Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşın bahsettiği yedekleme olayı nedir?
  • Arkadaşlar gözlemlerime göre indiren programı simge durumuna alırsanız ekran kartından çok fazla kullanım yapıyor. Monitörü kapatın, launcher açık bir şekilde (simge durumuna küçülmüş değil) indirmeye bırakın.
    Simülasyon her ne kadar yenilikçi çağ atlatıyoruz dese de indirme sistemleri çok eski kalmış.
  • Aklinizda bulunsun.

• An itibari ile metascore - 93

• Dosyalar indikten sonra bir de acma islemi var.

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • yükleme yarılandı ama bitmesi oynamam falan sabah olur gibi.. İmzamdaki sistemle 4k 30 fps alamazsam bilmeliyizki nvidia sağlam bi grafik güncellemesi getirecek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

yükleme yarılandı ama bitmesi oynamam falan sabah olur gibi.. İmzamdaki sistemle 4k 30 fps alamazsam bilmeliyizki nvidia sağlam bi grafik güncellemesi getirecek :D
    bu sistem 30fps alamazsa biz indirmeyelim bile
  • Yani öle yorumlar yapılmışki ben bile korktum düşün :D
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Hırsızlık ne zamandır prensip meselesi oluyor
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Indirme boyle olmasa daha fazla yer gerekirdi.
  • tLqA kullanıcısına yanıt
    kronik hepsinde bir süre sonra oluşuyor boşluk, hele ki rudder çok fena oluyor ama deadzone ile hallediliyor.
  • Arkadaşlae bu sorunu nasıl çözebilirim, microsoft store sıfırlama adına her şeyi denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler fazla abartılmıyor mu ben 2020 ye yakıştıramadım bu kadar gündemi haketmiyordu bence
  • Monitörü ne zaman kapatsam launcher da kendiliğinden kapanıyor sebebi ne olabilir arkadaşlar?
  • amd 3600 - rtx 2060S - 16gb ram

2560/1080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 18 Ağustos 2020; 2:16:16 >

• Imzamdaki sistemle uçtum biraz. Ayarlarım ultra'da, çözünürlük de full HD. Önce Gaziantep, sonra biraz İstanbul yaptım. Bu iki şehirde performans 30-35 fps civarındaydı.

Daha sonra stres testi olsun diye çok zorlayıcı olacağını bildiğim New York'a uçtum. Fps ara sıra 15-20 dolaylarına düşse de genel olarak 25-30 arasındaydı. Gayet memnun kaldım. Buraya kadar Cessna 172S kullanıyordum.

Daha sonra Courchevel Landing Challenge'ı yaptım. Extra 330LT ile birkaç deneme yaptım bu sırada fps 50-60 arasındaydı.

Son olarak da Robin DR400 ile Köln Bonn havalimanından kalkıp Nürburgring yarış pistine kadar VFR uçuş yaptım bu sırada da FPS 25-30 dolaylarında seyretti.

Gerçekten harika bir oyun olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New york gibi yerler 3d binalara sahipken istanbul değildi.. Acaba server sorunmu vardır siz denedinizmi? 50mbit internet var halbuki.. Ki yüklemese new york uda yüklemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

New york gibi yerler 3d binalara sahipken istanbul değildi.. Acaba server sorunmu vardır siz denedinizmi? 50mbit internet var halbuki.. Ki yüklemese new york uda yüklemez..
    kadıköy semalarında gezerken gatayı gördüm bikaç tane daha hastaneyi ayırt edebildim. helikopter pisti ve bahçesindeki bayrak da vardı

ama uçak çok hızlı gittiği için çok seçemiyorum detayları

haydarpaşayı göremedim ama gariptir

gata cıkıyorsa haydarpaşa da çıkar bence ama muhtemelen anlık şansına serverdan ne çekersen, bana öyle gibi geldi

barbaros bulvarı; conrad hotel görülebiliyor, yıldız kampüsü de

davutpaşa kampüsü :D :D

kız kulesi olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 18 Ağustos 2020; 6:34:56 >

• Istanbul havalimanina bakabildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.