Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
82
Favori
215.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 152 gb fazla değil miya haritanın belli bir yerini yükleme diyordu bu ona daha dahil olmayan halimi
  • Sean john kullanıcısına yanıt
    :)

Hocam haritanın tamamı 2 petabayt...
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Petabayt mı petabayt ne ya güldür güldürdeki sana telefon alacam diyen adam aklıma geldi alooooo engiiinnn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

FPS artışı için diyemem; ancak Alpha/Beta sürecinden kalma resmi forumlarda paylaşılmış detaylı bir analiz var. Şu anda alpha forumları kapandığı için yeni kullanıcılar görebiliyor mu bilmiyorum ancak orada tavsiye edilen ayarları atayım:

quote:

V-Sync: Off
    Render Scaling: 100
    Anti Aliasing: TAA
    Terrain Level of Detail: 100
    Tessellation Quality: If your GPU is 900 series or newer, I recommend tessellation on Ultra, as there will be likely little performance impact. If your GPU is older than 900 series, I recommend lowering the tessellation value or turning it off completely.
    Buildings: Ultra, Medium if necessary
    Trees: Medium
    Grass and Bushes: High, Off if desired
    Objects Level of Detail: 100*
    Volumetric Clouds: Ultra, High / Medium if necessary
    Texture Resolution: Ultra, (VRAM Permitting)
    Anisotropic Filtering: 16x
    Texture Supersampling: Off if TAA is on. Otherwise 4x4
    Texture Synthesis: As desired / Not benchmarked
    Water Waves: Medium
    Shadow Maps: 1536
    Terrain Shadows: 512
    Contact Shadows: Ultra
    Windshield Effects: High
    Ambient Occlusion: High, Medium / Low if necessary
    Reflections: 1080p - Ultra, 1440p - Ultra, high if desired, 2160p - Ultra, high / medium if desired
    Light Shafts: Ultra
    Bloom: On
    Depth of Field: Ultra
    Lens Correction: Off
    Lens Flare: On
    Use Generic Plane Models: Off

Bu ayarları hazırlayan adam her ayarın her seviyesini tek tek deneyip; aralarındaki görsel kalite ve performans farklarını not etmişti. Kısacası bu ayarlar, gözle görülür hiçbir şeyden feragat etmeden performansı bir tık yükseltmeyi hedefliyor. Deneyebilirsiniz.

Tüm konuyu atardım ama çoooooooooooooooooook uzun :)
    Harika paylaşım çok teşekkürler

Konunun sahibi ilk konuya eklerse çok faydalı olur burada kaybolup gitmesin.

Oyun yeni olduğu için optimizasyon sorunları olması çok doğal.

• Game pass üzerinden indirmeye başladım. Launcher açıkken indirmeye çalışması ve launcher kapatılınca indirmeyi tamamen silmesi rezalet bir şey. Microsoft bu bencilliklerden, rezaletlerden hiçibr zaman vazgeçmeyecek gibi duruyor. Yapılan ayıp. Şimdiden 10 üzerinden iki puanı kırdım. Yazıklar olsun ya. Para veriyoruz biz bu donanıma. Terbiyesizliğe bak.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Mümkünse linkini -özelden de olur- atar mısınız?

• Masanori Takahaşi kullanıcısına yanıt
    Launcher kapanınca indirmeyi silmiyor ama indirme duruyor tabii
  • kırılmış versiyon bir işe yaramaz boşuna indirmeyin offline exe çünkü haritayı indirmeyecek. gamepass'den oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Ağustos 2020; 14:34:48 >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Abicim niye ağrıma gitsin senin bedava oynaman. Bu oyunu oynayabilmek için zaten min 5000 TL lik bilgisayara ihtiyacın var onu alacak paran var ama yıllarca emek verilip yapılan bir oyuna aylık 15 tl verecek paran yok öyle mi. Ayrıca değerinin 10 katı olan oyun fiyatları diyorsun da bu karşı tarafın suçu değil ülke olarak bizim paramızın değersiz olmasından dolayı. Param çok değil ama 15 TL ye dışarıda 2 kahve içemezsin zaten adamlar o kadar ucuza sunuyor bunu sana. Hala daha korsan kullanmaya devam ediyorsan bu para meselesi değil hırsızlık alışkanlığından kaynaklı. Sana iyi oyunlar
  • Hırsızlığıyla övünene ARSIZ denir. Oyunu korsan oynadığını burada reklam edenler lütfen forumu terk etsin.
  • Arkadaşlar indirme işlemi 1.35gb'ta iken takıldı. jfk havalimanını indiriyor ama yaklaşık 10 dakikadır aynı yerde kaldı işlem. Bilgisi olan var mı?

