Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şu uygulamayı yükleyip dene

xbox.com
    Xbox Uygulamasını İndirin | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/apps/xbox-app-for-windows-10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• serkan737 S kullanıcısına yanıt
    Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

var hocam birazdan inişi yapayım oraya
  • Steamde indirme başladı ama 250 kb'lık bişey indiriyor sonra oyun indirildi diyor. Başlatınca da exe dosyası yok diyor. Böyle bir halt yiyeceklerini biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

Steamde indirme başladı ama 250 kb'lık bişey indiriyor sonra oyun indirildi diyor. Başlatınca da exe dosyası yok diyor. Böyle bir halt yiyeceklerini biliyordum
    aynen

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

• Steami kapatıp yönetici olarak başlatın 532 mb indiriyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun26180

Steami kapatıp yönetici olarak başlatın 532 mb indiriyor bende
    şimdi 1 gb'a yükseldi steamden aldığıma bin pişmanım
  • 1 gb lık dosyayı indirince ve girince loading ekranı gibi bir yerde kalıyor. Herkeste bu sorun var
    https://www.reddit.com/r/MicrosoftFlightSim/comments/ibu41q/anyone_else_stuck_on_this_page_idk_if_its/
  • steamden 500mb indirip oyuna girdi ve şimdi oyun içinden 91gb indiriyor. steamden almış olmanın bir manası yok, ben de steam arka planda normal indirecek sanmıştım
  • quote:

1 gb lık dosyayı indirince ve girince loading ekranı gibi bir yerde kalıyor. Herkeste bu sorun var
    https://www.reddit.com/r/MicrosoftFlightSim/comments/ibu41q/anyone_else_stuck_on_this_page_idk_if_its/
    Benimki 532 mb indirdi launcher açıldı ms store profile girişi yaptırdı, alttaki mavi bar doluyor şuan
  • çok şükür indirmeye başladı

ben bunu steamden indirmeyeceksem niye steamden aldım? indirme hızını yarı yarıya sınırlayacaktım çünkü internete de ihtiyacım var bir yandan. rdr2 de de illa social club'ı yüklemek zorundayız ve oyun oradan açılıyor steamden almamıza rağmen. e steam'in ne anlamı kaldı? artık steamden oyun falan almam ya gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 18 Ağustos 2020; 7:32:53 >
  • hocam burda çok bekletiyormu

pc yi açık bırakıp işe gideceğim
  • mavi barın dolduğu ekranda takılmamak için yönetici olarak başlatmak gerekiyor, ben öyle çözdüm
  • uygulamayı kapatıp tekrar açtıktan sonra indirme işlemi başladı.

hadi ben kaçar akşama kadar insin dursun
  • serkan737 S kullanıcısına yanıt

oyunun acemisiyim bu tür bir oyunu ilk kez oynuyorum o yüzden düşük zorluk ve acemilik için kusuruma bakmayın

ne yazık ki bing harita kullanıldıgı için bazı yerler hayal kırıklıgına ugratıyor,

mesela kız kulesi;

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

en azından istanbul için bi 3d modelleme olaydı keşke ya da daha çok landscape olsaydı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

hocam burda çok bekletiyormu

pc yi açık bırakıp işe gideceğim
    eğer çizgi aynı yerde bekliyorsa yükleme başlayana kadar uygulamayı açıp kapat. normalde hemen başlaması lazım indirmenin
  • quote:

çok şükür indirmeye başladı

ben bunu steamden indirmeyeceksem niye steamden aldım? indirme hızını yarı yarıya sınırlayacaktım çünkü internete de ihtiyacım var bir yandan. rdr2 de de illa social club'ı yüklemek zorundayız ve oyun oradan açılıyor steamden almamıza rağmen. e steam'in ne anlamı kaldı? artık steamden oyun falan almam ya gerçekten.
    Cidden efsane bir kazik atıldı. Steam sadece baslaticiyi indirip herşeyi xbox store a devretti. Biz de steamden almış olduk sözüm ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • launcher ı kapatıp açınca indirme kaldığı yerden devam ediyor mu deneyen oldu mu ? microsoft a bu tarz işlerde güvenmiyorum xbox uygulaması bile zar zor çalışıyor
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    kaldıgı yerden devam etti bende
  • yeni driver kurarken ekran bir gidip geliyor ya orda launcher bozuldu kapatıp açtım kaldığı yerden devam etti yalnız bir şey fark ettim 1 gb indirme 10 gb yer kaplıyor bu şekilde giderse yer kalmıcak
  • yükleyici donup kapanıyor kendi kendine bu problemi yaşayan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.