Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yedek derken ne yedeği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    737 yapım aşamasında. 2021 başında çıkartacaklar erteleme olmazsa. Fiyatı da 140 dolar olacak büyük ihtimal. Hem Pmdg'ye hem ekonomik durumlara söylenecek çok söz var da neyse. Yayıncıları izleyip ekmek banarız artık ekrana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

Böyle giderse zor indircez gibi bende yedekleme olayı için microsoft storeden almadım katlancaz artık

Alıntıları Göster
    1 gün bekleyeceğiz artık ne yapalım, sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

1 gün bekleyeceğiz artık ne yapalım, sağlık olsun.

Alıntıları Göster
    Aynen hem çoğu kişi indirdiği için yavaş inme olayıda yaşanmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Yedek derken ne yedeği
    Hocam microsoft storede oyunun yedeğini alıp mesela format atınca tekrar indirmekle uğraşmadan yedek aldığın diskten kurma yok ama steamde var 90 gb yi her seferinde yeniden indirmek bana zor geliyo netim çok hızlı değil

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Hım anladım doğru hocam ama keşke bu oyunu mağazadan alsaydınız oyunun asıl dosyaları 90 küsür GB ve istediğiniz klasöre indirebiliyorsunuz store kısmı sadece 1 GB falan

• ms storedan oyna diyince erken geldiniz diyor nasıl indirebilirmMicrosoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 17 Ağustos 2020; 22:25:47 >
  • bendede inmiyor 500mb kurdu sanırım devamı yok
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Oyun Gamepass kütüphanesinde var zaten. Aylık 15 TL'ye ( İlk ay 5.90) Bu oyun dahil onlarca güzel oyun oynayabiliyorsunuz. 1 paket sigara parası bile olmayan şeyi korsan kullanma istediği nereden geliyor?
  • quote:

Hım anladım doğru hocam ama keşke bu oyunu mağazadan alsaydınız oyunun asıl dosyaları 90 küsür GB ve istediğiniz klasöre indirebiliyorsunuz store kısmı sadece 1 GB falan
    Steamin yarın 7 de indirmeye açcağını bilseydim mağazadan alırdımda geç öğrendim

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle AMD'nin öyle olacak demesi öyle olacağı anlamına gelmez ama yeni nesil konsolda 2080 Ti gücünde GPU olsa bile bu PC pazarının yine orta segmentine denk gelir.
  • arkadaştan haber aldım optimizasyon kötü diyor 2080 ile 1080p high da 40-50 fps aldığını ve 30 gb ram yediğini söylüyor umarım billur geçiyordur benle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 17 Ağustos 2020; 22:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

arkadaştan haber aldım optimizasyon kötü diyor 2080 ile 1080p high da 40-50 fps aldığını ve 30 gb ram yediğini söylüyor umarım billur geçiyordur benle
    Eğer öyleyse direk iade ederim

• bendeki sistem i7 9700k, msi rtx 2070, 32gb 3200mhz ram ve 512gb m2 ssd'li sisteme kurcam 1080p de güzel performans verecekmi acaba
  • quote:

arkadaştan haber aldım optimizasyon kötü diyor 2080 ile 1080p high da 40-50 fps aldığını ve 30 gb ram yediğini söylüyor umarım billur geçiyordur benle
    Youtubeda SimulasyonTurk kanalı var oradaki eleman Gtx 1060 ile Full HD de 20-25 fpslerde geziniyor, muhakkak 2080 performansı daha iyi olacaktır ama sabit 60 fps vermesi zor gibi gözüküyor şu anki kartların.

• quote:

Youtubeda SimulasyonTurk kanalı var oradaki eleman Gtx 1060 ile Full HD de 20-25 fpslerde geziniyor, muhakkak 2080 performansı daha iyi olacaktır ama sabit 60 fps vermesi zor gibi gözüküyor şu anki kartların.

Alıntıları Göster
    ayarlar ne ? bir de havadayken fps daha yüksek olmalı yere göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 17 Ağustos 2020; 22:40:0 >
  • TheScarp kullanıcısına yanıt
    Prensip meselesi reis. Prensip

• quote:

ayarlar ne ? bir de havadayken fps daha yüksek olmalı yere göre

Alıntıları Göster
    High - Medium karışık oynuyor, Fps yerde 24 Havada 30 civarı.

Büyük jetleri kullanınca daha çok düşüyor özellikle kokpitte.

• quote:

High - Medium karışık oynuyor, Fps yerde 24 Havada 30 civarı.

Büyük jetleri kullanınca daha çok düşüyor özellikle kokpitte.

Alıntıları Göster
    çok kötü o zaman, dcs devam gibi

ancak grafiğine değerse göz ardı edebilirim
  • quote:

Hocam öncelikle AMD'nin öyle olacak demesi öyle olacağı anlamına gelmez ama yeni nesil konsolda 2080 Ti gücünde GPU olsa bile bu PC pazarının yine orta segmentine denk gelir.
    Hangi yıla göre diyorsunuz bunu. Ben şimdiki zamana göre konuşuyorum.2020-2021 yılları arası diyebiliriz. Şuan ki hali ile 2080ti en güçlü gpu, high-end'in en üstü olarak geçiyor ve uzun bir süre boyuncada orta segment ayara gelmesi mümkün gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.