Şimdi Ara

Microsoft Lumia 1330 ile yeni bilgiler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Microsoft Lumia 1330 ile yeni bilgiler geldi

Nokia'nın geçen yıl Ekim ayında lanse ettiği uygun fiyatlı Phablet modeli Lumia 1320 bugüne kadar Asya bölgesi haricinde önemli satış rakamlarına imza atamadı. Firmanın bir devam modeli üzerinde çalıştığı biliniyor. Model ile ilgili yeni bilgiler geldi. 

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Lumia 1330 olarak adlandırılacağı tahmin edilen bu yeni model öncekine oranla daha küçük bir ekran ancak yenilenmiş bir donanım ile gelecek. 

Lumia 1330 modelinde firmanın 5.7 inçlik 720p ekran kullanacağı belirtiliyor. 4 çekirdekli Snapdragon 400 yongasetinden gücünü alacak olan modelin Adreno 305 grafik birimi ile Snapdragon S4 yongasetli Lumia 1320'ye göre daha iyi bir performans sergileyeceği ifade ediliyor. Cihazda 1GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi bulunacak.

Modelin belki de en dikkat çekici noktası 14MP çözünürlükte PureView arka kamera olacak. Önceki modelin 5MP çözünürlükteki kamerasına göre oldukça geliştirilen sensörün yanında ön kısma da 5MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası konumlandırılacak. 

Lumia 1330 modelinin Şubat sonundaki MWC 2015 etkinliğinde lanse edilmesi bekleniyor. Satışa sunulduğunda model üzerinde Windows Phone 8.1 GDR2 güncellemesi yer alacak.  

• Bu resim 1 ay önce paylaşıldı.Yine Çaktın...
  • Şimdilik konuya en uygun resim bu başka sızıntı yok

• Fiyatı hakkında bilgi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu iyi de daha geçenlerde Microsoft'un yeni amiral gemi modeli üretim planı yok diye haber yapılmamış mıydı?
  • Bu model orta seviye olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem71

Bu model orta seviye olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafızası 32Gb olacağını ben pek düşünmüyorum ama olursa güzel kamerası vs. Bütün özellikleri orta sınıf telefonlardan yüksek sayılır, fiyatı da 1320 gibi olursa alınabilir cihaz olur.

• bu cihazda pek tutulacak gibi görünmüyor. biraz daha işletim sistemine önem vermeliler. isim değişikliği ne gibi faydası var bekleyip görmek gerek. Biraz daha geliştirici desteği ve özelleştirme lazım.

• S400 ve1 GB RAM acaba ne kadar daha iyi bir performans bekliyor Microsoft S615 koy.

Tamam anladık üst seviye değil S800 koyma da ama öyle kameralı bir telefona hiç değilse S600 veya S615 1,5 GB RAM koyar insan.

• 1320'nin tek eksisi kameraydı, söylenenlere bakılırsa o da düzeldi şimdi, yine uygun fiyatla gelir umarım
  • Windows Phone un uygulama mağazasından daha önemli ve aciliyet isteyen öncelikleri var. Mesela sistemdeki mesajların hepsimin birdenbire gelmesi gibi birtakım hatalar var ve bunlar microsoft gibi büyük bir şirkete yakışmıyor. Bunları düzeltirse en azından 500-750tl sınırının dışına çıkabilirler pazar payı konusunda...

• fena cihazlar çıkarmıyor aslında da adam gibi fiyat belirlemesi lazım.
  • Lumia 1320'de de Snapdragon 400 var; fakat krait mimarisini kullanan 400. Bundakinde ise dandik a7 çekirdekleri var. Şimdi bu eskisine göre daha mı iyi performans gösterecek? Gösteremez.

• 735'in 1000 lira bandında çıktığını baz alırsak fiyatı 1000TL'den yüksek olucak gibime geliyor ayrıca içerisine koydukları sözde 4 çekirdek olan S400'den hayır beklemeyin çift çekirdekli krait modelleri daha iyi çalışıyor lumia 830 ve 925 arasında yapılan karşılaştırma videosunda 830 çoğu uygulamayı 925'e göre daha geç açıyordu.
  • 1320 de s4 değil s400 var diye biliyorum.

• Tek ve son amiral gemi modeli olan 1520'nin veliahtı ise 2015 Eylül-Ekim dönemi görücüye çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia, Lumia serisiyle kaliteli alt ve orta seviye telefon çıkarmıştı. Umarım bu düzen Microsoft ta da devam eder. Lumia 520-525 ve 1320 serinin alınabilir cihazlarındandı. Fiyat olarak 1330 u da 1320 nin girdiği seviyeden piyasaya sürerlerse büyük kitlelere ulaşabileceği kanaatindeyim
  • Tam girip snap 400 4 çekirdeği dayamışlardır dicektim yazmışlar bile.Microsoft her yıl bi standart belitliyip o standart doğrultusunda ilerliyo.520-25 620-25 720 aynı işlemci.535-630-735 aynı işlemci.ole yapınca maliyetmi düşüyor anlamadım ki tek cihaz yapsalar nolucak sanki 6.. Serisi gereksiz bence 735-830 arasında fiyat ve tasarım dışında pek fark yok sayılır.735 olsa 830 olmasa hadi 900 1300 1500 serisi gine gideri varda bazı seriler gereksiz bana göre bakın bana göre şimdi ne kadar fanboy varsa saldırmasın bu benim düşüncem.

• gdr2 ile geleceğine göre w10'a daha çok var sanırım.

denim gelecek, gdr2 nin betası gelecek, sonra kendisi gelecek, sonra w10'un betası gelecek, sonra w10'un kendisi gelecek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.