos 2020; 18:3:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

Yada 500 euroya 2080Tİ dengine sahip SERİES X ...

Alıntıları Göster
    Xbox'a geleceği garanti mi Microsoft Flight Simulator'ın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Alıntıları Göster
    evet. Gamepass ile gelecek. Microsoft oyunları gamepass e geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

evet. Gamepass ile gelecek. Microsoft oyunları gamepass e geliyor.

Alıntıları Göster
    Bununla ilgili resmi bir açıklama var mı acaba, yoksa sizin temenniniz mi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet Garanti Gelicek
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Arkadaşlar Reddit'te paylaşılmış ayarları böyle yaparsanız oyun erişime açılıyormuş:

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Ben henüz denemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Evet Garanti Gelicek

Alıntıları Göster
    Resmi bir açıklama varsa boşa masraf yapmayalım, elimizdeki Xbox One X'de deneriz, tatmin etmezse Series X'e geçeriz...
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Gelecek hocam ama tarih açıklanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Gereksiz tartışma olacak ama birincisi Series X şu an piyasada bile değil olduğunda bile Flight Simulator olmayacak. Sonra çıkacak tarihi bile belli değil.

İkincisi Series X'in içindeki GPU 2080 Ti değil 2080 bile olamaz. Olsa bile o cihaz piyasaya çıktığı zaman piyasada olan ekran kartları Series X'i üçe beşe katlar.

Kaldı ki bizim PC'de taktığımız kontrol bileşenlerinin (joystick, hotas, throttle, yoke, rudder pedal, switch panel vs. vs.) kaç tanesi Series X'te çalışacak veya çalışacak mı o bile meçhul...

Boşa polemiğe girmeyelim
    GPU üzerindeki aritmetik işlemci birimleri ile zaten 12.3 tflopa hiç boost etmeden 1.85 ghz frekans ile çıkacak. %10luk performans artışı için xcloud serverları kullanacak. yani rahatlıkla 13.5 tflopa ulaşacak.

mevcut tflop değerlerinde bile rtx 2080Tİ (
    techpowerup
    NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Specs
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-2080-ti.c3305
    ) ile aynı trflop hızına eşit oluyor.

lakin yeni nesil gpularda ise rop gibi özel üniteler var desen işleme hızları için. ama deseni oluşturan poligonların hepsi tflop üzerinden işlem değeri görür. Bende 4 5 ay öncesine kadar rtxli bir laptop düşünüyordum ama series X in gücünü görünce ... bu fikrimden caydım. çünkü bu konsola klavye fare takabiliyormuşuz.

Flight simülatör 2021 ilk çeyreğinde gelecek. konsol zaten kasım'ın 6 sında çıkıyor. iki üç ay sonra oyun microsoft tarafından gamepass'e eklenecek.

valla ben bu yüzden xbox alıcam.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Series X'de Big Navi var diye biliyorum. Piyasaya daha cikmadi Amd'nin yeni nesil ust seviye kartlarinda kullanilscak mimarim 52 Cu ( 56 orjinali 4 cu kapatilmis), Rt destegi ve optimizasyon avantaji olacak.

Cihaz klavye ve mause destekliyor fakat soylediginiz diger aparatlar icin ne derece destek olacagini bilmiyorum.

Grafiksel acidan oyunun Series X cok pahali bir pc kalitesinde olscagini dusunuyorum. Ulkemizde ekran karti fiyatlari ve bu oyunun islemciyi de somurmesini hesaba katarsak guzel bir secenek.

Ben Series X ve buyuk ekran tvde oynamayi dusunuyorum ama tabi pcnin de yeri ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Ağustos 2020; 18:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bununla ilgili resmi bir açıklama var mı acaba, yoksa sizin temenniniz mi?

Alıntıları Göster
    Microsoft'un studiolarına çıkan oyunlar, gamepass'e bedava eklenir. yani Gamepass hizmetine sahip isen.
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Tflop ile gpu performansı ölçülmez. O mantıkla benim ekran kartımın 2080 Ti ile aynı hızda olması lazım.

Bakın, Vega 64 de 12 TFLOP.

• Haritadan yer beğenmeye başlayalım

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.