Şimdi Ara

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
26
Favori
68.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ellerine ve kalemine sağlık dostum,
    çok güzel bir "deneyimler ve testler" konusu olmuş.

Sen aldırma abuk subuk laf atanlara,
    benim de açtığım bu tip konularada da oluyor densizler.

neyse,
    şu aralar acil, iyi bir tablet/notebook ihtiyacım var,
    şehir dışına çıkıp, 2D ve 3D mimari sunumlar yapmam lazım.
    eldeki hp dm1010 ile zorlanıyorum, yerine başka bir alet bakıyorum.
    Yazdıkların ışık tuttu, teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IRoN kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar iyi aksamlar. chrome kullanirken herhangibir bosluga tiklayinca klavya aciliyor ancak edge olsun ve diğer microsoft uygulamalarinda bosluga tiklayinca klavye acilmiyor. anca tablet modu aktifken aciliyor. bi ayari mi var bunun yoksa boyle midir bu durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdfckr53 -- 2 Ocak 2016; 20:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

hocam siz böyle yazılara aldırış etmeyin boş verin sizin yazılarınızı ve bilgilendirmelerinizi okuyarak bende surface pro 4 i5 256 gb olan modeli alaraktan aranıza katılmış oldum ve nasipse salı günü elimde olacak saygılar

Nezaketiniz ve güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgili @badcrow

Maalesef çamur at izi kalsın durumu oldu ama yapacak bir şey yok.
    Verecek cevabı olsa böyle bol keseden atıp kaçmazdı zaten.

Şimdiden hayırlı olsun sizede.
    Umarım sizde SP4 ünüzü güzel günlerde sorunsuzca kullanırsınız.

İzlenimlerinizi bekliyoruz.

Saygılarımla...

Neye çamur atmışım? inceleme olarak başlayan bir konunun tableti fahiş giyatla satan istanbul bilişimin reklamına dönmesinemi? Hemen hemen her meseja o çok yardımcı oluyor bu çok ilgileniyor şöyle iyiler diye yazarak reklama dönmüş konu bide ürünün faturasını gönderebilirim diyorsunuz, sanki size ürünü almadımız diye bir ithamda bulunmuşum gibi!

Kaçtığım ettiğimde yok, açık bir platformda düşüncemi beyan ettim, polemiğe girmek zorunda değilim ve siz başkalarının düşüncesine saygı gösteremiyorsanız, hakarete varan eleştirilere yöneliyorsanız, çok da doğru olmuş daha fazla birşey yazmamam.

Karşılıklı polemik üslubum değil ve her fikre saygım var lakin; Mesajım içerisinde tarafınıza yaptığım "hakaret" içeren bir tek yer gösterebilir misiniz ?

Reklam sayfasına döndü diye bahsettiğiniz başlık tarafıma ait ve bu başlık benim incelememi ve bana ait görselleri kapsamakta.

Siz faydalanır ya da faydalanmazsanız o sizin bileceğiniz bir şey lakin açık bir platformda olsa sizin bahsi geçen firma ile bir sorununuz oldu ise bunun acısını burada benim başlığımda çıkarmanız yersiz olmuş diye düşünüyorum.

Ne firmayı tanırım ne de bir ayrıcalığa sahibim.

Üşenmeyip geçmiş sayfaları okursanız, alan, sorun yaşayan ve hızlıca sorunu giderilen arkadaşları da görürsünüz ki bu kadar para verilen bir üründe kimse sorun yaşamayı, sorun yaşasa da 20 iş günü muhabbetini beklemeyi tercih etmez herhalde.

Biz alışmışız bizim ülkeye özgü en bilinen markaların bile kötü hizmetini almaya ki iyi şeyler olunca da sevmiyoruz sanırım.

Emin olun, kötü bir şey yaşasam kendi adıma onu da yazardım.

Fahiş fiyat demişsiniz ya, neye göre ? Kime göre ?

Benim hesabıma göre , Amerika bu ürünü en ucuz satan yer.
    Hadi oradan aldım diyorum.
    Diyelim ürün arızası oldu.
    Gönderecek birini bulamadım.
    Ne yapacağım ?
    Siz yardımcı olacak mısınız ?

Hadi diyelim buldum birini, yolladım. Bekleyip duracağım, bir de oradan biri bana geri yollasın diye uğraşacağım.

Sizin ya nakliye+gümrük+kdv den haberiniz yok ya da bir ayağınız ürünün üretildiği yerlerdeki şanslısınız derim ve saygı duyarım yine de ama hesabınızı bu ülkenin vergi vs lerini
    hesaba katmadan yapıyorsanız o hesapta bir yanlışlık var derim.

