Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.255
Cevap
85
Favori
212.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aradaki farkı ödeyip yükselte biliyorsak bence en mantıklı standartdan başlamak. ben şahsen bunu umut ederek standart satın aldım steam üzerinden.

aslında asıl hedefim xboxgamepass üzerinden oynayıp indirimli bir zamanda oyunun premium sürümüne sahip olamakti fakat olmadı
  • Xbox Game Pass for PC yi alırsam oyuna erişebilirmiyim
  • Evet erişirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Arkadaşlar Logitech F710 var ama onla oynamak ne kadar sağlıklı olur bilemedim . bu yönde tavsiyeleriniz nedir
    1 tane ucuzlardan Joystick alman yeterli aslında. otopilot zaten kendisi uçuruyor. Joystiği daha çok uçağı kaldırırken ve indirirken lazım olacak. Birde görerek uçuşlarda. Almışken iyisini alayım dersen bir arkadaş joystiğin linkini vermiş zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

steamdan paypal aracılığı ile oyunu satın aldım.standart sürümünü.

merak ettiğimi birşey var. steam üzerinden oyunu premium deluxe ye upgrade edibilecekmiyiz ileride. sadece aralarındaki farkı ödeyerek.
    evet upgrade edebilirsin. upgrade yerine pmdg gibi paralı bir uçağa para harcamak daha mantıklı olur.
  • harun26180 H kullanıcısına yanıt
    oyun cıkınca düşünücez artık onları

geçermi şimdi bu 3 gün :D
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için. Çok beklediğim bir sivil havacılık simülatörü FS 2020. Aslında ilk başta benim de düşüncem Gamepass üzerinden hem oyunu deneyim etmek hem de sistemimi test etmek. Bakalım artık az bir süre kaldı heyecanlıyım baya.

@Mc_Doglos

@webmaster33

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 15 Ağustos 2020; 23:40:39 >
  • steamde 150GB olarak gözüyor... fiyatıda ayrı hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

steamde 150GB olarak gözüyor... fiyatıda ayrı hikaye...
    En son cod modern warı indirmiştim 170 gb bir günde indiydi buda onun kadar sürer sanırım geceden başlıcam artık bi gün sonra elimde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun bende 1 gb indirdi ana yükleme ne zaman başlar acacba malum epey inecek
  • sabah baktığımda güncelleştiriyoruz diye bir uyarı vermişti, şimdi yine çok erken geldiniz uyarısı veriyor.

anlaşılan game pass'e son güne kadar açmayacaklar
  • Bende aldım bakalım logitech mm den.. 350 tl hiçbişey valla markalı bi ürün için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

Bende aldım bakalım logitech mm den.. 350 tl hiçbişey valla markalı bi ürün için..
    Logitech mm nedir hocam sorması ayıp ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iczeleven

sabah baktığımda güncelleştiriyoruz diye bir uyarı vermişti, şimdi yine çok erken geldiniz uyarısı veriyor.

anlaşılan game pass'e son güne kadar açmayacaklar
    Hocam kaç gb indi acaba bende 1 gb indi sadece
  • Yok mudur GamePass'i ucuza getireceğimiz bir VPN yöntemi falan ? Hindistan store u seçme olayı vardı bir ara bilen var mı ?
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    İlk ay 6 lira sonraki aylar 15 liranın nesini ucuza getireceksin daha hocam? Bunu başkası görse klasik dh ölücüleri diye yayar internete vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 16 Ağustos 2020; 19:18:8 >
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    VPN fln bir yöntem bulunursa yıllık alırım diye merak etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Logitech mm nedir hocam sorması ayıp ?

Alıntıları Göster
    Logitech Extreme 3d Pro hocam Media Markt'dan 350 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 16 Ağustos 2020; 20:49:7 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.