Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.256
Cevap
85
Favori
212.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archaeopteryx

Acaba gtx1050 ekran kartı ile oynayabilir miyim?

Fikri olan var mı?
    Ben mediumda gayet rahat oynadım, hiç sıkıntı olmadı.
  • ssd'nin 200gb'ını yutmuş
  • 7700k 5ghz 1080ti hybrid 45-50 fps civarında alıyorum.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hocam hdd ile uzun yükleme ekranı dışında bir sorun yaşadınız mı? Yüklendikten sonra her şey akıcı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    İndiriyorum deneyince yazarım hocam. Steam ekleyecektiniz en son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX970 ile orta-düşük ayarlarda oynuyorum. 3-4 bin feeti geçince düşük ayarlarda bile çok iyi görünüyor bence oyun. Denizli-Dalaman arası yaptım ilk uçuşu, Köyceğiz gölü ve İztuzu plajını gördüm. Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU];

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

Şimdi Kaş taraflarına gidiyorum :D

• İndirme yaparken mavi çubuk olayını nasıl düzeltiyoruz? Orada takılıp kalıyor.

Edit: Aç kapat yapa yapa düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9ED59218A -- 18 Ağustos 2020; 13:5:13 >
  • Steam 'de oyunu beğenmiyenler var yarı yarıya, her halde beklentiler çok yüksek tutuldu. Beğenmeme sebepleri içinde oyun exesi açık olarak yüklediğinden iade taleni ortadan kalkıyor 2 saat limitini aştığı için. Diğer sebep aynı Uplay ve Origin gibi oyun açılırken Steam dışı siteye uönlenmesi oyunu Steam 'den niye aldık dedirtiyor, yükleme sorunu ise ayrı dert biraz yüklüyor ve MS 'ye yönlendiriyor bu da tepki çekiyor. Oyunu Deluxe ve Premium Deluxe alanlarda DLC uçaklarının yüklü olmaması ayrı bir problem ama bunlar kısa sürede aşılıcak konular oyunu beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Steam 'de oyunu beğenmiyenler var yarı yarıya, her halde beklentiler çok yüksek tutuldu. Beğenmeme sebepleri içinde oyun exesi açık olarak yüklediğinden iade taleni ortadan kalkıyor 2 saat limitini aştığı için. Diğer sebep aynı Uplay ve Origin gibi oyun açılırken Steam dışı siteye uönlenmesi oyunu Steam 'den niye aldık dedirtiyor, yükleme sorunu ise ayrı dert biraz yüklüyor ve MS 'ye yönlendiriyor bu da tepki çekiyor. Oyunu Deluxe ve Premium Deluxe alanlarda DLC uçaklarının yüklü olmaması ayrı bir problem ama bunlar kısa sürede aşılıcak konular oyunu beğendim.
    Gamepass ile deneyeceğim. Sistemim ile grafik ayarları tatmin ederse Steam üzerinden standart sürümü satın alıp kütüphaneme eklemeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Gamepass ile deneyeceğim. Sistemim ile grafik ayarları tatmin ederse Steam üzerinden standart sürümü satın alıp kütüphaneme eklemeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Mantıklı
  • Ankara üzerinde uçuş yapan var mı?
  • Herhangi bir simulasyon ekipmanımız olmadan nasıl oynayabiliriz? Klavye fare ve thrustmaster T300 direksiyon-pedal setim var, bunlarla rahat oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Herhangi bir simulasyon ekipmanımız olmadan nasıl oynayabiliriz? Klavye fare ve thrustmaster T300 direksiyon-pedal setim var, bunlarla rahat oynayabilir miyim?
    Ben XBOX Gamepad ile deneyeceğim, deneyenler var mı?
  • fps artışı için optimize grafik ayarları bulabilen oldu mu ?
  • Benim okudugum kadariyla gamepad onermiyorlar. Fakat ben de arada kaldim gamepad ile nasil olur diye. Tecrube edip paylasirsan memnun oluruz

Tesekkurler

• Smoch kullanıcısına yanıt
    FPS artışı için diyemem; ancak Alpha/Beta sürecinden kalma resmi forumlarda paylaşılmış detaylı bir analiz var. Şu anda alpha forumları kapandığı için yeni kullanıcılar görebiliyor mu bilmiyorum ancak orada tavsiye edilen ayarları atayım:

quote:

V-Sync: Off
    Render Scaling: 100
    Anti Aliasing: TAA
    Terrain Level of Detail: 100
    Tessellation Quality: If your GPU is 900 series or newer, I recommend tessellation on Ultra, as there will be likely little performance impact. If your GPU is older than 900 series, I recommend lowering the tessellation value or turning it off completely.
    Buildings: Ultra, Medium if necessary
    Trees: Medium
    Grass and Bushes: High, Off if desired
    Objects Level of Detail: 100*
    Volumetric Clouds: Ultra, High / Medium if necessary
    Texture Resolution: Ultra, (VRAM Permitting)
    Anisotropic Filtering: 16x
    Texture Supersampling: Off if TAA is on. Otherwise 4x4
    Texture Synthesis: As desired / Not benchmarked
    Water Waves: Medium
    Shadow Maps: 1536
    Terrain Shadows: 512
    Contact Shadows: Ultra
    Windshield Effects: High
    Ambient Occlusion: High, Medium / Low if necessary
    Reflections: 1080p - Ultra, 1440p - Ultra, high if desired, 2160p - Ultra, high / medium if desired
    Light Shafts: Ultra
    Bloom: On
    Depth of Field: Ultra
    Lens Correction: Off
    Lens Flare: On
    Use Generic Plane Models: Off

Bu ayarları hazırlayan adam her ayarın her seviyesini tek tek deneyip; aralarındaki görsel kalite ve performans farklarını not etmişti. Kısacası bu ayarlar, gözle görülür hiçbir şeyden feragat etmeden performansı bir tık yükseltmeyi hedefliyor. Deneyebilirsiniz.

Tüm konuyu atardım ama çoooooooooooooooooook uzun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 18 Ağustos 2020; 13:42:14 >

• Torrent’e ne zaman düşer 😅

• Steamde launcherdan indirdiği için kızanlar oyunun puanını düşürmüş. Öncelikle game pass alıp oyunu denemek çok daha mantıklı hareket arkadaşlar.
    Ama sırf indirme şekli böyle diye de oyunun genel puanını düşürmek aşırı mantıksız.
  • Oyunun sesi çalışmıyor bende. Bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?

• myanlll kullanıcısına yanıt
    Düştü bile
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.