Şimdi Ara

Microsoft Lumia 640 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
7
Favori
15.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Teşekkürler, dün sipariş ettim bu modeli , heyecanla bekliyorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon elime ulaştı.Şuan telefondan yazıyorum. İyiki 5 inc almışım ,bu bile büyük geldi. Wp çok güzelmiş be

biraz ısınıyor normal kullanimda , el yakar cinsten değil , çok çok aşırı değil ama hissedilir bir ısı var.

biraz kurcalayayim bakalım.

• cihazın kaç saattir kullanıldığına nerden bakıyoruz. Pil ile ilgili bir yer buldum ama orda sadece tahmini kalan saat var ve hangi uygulama yüzde kaç tüketmiş o var.

Edit: Tamam , ben pili hiç şarj etmedim daha , meğer orda "son şarjdan sonra geçen süre" diye bir şey varmış , bende 0 gözüküyor o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 29 Ağustos 2015; 17:52:44 >
  • bu çift tık ile ekranı açma olayını beceremedim bir türlü , göz atma ekranı "Daima açık yaptım" yine olmadı. Nasıl yapıyoruz?
  • quote:

bu çift tık ile ekranı açma olayını beceremedim bir türlü , göz atma ekranı "Daima açık yaptım" yine olmadı. Nasıl yapıyoruz?

Ayarlar>Dokun>Uyandırma
    Çift tıkla kapatmak için Gezinti çubuğundan ayarlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

bu çift tık ile ekranı açma olayını beceremedim bir türlü , göz atma ekranı "Daima açık yaptım" yine olmadı. Nasıl yapıyoruz?

Ayarlar>Dokun>Uyandırma

Hocam orayı da yaptım olmuyor. Dun bir kaç kez oldu ,arasıra çalışıyor arasıra çalışmıyor. Bu arada çift tıkla uyandırmadan bahsediyorum , kapatma çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 30 Ağustos 2015; 12:56:53 >
  • quote:

quote:

quote:

Ayarlar>Dokun>Uyandırma

Hocam orayı da yaptım olmuyor. Dun bir kaç kez oldu ,arasıra çalışıyor arasıra çalışmıyor. Bu arada çift tıkla uyandırmadan bahsediyorum , kapatma çalışıyor.

Çalışması için ön üstteki sensörün açık olması gerekiyor. Ekran koruyucu filan var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlar>Dokun>Uyandırma

Çalışması için ön üstteki sensörün açık olması gerekiyor. Ekran koruyucu filan var mı?

aaaa

çok teşekkürler , ekran koruyucu alamadım daha bende üzerinde gelen poşetin içinde kullanıyorum ondanmış denedim şimdi çalışıyor

hocam peki ekran koruyucuyu ona göre yapıyorlar değil mi ? Ekran koruyucu alınca sorun çıkmaz İnşallh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 30 Ağustos 2015; 13:33:57 >

• Şu işaret :  Microsoft Lumia 640 Kullananlar Kulübü | Ana Konu için açıklama olarak araştırdım "Bir uygulama veya servis konum bilgilerinizi kullanıyor." denmiş.

Peki bu konum bilgisi internet harcıyor mu? GPS mi oluyor bu? Öyle ise internet harcar

foto çıkmazsa:https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1244169/85842955-feac-4be3-b0c1-ffe6a5a1df13.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 1 Eylül 2015; 19:55:20 >

• quote:

Şu işaret :  Microsoft Lumia 640 Kullananlar Kulübü | Ana Konu için açıklama olarak araştırdım "Bir uygulama veya servis konum bilgilerinizi kullanıyor." denmiş.

Peki bu konum bilgisi internet harcıyor mu? GPS mi oluyor bu? Öyle ise internet harcar

foto çıkmazsa:https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1244169/85842955-feac-4be3-b0c1-ffe6a5a1df13.png

İnternet kapalıysa harcamaz

• Beyler bu cihazı Ankara'da nerede bulabilirim?640 XL ve bu cihaz arasında gidip geliyordum ama ekran boyutundan dolayı bunda karar kıldım.Windows phone u çok merak ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c-myc

Beyler bu cihazı Ankara'da nerede bulabilirim?640 XL ve bu cihaz arasında gidip geliyordum ama ekran boyutundan dolayı bunda karar kıldım.Windows phone u çok merak ediyorum

Mağaza olarak sadece şuralarda var.https://www.facebook.com/MicrosoftLumiaTurkiye/photos/a.177903028903558.47064.172530649440796/1215920128435171/?type=1&theater
    Genelde çevrimiçi mağazalarda var

• Selam arkadaşlar bu telefondan aldım, kapatınca kendiliğinden tekrar açılıyo, nedendir.

Edit:şarjda iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulu.de -- 30 Eylül 2015; 23:31:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulu.de

Selam arkadaşlar bu telefondan aldım, kapatınca kendiliğinden tekrar açılıyo, nedendir.

Edit:şarjda iken

Sıkıntı yok. Lumialar böyle. Şarjda açılır.
  • Arkadaşlar üzerinde temperli cam var, çift tık açma özelliğini acaba ondan mı kullanamıyorum, bir de arama yaparken hemen siyah ekrana düşüyor, yakınlık sensoru kapandığı için mi acaba.

• quote:

Arkadaşlar üzerinde temperli cam var, çift tık açma özelliğini acaba ondan mı kullanamıyorum, bir de arama yaparken hemen siyah ekrana düşüyor, yakınlık sensoru kapandığı için mi acaba.

Muhtemelen ondan. Öndeki sensörlerin açık olması lazım ikisi için de.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar üzerinde temperli cam var, çift tık açma özelliğini acaba ondan mı kullanamıyorum, bir de arama yaparken hemen siyah ekrana düşüyor, yakınlık sensoru kapandığı için mi acaba.

Saolsaın bir de bekleme modunda saat gösteriyordu, temperli cam, yani, sensörlerin kapanması ve dolayısıyla saatin gözükmemesine mi engel oluyor, sensörle olan ilgisini anlamadım, o sensör ne yapıyor da acaba çift tık açma çalışıyor, bir de batarya kalibrasyonu yapmama gerek yok heralde, bir hafta sonra gerçek batarya performansını gösterir mi? here maps ile ilgili bir sorum var daha aonra sorarım kafam karıştı iyice. ☺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Saolsaın bir de bekleme modunda saat gösteriyordu, temperli cam, yani, sensörlerin kapanması ve dolayısıyla saatin gözükmemesine mi engel oluyor, sensörle olan ilgisini anlamadım, o sensör ne yapıyor da acaba çift tık açma çalışıyor, bir de batarya kalibrasyonu yapmama gerek yok heralde, bir hafta sonra gerçek batarya performansını gösterir mi? here maps ile ilgili bir sorum var daha aonra sorarım kafam karıştı iyice. ☺

Göz atma ekranı o ayarlardan kapatabilirsiniz. O da sensörle alakalı. O sensör cepte veya çantada cihazın yanlışlıkla açılmamasını sağlıyor. Sensörün önü kapalıyken işlevini yerine getiremez.

• Merhaba arkadaşlar istanbul Avrupa yakasında tel satmak isteyen varsa pm lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sipariş verdim cumartesi hepsiburada dan. yarın gelecek kargo takibinden baktığımda anadolu yakasındaki bir bayii deydi. gelince yazmaya başlayacağım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.