Özetle; Benim her an öyle bir avantajım olmadığı için kendime göre yaptığım hesap ile buradan aldım.
    Bu x firması olmaz y firması da olabilirdi lakin ben aldığım hizmetten ve geçmiş sayfalarda sorun yaşayıp çözüm bulduğunu yazan arkadaşlar gibi de gördüğümüz kadarı ile
    en azından bu üründe herkes memnun.

Size bu da benim son mesajımdır ki bu başlık altında ne bir firma beni bağlar ne de bir şahıs...

Aldığım ürünü fahiş fiyattan aldı, kazıklandı isem de kime ne ?!?

Saygılarımla...

Arkadaşımız Türkiye'de surfacin sadece İstanbul bilişim tarafından satıldığının farkında değil mi acaba (yoksa ben mi yanılıyorum) hani varsa başka bir tedarikçi onunla ilgili de konuşuruz. Biz ona iyi dedik de başkasına kötü mü dedik.
    Türkiye'de durumun böyle olmasından da mı biz sorumluyuz anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

arkadaslar iyi aksamlar. chrome kullanirken herhangibir bosluga tiklayinca klavya aciliyor ancak edge olsun ve diğer microsoft uygulamalarinda bosluga tiklayinca klavye acilmiyor. anca tablet modu aktifken aciliyor. bi ayari mi var bunun yoksa boyle midir bu durum?

Win10 da böyle bir sorun olmasa gerek.. Win 8 kullanıyorsanız bu tür sıkıntılar oluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: wortex

quote:

arkadaslar iyi aksamlar. chrome kullanirken herhangibir bosluga tiklayinca klavya aciliyor ancak edge olsun ve diğer microsoft uygulamalarinda bosluga tiklayinca klavye acilmiyor. anca tablet modu aktifken aciliyor. bi ayari mi var bunun yoksa boyle midir bu durum?

Win10 da böyle bir sorun olmasa gerek.. Win 8 kullanıyorsanız bu tür sıkıntılar oluyor...

winfows 10da yasiyorum bu sorunu. son guncellemelerın hepsini yaptim. tablet modda gayet aciliyor klavye ancak normal moddayken chromeda acilip, windows uygulamalarında acilmiyor
  • quote:

quote:

quote:

winfows 10da yasiyorum bu sorunu. son guncellemelerın hepsini yaptim. tablet modda gayet aciliyor klavye ancak normal moddayken chromeda acilip, windows uygulamalarında acilmiyor

Emin değilim ama denetim masadında dokunmatik ekran ayarları ekranında dokunmatik/kalem seçenekleri var değiştirerek deneyebilirsiniz. Ayrıca yine denetim masasında kalem ayarları var bir de orayı karıştırın derim. Ben win10 a geçtikten sonra Firefox da bile sorun yaşamıyorum kaldı ki edge çok daha rahat kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

konuyu atlayarak da olsa okudum,

neyse,

Merhaba, ben de acad ve civil3d ve yoğun Excel uygulamaları kullanıyorum. Şirket laptopum 3.nesil i7 8gb ram, sp3üm ise 4.nesil i7 ve 8gb ram.

Her iki bilgisayar ile de işimi görebiliyorum.

Mevcut bilgisayarınızla en zor işlemlerinizi yaparken sistem performans izleyicisinden kullanılan ram ve cpu kullanım oranlarınızı ve miktarlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Benim genelde 7gb a kadar ram ve 3.2 ghz e kadar cpu kullanımı oluyor. Yani ram 8 gb gerekli , hani cpu daha da olsa olsa kullanıp hızlanacak belki ama elde bu kadar var...

• wortex W kullanıcısına yanıt
    evet, 3 boyut ve grafik işlemlerde ayrıca ekran kartı da değer kazanıyor.
    asus x550jk xx171d modelini almaya karar verdim,
    12gb ram ve geforce 950 ile işim görülecek sanırım.
    toplamda 2650₺ tutacak gibi,
    daha sonra bir ssd disk değişimi yaparım, ama önce bir göreyim cihazı.

iyi forumlar

• quote:

konuyu atlayarak da olsa okudum,

neyse,

Nezaketiniz ve güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

Umarım en kısa zamanda sizi de aramızda görürüz.