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masanori Takahaşi -- 18 Ağustos 2020; 14:52:22 >
  • Arkadaşlar, Oyunu indirdim ama takıldı açılmıyor oyun açılında mavi bari dolmuyor yarıda kalıyor ?
  • Game Pass ile oynayanlar kurulum ekranındaki ilk klasör cache mi yoksa oyunun tüm dosyalarının kurulduğu klasör mü?
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Cache gibi birşey. Oraya hiç yazmıyor bence. Ben de bir saat onu araştırdım ama bulamamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masanori Takahaşi

Arkadaşlar indirme işlemi 1.35gb'ta iken takıldı. jfk havalimanını indiriyor ama yaklaşık 10 dakikadır aynı yerde kaldı işlem. Bilgisi olan var mı?

Kapatıp yeniden açık hiç beklemeyin...

Yükleme ekranını ALT+ENTER ile pencere moduna lıp arkada Task Manager'ı açın, Processes tab'inde Network'e göre dizin, eğer network aktivitesi uzun süre durur ise hiç beklemeyin kapatıp tekrar açın. Bu gibi takılmalar çok zaman kaybettiriyor maalesef, ben böyle bir yöntem buldum dün yüklerken...

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Arkadaşlar, Oyunu indirdim ama takıldı açılmıyor oyun açılında mavi bari dolmuyor yarıda kalıyor ?
    Orada boşa beklemeyin, orada takılmışsa sorun olmuştur, kapatıp açın, yeniden deneyin update ederken yüklenenleri ve açılanları paket paket görüyor olmanız lazım... Önce indirip sonra indirdiği paketi açıp dosayı siliyor, böylece diskten yer kazanırken bizim sabır taşlarımızı bitiriyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Cache gibi birşey. Oraya hiç yazmıyor bence. Ben de bir saat onu araştırdım ama bulamamıştım.
    O klasörü değiştirmeden devam ettiğimizde de nereye kuracağını sormadı bende indirmeyi kapa aç yapıp başka bir diske yeni klasör atıp orayı hedef gösterdim. Bu kadar önemli ve teknik detay olarak çığır açan bir oyun için böyle saçma bir setup sistemi yakışmıyor normal indirmeyi microsoft store üzerinden yaptır sonra oyun açıldığında cache mi indircek her ne yapacaksa o zaman yapardı.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    gece indirmeye almıştım sabah indirme bitmişti tekrar açıldında kilitlendi öyle kaldı pc kapatıp açtım oyuna girdiğimde update check diyor sonra orda bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kapatıp yeniden açık hiç beklemeyin...

Yükleme ekranını ALT+ENTER ile pencere moduna lıp arkada Task Manager'ı açın, Processes tab'inde Network'e göre dizin, eğer network aktivitesi uzun süre durur ise hiç beklemeyin kapatıp tekrar açın. Bu gibi takılmalar çok zaman kaybettiriyor maalesef, ben böyle bir yöntem buldum dün yüklerken...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Ben direkt launcher'ı ve xbox game pass'i kapatıp açtım. indirdiğim veriyi 91.36 gb'tan silip 90 gb olarak baştan indirmeye başladı. Umarım oyunu açarken dosyalardan bir hata almam. Daha önce sea of thieves'i da bu şekilde game pass üzerinden indirmiştim ve oyunu açamamıştım.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Bence de bu downlod süreci biraz kötü tasarlanmış. İndirdiği yeri Xbox launcher da ilk indirmeye tıkladığınızda seçiyorsunuz. Onu da yalnızca disk adı olarak. Alt klasör vs seçimi varsa bulamadım ben.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.