Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece indirmiyor hocam indirdikten sonra indirdiği dosyaları decompress falan yapıyor belki ondandır. İndirdiği zaman bende tam hız indiriyor çünkü 100 mbps bağlantım.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi farkettim de dediğiniz gibi decompress yaptığından kaynaklı.
  • Bahsettikleri kadar kaliteliyse joystick satislari patlayacaktir .. su oyunu ucus ekipmanlariyla oynamayi o kadar uzun seneler hayal ettim ruyalarima girdi ki . Param bol ama olu birsey satin almak istemedim . Sikilir kapatirim zaten notebooklada oynanmaz . Pro da degilim . Belki bir gun kalitesine kapilirsam bekledigim gibi cikarsa fikrimi degistirir alirim joystick

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleme durumunu nereden görüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    saglam sokmus o zaman microsoft . Su ise bak ya . 24mbit baglantiyla ne indirip oyunun hizina yetisecek o zaman . Konuyu yeni gordum ama uyelik ve saatlik sistemleriyle isletecekse microsoft alsin g ne soksun . Server mi yetisir buna ya . Ama su var pro lar icin bulunmaz nimet online binlerce oyuncu ayni anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Oyunu açtıktan sonra indirmeye başlıyor.
  • DeVKit kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, benimki ilk uçak ekranında kamıştı, kapatıp açtım oyunu verdiğiniz görüntü geldi şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

bölge değiştirmek bir halta yaramıyor bende

edit wtf oyun açıldı
    Bende de açılmadı bölge değişimi.Sizde nasıl açıldı.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Benim Windows dili İngilizce, bölgeyi değiştirir değiştirmez açıldı. Sizin Türkçe mi?

• oyunu steamdan almakla hatamı yaptık acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bende de açılmadı bölge değişimi.Sizde nasıl açıldı.

Alıntıları Göster
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

dil türkçe bölgeyi sadece kiribati yap

• oyunu oynamak için pcye gamepass aldım, oyunu indiriyorum fakat 1gb iniyor ve oynamak istediğimde çok erken geldiniz diyor, 150gb tı indirmemin bir yolu varmı böylece oyun yarın çıkınca direkt oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Benim Windows dili İngilizce, bölgeyi değiştirir değiştirmez açıldı. Sizin Türkçe mi?
    Dil türkçe, bölge kiribati.
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı uyarıyı veriyor sanırım saat 00:00 da indirebileceğiz biz. Bölge değiştirenler indirmeye başlamış ama deneyebilirsiniz.
  • Sistemim Monster Abra A5. I7 9700K GTX1650 16gb ram. Fotografik sehirlerde orta-yuksek ayarlarda 30 fps civari aliyorum. Istanbulda 40 fps civarlarinda gayet yeterli ve akici oynaniyor. P3D den sonra grafiklere laf yok zaten. Ucus dinamigi cok farkli p3den. Cok begendim. Gece fpsde gayet yeterli 30 civari. Bulut ayarlarim yuksek. Elbette fps dusuruyor ama 30 ustu. Hep cessnada denedim. a320 de belki biraz da dusuk olabilir tabii. Parasini hakediyor.

Edit: bolge halen yeni zelandaya ayarli tekrar trye gecirsem ne olur bilmiyorum. Bence gece baslatin indirmeyi sabaha hazir olur. Indirip sikistirilan dosyayi acmadan indirmeye devam etmiyor. o yuzden cok hizli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 17 Ağustos 2020; 20:40:24 >
  • Oynamayı düşünen arkadaşlar, çoğunuzda uçuş joystick'i mi var? Bir de nasıl uçulacağı konusunda bir tecrübeniz var mı? Başka oyunlardan, simülatörlerden vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 17 Ağustos 2020; 20:42:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt
    Ya kardesim kalite istiyorsan belirli kriterleri var. 24 gayet yeter. uyelik ve saatlik ne demek?
  • Oppenheimer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için, o zaman bu arkadaş gayet yeterli olacak:

HP Power 15-DK0014NT Intel Core i5 9300H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 7AV08EAhttps://www.hepsiburada.com/hp-power-15-dk0014nt-intel-core-i5-9300h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7av08ea-p-HBV00000M5FHG?magaza=BOZDAN Teknoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Oynamayı düşünen arkadaşlar, çoğunuzda uçuş joystick'i mi var? Bir de nasıl uçulacağı konusunda bir tecrübeniz var mı? Başka oyunlardan, simülatörlerden vs.
    dcs den geliyoruz var
  • Steamde kaçta başkıcak indirme

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.