|
Bildirim
Bende borçlarımı ödemek istiyorum ama herkesin her istediği olmuyor
|
Valla kimse kıytırık office tuşu için klavye almaz sanmıyorum. Zaten çok klavyeden kısayol ihtiyacı olanın klavyesinde, istediği tuşa istediği programı ya da kısayolları atayabileceği macro tuşları vardır. Acınası bir reklam çabası olarak görüyorum.
|
Hala yeni piyasaya çıkan dizüstülerde bile en çok kullanılan @ ve yeni yeni kullanılan # tuşları bile doğrudan konmuyor! Sürekli kombinasyon ile buluyorsun bu bile saçmalık. Klavyede kullanmadığım o kadar çok işaretin tuşu var iken en çok kullanılan bu işaretlerin tuşunun olmaması bence bir ayıp.
Ha bir de en sağ taraftaki numara tuşları bilgisayar açılırken kapalı konuma gelip num lock ile açman gerekiyor ya office'dem önce buna çare olsalar. Madem çalışmayacak niye oraya numara tuşu koyuyorsunuz, bu bile beynimi yakıyor yıllardır. Evet numlock tuşum sürekli kapalı açılıyor ve sayılara ihtiyacım olduğunda klavyede sayılar çalışmıyor, ne yaptıysam sürekli aktif edemedim. Bir yüzyıl sonra belki düzeltirler. Ama Office tuşu ekleyeceklermiş aman ne önemli. |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 19 Haziran 2019; 11:42:25 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |