Şimdi Ara

Microsoft ile ilgili hiç bir şeye bağlanamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, günlerdir microsoft la ilgili sitelere nedense erişemiyorum.(o kadar umurumda değilde onlar msn ede giremiyorum) Msn e girerken 81000306 adlı hata kodunu alıyorum ancak bunun için olan çözümler bir işime yaramadı,en son windows updatelerini endindiğinizden emin olun olayı dışında; windows update sitesinede giremediğimden dolayı elim kolum bağlı. Yardım edebilirseniz sevinirim
    Edit: Sorun gidericisinde her şey normal gözüküyor ama yinede bağlanamıyorum, bu saydıklarım dışında her şey normal internetle ilgili :S

• Diger Sitelere Girebiliyormusun ? Eger Diger Sitelerde Sorun Yok ise Saat Ve Tarihini Guncellemeni Tavsiye Edebilirim.Yada Varsa Güvenlik Duvarlarini Kontrul Et.
  • Evet diğer her şeye erişebiliyorum rahatlıkla sadece microsoft ile ilgili site/hizmetlere erişemiyorum. Saat ve tarih ayarlarım doğru, firewall da kapalı hem router da hem de windows da; anlamadım gitti sorun ne :S
  • Başka bir tarayıcı denemeni öneririm.
  • opera, firefox filan hepsini denedim ayrıca msn e girememekle ilgisi nedir?
  • Bu benim de başıma gelmişti.Ben Microsoft danışma hattından teknik destek almıştım.Lisanslı bir işletim sistemin varsa ki öyle dir sanıyorum:0212 33 66 999 u ara,ben böyle yaptım.Sonra oradaki arkadaş orayı tıkla buraya bas derken işlemi yaptırdı.Bayağı uzun sürmüştü.Aklımda olsaydı yazardım ama unuttum şimdi.Bol şanslar,iyi bayramlar..
  • Hatırlasan ne güzel olurdu =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blazefury

Hatırlasan ne güzel olurdu =))

Tam olarak nasıl yapıldığını unuttum ama danışma hattındaki eleman Microsoft un tools diye bir sitesinden All Update dosyasını indirtmişti..Bu dosya beni kurtardı..Ama inan ki karmaşık bir işlemdi yalan yanlış bir seyler yazıp bilgisayarını bozdurmak istemem.İyi Bayramlar dilerim..
  • Başka yardımcı olabilcek kimse yokmu?
  • Arkadaşım sitenin adresini buldum.Başında www olmadan tools.mspro.org a bağlanıyorsun.Buradan en altın bir üstündeki ''update'' e tıklıyorsun.Çıkan sayfada ''all update zip''e tıklayıp zip dosyasını bilgisayarına yüklüyorsun.Sonra hatırladığım kadarıyla C klasörü içindeki Windows ta ''Software distribution'' diye bir bölüm var.Bunun sonuna ''old'' ekliyorsun.(Tırnak işaretleri yok.) Daha sonra bilgisayarı aç kapa.Yüklediğin ''All update '' dosyasını zip ten çıkar ve aç.İşlemin başlaması lazım.Yalnız sunu belirteyim bu kadar hatırlayabildim.Sen yine de bu yazımdan alıntı yaparak bu forum daki üstadlara bir danış.Ne de olsa ben yeni girdim.Yanlış bir şey yaptırıp PC ni bozdurmak istemem.İnan bu kadar aklıma geldi.Kolay gelsin...

• Dediklerini yaptım fakat bir değişiklik olmadı, yinede çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.