Bildirim
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (36. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyunu launcherdan indiriyor ama arada donup kapanıyor. 20 gb indirdim tekrar başlatınca indirme çubuğu en baştan başlıyor ama indirmem gereken data 100 değil 80 gb diyor. kaldığı yerden devam ediyor mudur acaba? -
Evet, ediyor, 20GB fark önceden indirdiği. :)quote:
Orijinalden alıntı: LastStand
oyunu launcherdan indiriyor ama arada donup kapanıyor. 20 gb indirdim tekrar başlatınca indirme çubuğu en baştan başlıyor ama indirmem gereken data 100 değil 80 gb diyor. kaldığı yerden devam ediyor mudur acaba? -
maalesef -
steam çöpünden almanın doğru dürüst bir faydası yok ki millet hala anlayamıyor vazgeçemiyor şu leş platformdan -
Hocam bende istanbul,izmir vs 3d değil maalesef 2d nası çözebiliriz bu sorunu. Data ayarlarını elledinizmi ? New York da bu sorun yok çok ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 18 Ağustos 2020; 9:28:24 > -
Şimdi bu steamden indirme yapmadığı için indirirken dosyaları iki saatlik iade süresi dolarmı acaba oyunu daha oynamadan iade hakkından olmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 18 Ağustos 2020; 9:32:32 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Steamde bi sorun yok, developerlar anten.
Ubisoft oyunu alirsin aptal gibi ubi launcher acar.
Ea oyunu alirsin aptal gibi origin i acar.
Bunu aliyosun sacma sapan kendi launcherini aciyor.
Steam uzerinden indirsek ve direkt oynasak sorun yok, boyle zamazingo seyler koyduklari icin sorun cikiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah evden çıkmadan indirmeye bıraktım, cepten teamviewer ile bağlanıp bağlanıp kontrol ediyordum. Konudaki arkadaşların mesajını okuyunca farkettim ki iniyor zannettiğim ekran meğerse takılıp kalmış. Birkaç kez kapatıp açınca düzeldi, şimdi güzel iniyor. -
Launcherdan indirme yaptığı için oynama süresine ekliyor, dolayısıyla 2 saat iade süresi hakkı yanıyorquote:
Orijinalden alıntı: oguzhan297
Şimdi bu steamden indirme yapmadığı için indirirken dosyaları iki saatlik iade süresi dolarmı acaba oyunu daha oynamadan iade hakkından olmayalım -
Yapacakları işe şimdi bişey derdimde neyse hiç indirmeden iade ediyim bari microsoft storeden indiririmquote:
Orijinalden alıntı: harun26180
Launcherdan indirme yaptığı için oynama süresine ekliyor, dolayısıyla 2 saat iade süresi hakkı yanıyor
Alıntıları Göster
Edit: steami iade ettim gamepassten devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan297 -- 18 Ağustos 2020; 10:42:31 >
Bazı ünlü şehirler elle yapılmış hocam new york da bunlardan birisi o yüzden bariz kalite farkı var. Diğer şehirleri yapay zeka 3d modelliyor. Dümdüz gözüküyor diyorsanız ayarlarda sıkıntı olabilir belki.
sen benim yazdığımı anladın mı çocuğum , konuyu yeni gördüğümü yeni vakıf olduğumu söyledim . öyle görünüyor ki oyun motoru halen eski motor , bir kaç cila atıp dinamik kutucukları yerleştirip piyasaya sürmüşler galiba . dünkü videoları izledim ve pek tatmin edici değil . fazla bir beklentiye girmişiz . gine eski tas eski hamam . kokpit te yine ağır aksak akıcılık aynı bu kadar sene boşuna beklemişiz , radikal bir değişim olmadan yine süsleyip vermişlerquote:
Orijinalden alıntı: Oppenheimer
Ya kardesim kalite istiyorsan belirli kriterleri var. 24 gayet yeter. uyelik ve saatlik ne demek? -
İgrenc gozukuyor neden boyle?
Hocam windowsu güncelleyince düzeldi mayıs updatei kurmamışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korsan oynayanlara laf edenleri anlamiyorum parasi yoktur denemek istiyordur vs. bari bu oyunda yapmayin. steamden alsam iade etme hakkimi yok edecek sinir hastasi olacagim pre order yaptigim oyunda. Zaten diger ulkelerin verdigi paranin 5 katini veriyoruz. Sanmiyorum bu oyunda zaten korsan olamaz bile internetten cektigi icin verileri.
Acaba gtx1050 ekran kartı ile oynayabilir miyim?
Fikri olan var mı? -
Fikri olan var mı? -
bende 1050ti modeli var düşük ayarlarda oynarsın ama pek zevklide olmuyor öylequote:
Orijinalden alıntı: archaeopteryx
Fikri olan var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X