Bildirim
---Microsoft Sertifikalı olanlar--
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kimse microsoft'tan sertifika almadımı yaa :(( -
merhaba arkadaşım ben microsofttan MCSE sertifikasını aldım sende anladığım kadarıyla kursa gitmeden bu sertifikaları almak istiyosun sana tavsiyem bir kursa git ve sınavları öyle ver.Ama yok ben kursa gitmeden vercem dersen testkinglere çalış öyle ver. Testkingleri şu adresten alabilirsinwww.examcollection.com adresinden indir pdf şeklindedir bunlar birde bunların vce uzantılı olanları var onlar aynen microsoftun uyguladığı sınav şeklinde onun içinde virtual certexam adlı bir program var onu indir ve kur o senin için daha iyi olur.
İş hayatında bu sertifikaların işe yaradığını söylüyorlar ama bende henüz iş arama aşamasında olduğum için tam olarak bilemicem neyse arkadaş sana kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X