Saygılarımla...

edit: diye yazmıştım ama sonraki mesajınızda farklı bir ürün tercih ettiğinizi gördüm.
    Alacağınız ürün ile de sorunsuz ve keyifli kullanımlar dilerim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 3 Ocak 2016; 2:21:05 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

hocam siz böyle yazılara aldırış etmeyin boş verin sizin yazılarınızı ve bilgilendirmelerinizi okuyarak bende surface pro 4 i5 256 gb olan modeli alaraktan aranıza katılmış oldum ve nasipse salı günü elimde olacak saygılar

Nezaketiniz ve güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim sevgili @badcrow

Maalesef çamur at izi kalsın durumu oldu ama yapacak bir şey yok.
    Verecek cevabı olsa böyle bol keseden atıp kaçmazdı zaten.

Şimdiden hayırlı olsun sizede.
    Umarım sizde SP4 ünüzü güzel günlerde sorunsuzca kullanırsınız.

İzlenimlerinizi bekliyoruz.

Saygılarımla...

Neye çamur atmışım? inceleme olarak başlayan bir konunun tableti fahiş giyatla satan istanbul bilişimin reklamına dönmesinemi? Hemen hemen her meseja o çok yardımcı oluyor bu çok ilgileniyor şöyle iyiler diye yazarak reklama dönmüş konu bide ürünün faturasını gönderebilirim diyorsunuz, sanki size ürünü almadımız diye bir ithamda bulunmuşum gibi!

Kaçtığım ettiğimde yok, açık bir platformda düşüncemi beyan ettim, polemiğe girmek zorunda değilim ve siz başkalarının düşüncesine saygı gösteremiyorsanız, hakarete varan eleştirilere yöneliyorsanız, çok da doğru olmuş daha fazla birşey yazmamam.

Karşılıklı polemik üslubum değil ve her fikre saygım var lakin; Mesajım içerisinde tarafınıza yaptığım "hakaret" içeren bir tek yer gösterebilir misiniz ?

Reklam sayfasına döndü diye bahsettiğiniz başlık tarafıma ait ve bu başlık benim incelememi ve bana ait görselleri kapsamakta.

Siz faydalanır ya da faydalanmazsanız o sizin bileceğiniz bir şey lakin açık bir platformda olsa sizin bahsi geçen firma ile bir sorununuz oldu ise bunun acısını burada benim başlığımda çıkarmanız yersiz olmuş diye düşünüyorum.

Ne firmayı tanırım ne de bir ayrıcalığa sahibim.

Üşenmeyip geçmiş sayfaları okursanız, alan, sorun yaşayan ve hızlıca sorunu giderilen arkadaşları da görürsünüz ki bu kadar para verilen bir üründe kimse sorun yaşamayı, sorun yaşasa da 20 iş günü muhabbetini beklemeyi tercih etmez herhalde.

Biz alışmışız bizim ülkeye özgü en bilinen markaların bile kötü hizmetini almaya ki iyi şeyler olunca da sevmiyoruz sanırım.

Emin olun, kötü bir şey yaşasam kendi adıma onu da yazardım.

Fahiş fiyat demişsiniz ya, neye göre ? Kime göre ?

Benim hesabıma göre , Amerika bu ürünü en ucuz satan yer.
    Hadi oradan aldım diyorum.
    Diyelim ürün arızası oldu.
    Gönderecek birini bulamadım.
    Ne yapacağım ?
    Siz yardımcı olacak mısınız ?

Hadi diyelim buldum birini, yolladım. Bekleyip duracağım, bir de oradan biri bana geri yollasın diye uğraşacağım.

Sizin ya nakliye+gümrük+kdv den haberiniz yok ya da bir ayağınız ürünün üretildiği yerlerdeki şanslısınız derim ve saygı duyarım yine de ama hesabınızı bu ülkenin vergi vs lerini
    hesaba katmadan yapıyorsanız o hesapta bir yanlışlık var derim.

Özetle; Benim her an öyle bir avantajım olmadığı için kendime göre yaptığım hesap ile buradan aldım.
    Bu x firması olmaz y firması da olabilirdi lakin ben aldığım hizmetten ve geçmiş sayfalarda sorun yaşayıp çözüm bulduğunu yazan arkadaşlar gibi de gördüğümüz kadarı ile
    en azından bu üründe herkes memnun.

Size bu da benim son mesajımdır ki bu başlık altında ne bir firma beni bağlar ne de bir şahıs...

Aldığım ürünü fahiş fiyattan aldı, kazıklandı isem de kime ne ?!?

Saygılarımla...

Arkadaşımız Türkiye'de surfacin sadece İstanbul bilişim tarafından satıldığının farkında değil mi acaba (yoksa ben mi yanılıyorum) hani varsa başka bir tedarikçi onunla ilgili de konuşuruz. Biz ona iyi dedik de başkasına kötü mü dedik.
    Türkiye'de durumun böyle olmasından da mı biz sorumluyuz anlamadım...

