Şimdi Ara

Microsoft Lumia 640 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
7
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk çıktığında web sitelerinden alanlar kaptı hocam :) hiç bi mağazada da göremedim, denemeden sipariş ettim aldım ama pişman değilim

bir de nokia markalı telefonları bitirip microsoft markası yaymaya çalıştıkları için oturması biraz zaman alacak gibi. yanılmıyorsam microsoft markasıyla çıkan ilk telefonlar 640 ve 640 xl
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

hayırlı olsun hocam :) bu arada mat derken bendeki siyah ve parlak değil ? yani piamo black denilen olay yok. yani lumia 1320 arka kapağına benziyor. Beyazlarda esneme problemi varmı peki? kasada boşluk?
    Cihaz windows 10 u alacak olan ilk cihazlardan. ve muhtemelen windows 10da ısınması dahada düşer. ki bence abartılacak bir ısınma yok.

teşekkür ederim hocam sağ olun :)) . Bendeki parlak beyaz mesela lumia 535teki mat beyazdı . İlk başta herhangi bir esneme vs yoktu ama şimdi var sağ tarafta ama rahatsız edici değil bence. Yani burada okumasam farketmezdim. Kasada boşluk yok telefon tam oturuyor ama sağ tarafa bastırıncı esneme oluyor ilginç
    Bence herhangi bir ısınma sorunu yok bundan önceki telefonum xperia p idi ısınma açısından ondan herhangi bir farkını göremedim normal kullanıyorum öyle çok zorlayıcı bir işlem yaptığım da yok internet müzik whatsapp falan, çok hafif bir ılıma oluyor ısınma bile denemez bence gayet normal yani . zaten bu işlemciyi ve aynı donanımı kullanan bir sürü lumia modeli var ( 735,830,640XL) onlardan çok da farklı bir sonuç vereceğini zannetmem aşağı yukarı aynı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Fin -- 27 Temmuz 2015; 2:26:41 >

• Al benden de o kadar... Resmen tanıtım yok ortada millet de çok bilmiyor ya da kulaktan dolma yalan yanlış şeyler.. Telefonu almadan önce whatsapp, facebook, 6tag, swarm vs uygulamalara millet baya laf ediyordu aldım kullanıyorum herhangi bir sıkıntı göremedim sorunsuz çalışıyor bildirimler geliyor gayet normal iş görüyor işte.. Neymiş efendim instagramda dm yokmuş da direk mesaj yollayamıyormuş. Androiddeyken ben öyle bir özelliğin olduğunun farkında bile değildim . Belki de ben biraz düz adamım ondan kaynaklanıyor

Şu telefonu almak için baya uğraştım , hem herhangi bir teknoloji mağazasında yelimize alıp incelemek için hem de bende kredi kartı yok almak için.. Gittim bankamatikten havale yaptım da anca oldu. Microsoftun buna bir çare bulması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

Aynen :) bakalım beyaz alan arkadaşın yorumu ne olacak.. Telefon genel manada güzel. Ben 1320 / 735 kullanan birisiyim windows 10destegiyle ısınmanın hallolacagını düşünüyorum. Ben kılıfla kullanıyorum. Mavi kılıf aldım n11den kılıflanddan 16tl kargo dahil iki jelatin dokunmatik kalemi dahil. Tavsiye ederim.

hocam linki var mı acaba ben de şeffaf renkli olanından almayı düşünüyorum kalitesi nasıl acaba ? Kılıf hafif sert gibi mi yoksa çok yumuşak telefonun etrafına saran cinsten mi ?
  • http://m.n11.com/microsoft-lumia-640-kilif-silikon-2-film1-stylus-kale-P66895649

Yumuşak hocam. Milimetrik olcum yapılmış. Tuşlarda kapalı. Geniş gelme boşluk gibi problemler yok. Ben mavisini aldım kapak gibi oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkli orijinal arka kapak bulabilir miyiz arkadaşlr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Arkadaşlar telefon bugün elime geçti. Beyaz olanı hızlıal.com dan 674tl ye aldım
    İlk izlenimlerim gerçekten çok çok hoş bir tasarımı var ekran boyutu olsun kenarları ve köşeleri olsun tam istediğim gibi. Ayrıca kullanılan plastik kesinlikle kötü bir plastik değil gayet güzel ele hoş bir his veriyor (ilk başta mat olmasını istiyordum ama parlak kasa da çok güzelmiş) .Ekran kalitesi gerçekten çok iyi parasının hakkını veriyor bu kadar iyi kalitede olacağını tahmin etmiyordum. Kullandıkça izlenimlerimi paylaşacağım sorusu olan arkadaşların sorularını elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım. Hayırlı forumlar.

hayırlı olsun hocam bende verdim az önce siparişi çok ısınıyor mu acaba telefon ?
    oyun oynamıyorum zaten mesajlaşma whatsapp ve müzik dinlerken ısınıyor mu çok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Arkadaşlar telefon bugün elime geçti. Beyaz olanı hızlıal.com dan 674tl ye aldım
    İlk izlenimlerim gerçekten çok çok hoş bir tasarımı var ekran boyutu olsun kenarları ve köşeleri olsun tam istediğim gibi. Ayrıca kullanılan plastik kesinlikle kötü bir plastik değil gayet güzel ele hoş bir his veriyor (ilk başta mat olmasını istiyordum ama parlak kasa da çok güzelmiş) .Ekran kalitesi gerçekten çok iyi parasının hakkını veriyor bu kadar iyi kalitede olacağını tahmin etmiyordum. Kullandıkça izlenimlerimi paylaşacağım sorusu olan arkadaşların sorularını elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım. Hayırlı forumlar.

hayırlı olsun hocam bende verdim az önce siparişi çok ısınıyor mu acaba telefon ?
    oyun oynamıyorum zaten mesajlaşma whatsapp ve müzik dinlerken ısınıyor mu çok ?

