Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox one controller'i ile oynacagim insallah zevk alirim
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt
    FS ve FSX tecrübesi var buradaki çoğu kişinin, Joystick bence şart, bütçenize göre T.16000M (650 lira) ya da Logitech Extreme 3D Pro (300 llra) seçebilirsiniz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap ve tavsiyeleriniz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamsız bir şekilde download durdu bende bir paket %48 de kaldı, makinada internet var, speedtest 100mbps gösteriyor, kapatıp açsam devam eder mi biliyor musunuz?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Etmesi lazım zaten normalde de pause yapılabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014'te logitech extreme pro 3d almıştım. şimdi biraz boşluk var gibi. bu sizde de var mı? unuttum bayadır açmadığım için.
    ayrıca 8.nesil i5 işlemci 16 gb ram ve gtx 1080 var. sizce kaç fps alırım?
  • Hay şu steamin yapacağı işe bari launcheri indireydik ya

• Steamde hareket yok.

Pişman ettiler aldığımıza..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Tflop ile gpu performansı ölçülmez. O mantıkla benim ekran kartımın 2080 Ti ile aynı hızda olması lazım.
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-vega-64.c2871

Bakın, Vega 64 de 12 TFLOP.
    Burda ölçü tflops değil.Yeni nesil konsollar rdna2 mimarisi ile geliyor. Amd tarafında rdna2 bir ekran kartı olmadığı için, rdna1 mimarisi ile çıkan ekran kartlarının performansı ölçü alınıyor. Peki neye göre karşılaştırılıyor. Amd'nin yapmış olduğu bir sunumda, rdna2 hakkında verdiği bilgilere göre karşılaştırma yapılıyor.Amd'ye göre rdna2 mimarisi gpuları, rdna1'e göre per-watt olarak %50 daha iyi.

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Yani rdna1 mimarisine sahip, 36cu 5700 gpusunun verdiği değerler, rdna2 mimarili 36cu bir gpu, %50'ye yakın daha verimli olacak demektir. Bu güç farkını %30 kabul etsek bile aşağı yukarı 2080 perfomansına denk gelecektir.Series x'teki gpu ise çok daha kaslı 52 işlem birimine sahip bir rdna2 gpusu. Bence rahatlıkla 2080ti ile yarışacak düzeyde. Konsollar artık hafifa alınacak alt-orta sınıf donanım ile gelmiyorlar.İlk defa high-end sınıfına denk gelen bir donanım ile geliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Steamde hareket yok.

Pişman ettiler aldığımıza..
    Aynen ya niye açmıyolar indirmeye sanki bişey millet çullancak şimdi indirme hızıda düşecek

• Heyecanlı bekleyiş sürüyor.
  • indirme hızı sizce de ağır çöp değil mi ? 1 saattir 10 gb inmedi ya 25 mbps hızla
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    İndirdiği zaman 80-90mbps ile indiriyor ama indirdiği sıkıştırılmış paketi açarak yazıyor, sonra diğer pakete geçiyor, bunın için süre uzun görünüyor...

Downloading ve Decompressing olarak görebilirsiniz altta yazıyor işlem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 17 Ağustos 2020; 21:13:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

indirme hızı sizce de ağır çöp değil mi ? 1 saattir 10 gb inmedi ya 25 mbps hızla
    Ben valla açılırsa steamde indirme bilgisayarı bırakcam öyle isterse iki gün sonra insin

• steam indirmesi sabah 7'de başlayacak, ms store indirmesi gece 00:00'da başlayacak 3 saat sonra.https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-release-times/
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

Aynen ya niye açmıyolar indirmeye sanki bişey millet çullancak şimdi indirme hızıda düşecek

Alıntıları Göster
    Anlamak imkansız.

Sırf atölye ve backup imkanı var diye gittim steamden aldım, dünyanın parasını da verdik.

Preload bile yok, yarın indirebilir miyiz hiç bilmiyorum, umarım serverlar çökmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 17 Ağustos 2020; 21:25:1 >
  • oyuna driver geldi geforce dan indirebilirsiniz
  • steamde sabah 7 de indirmeye açılacak sanırım.
  • Pmdg yaptı mı bişeyler bunun için?

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Anlamak imkansız.

Sırf atölye ve backup imkanı var diye gittim steamden aldım, dünyanın parasını da verdik.

Preload bile yok, yarın indirebilir miyiz hiç bilmiyorum, umarım serverlar çökmez.

Alıntıları Göster
    Böyle giderse zor indircez gibi bende yedekleme olayı için microsoft storeden almadım katlancaz artık

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.