Geçmiş sayfalarda bir arkadaşımız farklı bir yerden almıştı ama orası incehesap diye bir sitemiydi hatırlamıyorum.

Surface Pro 3 i7-512 ssd - 8 GB ram li model incehesap ta havale fiyatı - 6937.24 TL

http://www.incehesap.com/microsoft-surface-pro-3-i7-512-gb-fiyati-27170/?ref=akakce&v=1.22.4#

Surface Pro 3 i7-512 ssd - 8 GB ram li model istanbul bilişim de havale fiyatı - 5.722.03 TL

http://www.istanbulbilisim.com.tr/microsoft-surface-pro-3-i7-512-gb-tablet-pc-fiyati,117160.html

Aradaki fiyat farkı : 1.215.21 TL

Daha dün cep telefonlarından alınan ilk satış sırasındaki verginin 120 TL den 160 TL ye çıktığı ülkede, vergilerden bihaber sanırım arkadaş ya da daha önce yazdığım gibi bir ayağı Amerika'da ve şanslı bir kişi.

Ne denir bilemedim...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 3 Ocak 2016; 2:26:11 >

• arkadaslat iyi aksamlar. bir sorunum daha var. muzik dinlerken ekranın kapalı olmasını nasıl ayarlayabilirim?
  • quote:

iyi forumlar

Benim de notebook konusunda her zaman tercihim Asus tan yana olmuştur, bence doğru bir marka seçmişsiniz.. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

• quote:

arkadaslat iyi aksamlar. bir sorunum daha var. muzik dinlerken ekranın kapalı olmasını nasıl ayarlayabilirim?

Ben de bir hastamıza internetten indirdiğim hikayeleri dinletmek için denemiştim. Uyku moduna geçince ses kapanıyordu... Bende uyku modunun süresini uzatarak hızlıca çözmüştüm

Güç ayarlarında (gelişmiş seçenekler) bazı opsiyonlar var. Güç düğmesinin opsiyonlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Ancak burada müziği hangi programla izlediğiniz önemli olacaktır. Eğer Windows'un içinde gelen bir programla denerseniz sanırım sonuç alabilirsiniz.

Yine de bu konuda Microsoft a internet üzerinden bir talep açmayı düşünüyorum. Çözülmeyecek bir konu değil...

• Andorid'de ekran kapalı iken youtube üzerinden müzik dinlemek için uygulamalar mevcut ama Windows için var mı bilemiyorum.

Açıkçası kendi adıma hiç gerek duymadığım için araştırmadım da ama Android için varsa Windows içinde olabilir diye düşünüyorum.

Bakmak lazım.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 6 Ocak 2016; 1:31:21 >
  • Asus benimde beğendiğim bir marka lakin yakın zaman da merkez servisin telecity ye geçtiğini ve çoğu müşterinin sıkıntı yaşadığını duydum.

Bu konuda bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla...
  • Samsung bu gece Core M işlemcili Surface den daha ince ve hafif Windows 10 lu tabletini tanıtmış.

Ativ den sonra uzun süren bir bekleme sonrası bu hamle fena olmamış ama üst seviye özellikleri olan modeli de olsa güzel olurdu.

Bir de kalem göremedim ben özelliklerde ki Samsung bu serisi ile kalemli olarak daha da güzel olurdu bence.

Samsung sitesinde detaylar BURADA

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 6 Ocak 2016; 2:27:17 >
  • quote:

quote:

iyi forumlar

Benim de notebook konusunda her zaman tercihim Asus tan yana olmuştur, bence doğru bir marka seçmişsiniz.. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

son anda karar dğiştirip,
    IPS 1920-1080 led ekrana döndüm....
    x550jk cn167 aldım,
    yarın kargo gelir.

aklımda surface var ama kader.....

belki ilerde....

iyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

iyi forumlar

son anda karar dğiştirip,
    IPS 1920-1080 led ekrana döndüm....
    x550jk cn167 aldım,
    yarın kargo gelir.

aklımda surface var ama kader.....

belki ilerde....

iyi forumlar

Güzel günlerde, sorunsuzca kullanın şimdiden.

Saygılarımla...

• Merhaba arkadaşlar, Surface Pro 3 ve Surface Pro 4 ile Itunes açtığımda ekranda yazılar resimdeki gibi kırık kırık görünüyor. Bunu düzeltmenin bir yolunu bilen var mı?

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..) Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..)

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.