Eyvallah sağolun hocam size de şimdiden hayırlı olsun , ısınma sorunu diye birşey bende kesinlikle yok(önceki telefonum xperia p) . Normal telefonlar (üst seviye telefonlar dahil) ne kadar ısınıyorsa o da o kadar ısınıyor. Hatta ben şöyle esaslı bir ısındığına dahi şahit olmadım hafif bir ılıklık var yani o da çok normal bence öyle el yakan veya rahatsız eden cinsden değil

• Cihazda; cevapsız aramaları ve mesajları bildiren BİRLDİRİM IŞIĞI varmıdır?pek bahsedilmemiş merak ettim açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

Cihazda; cevapsız aramaları ve mesajları bildiren BİRLDİRİM IŞIĞI varmıdır?pek bahsedilmemiş merak ettim açıkcası.

Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

Cihazda; cevapsız aramaları ve mesajları bildiren BİRLDİRİM IŞIĞI varmıdır?pek bahsedilmemiş merak ettim açıkcası.

onun yerine Glance Screen var çok daha iyi !!
  • Arkadaşlar 640 ve 640 XL arasında kaldım.

640'da ön kamera 1 MP bildiğiniz üzere. Kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz? 640 XL ön kamerası ile çok fark var mıdır? Genel olarak (ön arka) kamera 640XL arasında çok fark var mı?

Son olarak pil ömrü benim için önemli. 2 günü rahat çıkarır mı, normal kullanımda ne kadar gidiyor?

640XL pil kapasitesi, ön kamerası ile daha cezbedici ama bence 5.7" çok büyük geliyor boyutundan dolayı biraz soğuk bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Arkadaşlar 640 ve 640 XL arasında kaldım.

640'da ön kamera 1 MP bildiğiniz üzere. Kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz? 640 XL ön kamerası ile çok fark var mıdır? Genel olarak (ön arka) kamera 640XL arasında çok fark var mı?

Son olarak pil ömrü benim için önemli. 2 günü rahat çıkarır mı, normal kullanımda ne kadar gidiyor?

640XL pil kapasitesi, ön kamerası ile daha cezbedici ama bence 5.7" çok büyük geliyor boyutundan dolayı biraz soğuk bakıyorum.

Ön kamera vasat bence çok bir beklentiye girmeyin sakın. Arka kamera ise standart 8MP kamera. Gün ışığında ya da yeteri kadar ışık olduğunda güzel çekimler yapıyor ama gece çekimleri kötü bence. Pil ise gayet iyi çok kurcalasam bile en az 1-1.5 gün gidiyor. Eğer kameradan beklentiniz yüksekse 640XL yi tercih edin. Onun dışında telefonun boyutu falan çok iyi ne küçük ne de çok büyük

• XL yerine bunu alacağım galiba.

Kırk yılın başında bir yere gideceğim , hatıra kalsın diye 2-3 fotoğraf çekeceğim onuda kırk yılın başı bilgisayardan açıp 2-3 saniye "aaa buralarada gitmiştik , hey gidi günler" diyip geçeceğim. E o zaman 8 mp yeter diye düşündüm

Zeiss lens ve 13 mp kamera için 200 TL vermeye değmez bence benim açımdan.

Düşündüm de bu firmalar bizi gazlayıp duruyor , biri diyor 21 mp diğeri diyor 50 mp , diğeri 4 gb ram , bizde ucuz bir şey alalım derken , o da olsun buda olsun diyerek kullanmayacağımız şeylere para saçıp duruyoruz. Fiyat bir anda 2-3 katına çıkıyor.

Sanki her gün sanatsal fotoğraf çekiyoruz , çektiğimiz 2-3 tane hatıra fotoğrafı , bir kaç tanede profil fotoğrafı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 27 Ağustos 2015; 14:56:09 >

• pil ne kadar dayanıyor? 500 mah fark aklımı kurcaladı şuan.

uzun süre 3g açık internette gezsek ne kadar dayanır pil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

pil ne kadar dayanıyor? 500 mah fark aklımı kurcaladı şuan.

uzun süre 3g açık internette gezsek ne kadar dayanır pil?

XL ekran olarak büyük haliyle pili de ona göre. 640ın pili 1 günü çok rahat çıkarır diye düşünüyorum. Benim genelde 1.5 gün gidiyor

• teşekkürler.

peki bu 8 gb hafıza nasıl? İnternette biraz baktım da win 10 5gb yer kaplayacak falan yazıyordu. Bize kalıyor 3.

hafıza kartından uygulama çalıştırdınız mı hiç kasılma filan yapıyor mu o şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

teşekkürler.

peki bu 8 gb hafıza nasıl? İnternette biraz baktım da win 10 5gb yer kaplayacak falan yazıyordu. Bize kalıyor 3.

hafıza kartından uygulama çalıştırdınız mı hiç kasılma filan yapıyor mu o şekilde?

Telefon hafızasında 3 gb boş yer var , geriye kalanlar da sd kartta. Wp10 5gb de olsa zaten müzik resim ve uygulamalar için sd kart kullanacağımız için sorun olmaz

• Teşekkürler, dün sipariş ettim bu modeli , heyecanla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.