Şimdi Ara

Microsoft Security Essentials nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
56.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden aylık ESET Nod32 kullanıyordum, her ay yeni deneme sürümü alıyordum. Windows 7 M. S. Essentials'i kurdum güncelledim. Sizce yeterli mi, güvenilir mi, ayrıyetten bir anti-virüs programı kurmaya gerek var mı?

• mutlaka antivirüs kullanmanız gereklidir.
  • Pek net bir cevap olmadı
  • normal bir ev kullanıcısı için yeterlidir ama crack le falan uğraşıyorsanız pek yeterli olmaz
  • Orta hallidir hocam microsoft unki.ben yaninda avast internet security kullaniyorum
  • Bence kasmayan güzel fazla internetle içli dışlı değilsen kullanabilirsin.Ben de her 30 günde farklı bir antivirüs programı deniyorum.Lisansı sınırsız yapsak bile bi işe yaramıyo en iyisi internetten 1 yıllık satın alıp kullanmak.Bu dediğiniz programı kurmak istedim fakat,win7 sahte olduğu için windows anladı kurmama izin vermedi :-)
  • Avirayı önerdi bir arkadaş onu deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fazla böyle çakal işlerle uğraşmıyorsan yeterlidir.Eset smart security felanda kullanabilirsin hem daha güvenlidir.Avirayla felan uğraşma dandik autorunları felan geçiriyor flash bellekten virüs dolar.
  • ben de mcaffee deneme sürümünün bitiminde bir deneyem dedim bakalım.

avira antivir kuracaktım ama bunu deneyeceğim önce.
    çok çakal işlerle uğraştığım söylenemez
    usb'den bulaşan virüslerde üzmesin şimdilik yeterli.
  • Bende Mcafee kullaniyorum cok guzeldir Hizlidir kasmaz
    Buyuk kurumsal firmalarin cogu sorunsuzlugu ve guvenilirligi nedeniyle kullanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProLoade -- 23 Aralık 2011; 23:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProLoade

Bende Mcafee kullaniyorum cok guzeldir Hizlidir kasmaz
    Buyuk kurumsal firmalarin cogu sorunsuzlugu ve guvenilirligi nedeniyle kullanir

hepsinin bedava dağıttığı sürümleri internet security versiyonlarına göre çok fazla budanmış oluyor.
    bundan dolayı mümkünse internet security versiyonu kullanmak lazım.

ama bu sene bakıyorum da antivirüsler de geçen senelere nazaran hem dolar bazında pahalılanmış,
    hem de dolar kurundan bize daha bir pahalı, ben dahil çoğu kişinin psikolojik paha eşiğini geçiyordur
  • security essentials'ın bir ayarlarına bakam dedim, beğendiğim bir kaç fonksiyon gördüm:
    -taramada ne kadar işlemci gücü kullanacağınızı belirleyebiliyorsunuz
    -dosya uzantısı girme yeri var, mesela jpeg, bmp, avi, mp3 uzantılarını girdim, taramada program bu dosyaları atlıyor.
    -klasör ayrıcalığı tanıyabiliyorsunuz, multimedya ve progam klasörlerimi girdim, taramada o kısımlar taranmasın diye.
    multimedya kısmında sadece avi ve mp3 dosyaları var, programlar kısmında ise hiç crackli program yok.
    (bu özellik essentialse özel değil tabi)

tabi ne kadar iyi virüs yakalıyor ya da şüpheli eylemleri ne kadar iyi takip edebiliyor, son kullanıcı olarak test etmek zor.
  • açıkçası kurmanızı pek önermem ; bir orjinal windows kullanıcısı olarak kurdum ; sistemin kayıt defterinin ağzına sıçtı.
    eğer tek başına kuracaksanız yanında başka anti virüs kullanmayacaksanız ;bazı konularda yeterli iken bazı konularda sınıfta kalıyor.
    malum yanına başka anti kurduğunuzda sorunlar başlar.
    şu an için 2.0 sürümü çıktıysa eğer son sürümü denemeden yorum yapamam ; ama 1.0 versiyonları bayağı sorunlu idi. ama avast free kadar başarılı değil ; onu söyleyebilirim.
    bunu kuracağınıza avast free kurup ;

www.avast.com
    Ücretsiz Antivirüs Yazılımı İndirin | Avast 2020 PC Koruması
    http://www.avast.com/tr-tr/free-antivirus-download#tab3

yanına sağlam bir freeware güvenlik duvarı kurarsanız işinizi çok rahat görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 26 Aralık 2011; 17:11:21 >

• bende kullanıyorum microsof diye ama pek ölçemem böyle işleri nerede free ben oradayım
    daha önceden avg free kullanıyordum
  • herifin burda baya bişey anlatmış bi bakın belki işnze yarar

http://www.yeni-forumuz.biz/showthread.php?1915130-Microsoft-Security-Essentials-etkili-mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 11 Şubat 2012; 17:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seugma

Önceden aylık ESET Nod32 kullanıyordum, her ay yeni deneme sürümü alıyordum. Windows 7 M. S. Essentials'i kurdum güncelledim. Sizce yeterli mi, güvenilir mi, ayrıyetten bir anti-virüs programı kurmaya gerek var mı?

iki ayrı siteden anti-virüs incelemeleri.
    Bu arada MSE gayet başarılı bir üründür. Hele ki paralı olanlarla karşılaştırıldığında daha da önce çıkar.

http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/summary-reports
    http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

• Vallahi bir kere hiç kasmıyor,ben oldukça memnunum.Geçenlerde bir dosya indirmiştim içinde virüs varmış çat diye buldu ve sildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 3 Mart 2012; 13:24:24 >
  • evet arkadaslar öneriyor musunuz ?
  • şunu tavsiye edebilirim; avast+comodo firewall. bu ikisini yıllardır kullanıyorum ve de çok crack ve programlarla uğraşmama rağmen bugüne kadar virüs rastlamadım. tabiki karar sizin:)
  • kaspersky antivirus 2012 kullanıyorum.
    tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.