Şimdi Ara

Microsoft Security Essentials nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
56.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Orjinal Norton 360 kullanıyorum. Memnunum. Yan uygulama olarakta dediğini kurdum, windows orjinal olduğu için sıkıntı çıkmadı kafam rahat. Bi de advanced system care var orjinal.
  • Ben sadece windows defender kullanıyorum.Sistemin ilk programlar kurulu iken ve en iyi durumdayken recovery ile yedeğini aldım.Bakıyorum ki 6 ayda bir giderilemeyen sorun var.Gerekli dosyaları harici diske atıp sistemi aldığım yedeğe geri kurtarıyorum.Antivirüs programları vs ler kayıt defterini bazen bozuyorlar ve zaten sistem o an formatlık oluyor.Ya da uzun süre formatlanmayan bilgisayar nekadar virüs programı kullansanızda ağırlaşıyor.Formatlamak bilgisayarın yeniden doğması gibidir.
  • Ben 3 senedir Malwarebytes Anti-Malware'yi kullanıyorum. Girdiğim 10 internet sitesinden en az 3'ünde virüs falan buluyor. 10'u aşkın anti-virüs programı denedim. Bence en iyisi Malwarebytes Anti-Malware.
  • Free olarak avast en iyisidir bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSE'de internet security var mı ? yani mesela yanlışlıkla virüslü bir dosya indirmeye çalışırsak karantinaya falan alıyor veya siliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

MSE'de internet security var mı ? yani mesela yanlışlıkla virüslü bir dosya indirmeye çalışırsak karantinaya falan alıyor veya siliyor mu?

Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

quote:

MSE'de internet security var mı ? yani mesela yanlışlıkla virüslü bir dosya indirmeye çalışırsak karantinaya falan alıyor veya siliyor mu?

Yok

E sileyim ozaman çok saçma yani illa bulaşması mı lazım silmesi için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

quote:

Yok

E sileyim ozaman çok saçma yani illa bulaşması mı lazım silmesi için

Bence silin ve Webroot kurun cok cok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tam tarama ile virüs silmeyen berbat bir program yükleme onun yerine eset yükle
  • Microsoft security essentials nod 32 yada benzer bir sürü virus programından daha iyi.çünkü yapımcısı microsoft oldugu için windows'un açıklarını ve saldırılabilecek portlarını daha iyi biliyor.onun ücretli versiyonu da olmadıgı için iyi yapmışlar diyebilirim ama en iyisini istiyorsan kaspersky..fakat bilgisayarın anasını aglatıyor ççok kasıyor.kasmayan ve iyi ise Mcafee..intel aldı bu şirketi..çogu büyük firma bunu kullanır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.