Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Smoch

Haritadan yer beğenmeye başlayalım

yüklemeyi nasıl başlatabildin hocam lokasyon mu değiştirdin
  • Titan x var bakalım nası olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Tflop ile gpu performansı ölçülmez. O mantıkla benim ekran kartımın 2080 Ti ile aynı hızda olması lazım.
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-vega-64.c2871

Bakın, Vega 64 de 12 TFLOP.
    evet. Vega 64ler çok güçlü makinalar.

evet gpu'ların aritmetik güçleri tflop ile lanse edilir.
  • Lokasyonu Kiribati yaptıktan sonra gamepass indirme saati için 7 diyor. 91 gb indirmeye başladım şu an.
  • bölgenizi kribati seçin oyun açılıyor
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Ama aritmetik güç ≠ oyun performansı olduğu için çıkmamış bir ürünün değerlendirmesini yapmak doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

yüklemeyi nasıl başlatabildin hocam lokasyon mu değiştirdin

Alıntıları Göster
    Bölgeyi Kiribati yapınca oyun açılıyor yüklemeye başlıyor
  • Codex elini çabuk tut

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Haritayı açabilmek için internet üzerinden bulut tabanlı binaları ve yapıları yüklüyor.Sadece internetsiz yeryüzü dümdüz bır topografya kalıyor. Bina ve yapilar için internet zorunlulugu var. Veriyi internetten cekip yüklüyor bu sebepten korsan olamaz.Oyunun tamamı zaten 2 petabayt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 17 Ağustos 2020; 19:10:56 >
  • oyunun içinden oyunun inmesini bekliyoruz %30cpu ve %25 gpu kullanıyor 90gb indirene kadar kullanıcak yani. Çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Ama aritmetik güç ≠ oyun performansı olduğu için çıkmamış bir ürünün değerlendirmesini yapmak doğru değil.
    evet bazı durumlarda fark ediyor. mesela rop performansı önemli dedim ya.

ama image üzerinde o her poligonun float değerlerinin hesaplama yeteneği makinanın tflop gücünden geçer.

yani Vega 64 çok sağlam ekran kartı idi.

• bölge değiştirmek bir halta yaramıyor bende

edit wtf oyun açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 17 Ağustos 2020; 19:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Arkadaşlar FS için Gaming Laptop bakıyorum, bugün yarın alacağım, daha önce araştıran, tavsiye edebilecek olan var mı?

Aşağıdaki arkadaş bu işin hakkını verir mi?

https://www.hepsiburada.com/hp-power-15-dk0014nt-intel-core-i5-9300h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7av08ea-p-HBV00000M5FHG
    Bunun için alacaksanız uzun uçuşlarda laptop cayır cayır yanacaktır, ekran kartı orta seviyede oynatır. Benim tavsiyem kasa toplayın.

• 50 Megabit bağlantım var ama oyunu baya yavaş indiriyorum nedense 25 dk da 6 GB indirebildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVKit -- 17 Ağustos 2020; 19:19:35 >
  • Bu kiribati neresi ise oyun açılsın ilk oraya gidecez.. sayesinde indirmeye başladık..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bölgeyi nasıl değiştiriyoruz acaba?
  • Heyecaniniza hayranım, umarım kaybetmezsiniz. Aile bütçesini çok yormadan simülasyon ekiomanlarinizla işten okuldan neyse gelip 2 saat kafa dagitabileceginiz bir oyun olsun inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükleme yaparken en ufak bir müdahalede oyunda atıyor beni siz de de aynı problem mevcut mu?
  • Alpha tester olarak indirme işlemi oyun içinden yapıldığı için ekran kartı ve işlemci kullanıyor. Yavaş bağlantısı olan arkadaşlar indirirken yüksek elektrik harcayabilirler dikkatli olsunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Bölgeyi nasıl değiştiriyoruz acaba?
    Microsoft web sitesinden hesabım kısmına gelip, profilden bölgeyi düzenleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.