Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.256
Cevap
85
Favori
212.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 3 saattir mavi çubuğun ilerlemesini bekliyoruz milim oynama yok ya, bakıyorum ama arka planda sömürüyor işlemciyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • archaeopteryx kullanıcısına yanıt
    Açıklanan donanım gereksinimleri listesine göre ihtiyaç duyulan en düşük seviye ekran kartı Nvidia GTX 700. Buna göre ayarları kısarak sorunsuz oynayabilmeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Sabah evden çıkmadan indirmeye bıraktım, cepten teamviewer ile bağlanıp bağlanıp kontrol ediyordum. Konudaki arkadaşların mesajını okuyunca farkettim ki iniyor zannettiğim ekran meğerse takılıp kalmış. Birkaç kez kapatıp açınca düzeldi, şimdi güzel iniyor.
    Ara ara bakın, çok sık takılabiliyor, boşa zamanınız geçmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

bende 1050ti modeli var düşük ayarlarda oynarsın ama pek zevklide olmuyor öyle

Alıntıları Göster
    Eh o zaman hiç para verip almaya değmez...

Oğlan çok istiyordu ama.. bakalım bilgisayarı yükseltebilirsek ilerde..
  • Çıkıp bir daha gir hocam direk update başlaması lazım. Mavi çubukta beklenmiyor normalde hata o.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE08F0836

2 3 saattir mavi çubuğun ilerlemesini bekliyoruz milim oynama yok ya, bakıyorum ama arka planda sömürüyor işlemciyi.
    Orada boşa beklemeyin, orada takılmışsa sorun olmuştur, kapatıp açın, yeniden deneyin update ederken yüklenenleri ve açılanları paket paket görüyor olmanız lazım... Önce indirip sonra indirdiği paketi açıp dosayı siliyor, böylece diskten yer kazanırken bizim sabır taşlarımızı bitiriyor. :)
  • korsan olarak indirip dosyaları launcherdan taratsak olur mu acaba, torrentden indirmek çok daha kolay olacak gibi çünkü
  • Buna da oyun demek ne biliyim...
  • 5600 xt de durum nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: archaeopteryx

Eh o zaman hiç para verip almaya değmez...

Oğlan çok istiyordu ama.. bakalım bilgisayarı yükseltebilirsek ilerde..

Alıntıları Göster
    şuan pahalı zaten bende internetten indirip deneme şansım oldu 74 gb :) ileride fiyatı düşer o zaman satın alırım o zamana kadar pc yi yenilerim büyük ihtimal :)
  • akşam gamepassten başlatacağım indirmeye. umarım rx580 ve ryzen 2600 üzmez
  • 9400f , 1070gtx 16 gb ramle nasıl performans verir acaba ?

• MS üzerinden 90GB indirdim 60GB daha görünüyor, acaba inmedi mi yoksa bu devamı mı? Çünkü bildiğim kadarıyla oyun 150GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

MS üzerinden 90GB indirdim 60GB daha görünüyor, acaba inmedi mi yoksa bu devamı mı? Çünkü bildiğim kadarıyla oyun 150GB.
    127 yazıyo boyutu indirmeden önce bi sorun olmasın herkes 90 indirmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar gamepass den şuan indirlebiliyormu oyun?
  • Oyunu deneyen arkadaşlara bir sorum var, acaba almaya değer mi? Cevap verirseniz çok mutlu olurum
  • game pass'a dahil bu oyun, şu an oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rango-

Aklinizda bulunsun.

Loading ekraninda kalan icin.

Bu arada 4790K darbogaz yaratiyor. RX 5700XT ekran kartim var, cogu zaman %60-70 arasinda kullanimi.
  • Loading de kalanlar yönetici olarak çalıştırsın oyunu..

Bende şuanda birçok kişide olan 3d binalar sorunu var.. Özel olarak yapılmayan şehirleri 2d google earth gibi gösteriyor.. Tekrar kurup orjinal yerine yüklüyorum oyunu bakalım.. Saatlerdir buna uğraştım, çözebilen yada aynı sorunla karşılaşan varmı burada?
  • Oyunu hdd'ye kurdum yükleme ekranları o kadar uzun sürüyor ki anlatamam 🙁

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.