Şimdi Ara

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
26
Favori
68.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre__ozdemir

Merhaba arkadaşlar, Surface Pro 3 ve Surface Pro 4 ile Itunes açtığımda ekranda yazılar resimdeki gibi kırık kırık görünüyor. Bunu düzeltmenin bir yolunu bilen var mı?

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..) Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..)

Ekran ayarlarından "clear type" açık değilse devreye alır mısınız.

Bir de öyle deneyin lütfen.

Saygılarımla...

• Sp4 kullanan arkadaşlar internet tarayıcısı olarak hangisini kullanıyorsunuz chrome kullandığımız fan devreye giriyor Microsoft edge kulandıgımda bu seferde tarayıcı takılmalar veya bazen donmalar oluyor sizlerdede i bir sorun varmı i5 işlemcili olan donanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Sp4 kullanan arkadaşlar internet tarayıcısı olarak hangisini kullanıyorsunuz chrome kullandığımız fan devreye giriyor Microsoft edge kulandıgımda bu seferde tarayıcı takılmalar veya bazen donmalar oluyor sizlerdede i bir sorun varmı i5 işlemcili olan donanım

Chrome da 30 küsür aktif tab açtığımda oluyor ve o zamanlar fan devreye hali ile giriyor ama 14-15 tab açık iken ki bunlardan bir tanesinde youtube da inceleme filanda izliyor olabiliyorum ama fan açılmıyor bende.

Kaldı ki fan açılsa da ısınma yaşamadım SP4 de şu ana kadar.

Özellikle SP3 de iken becerip oynayabildiğim tek oyun olan PES 2015 i şimdi PES 2016 olarak SP4 de oynuyorum ve kesinlikle saatlerce oynasamda ne fan açılıyor ne de cihaz ılığın bir kademe üzerine çıkıyor.
    Ayrıca SP2 de oynadıkça ilerleyen dakikalarda ağırlaşma ve anlık takılma olurdu oyunda ama şu anda SP4 de bunu da yaşamıyorum.

Edge veya Explorer'u sadece mobil iken daha çok kullanıyorum, pile artı katkısı olması nedeni ile ki hemen hemen aynı işlemleri yapmasamda donma yada bir takılma yaşamadım ben şu ana kadar açıkçası.

Saygılarımla...

• herkese Merhabalar; Surface pro 3 i5 4Gb 128Gb ile aranıza katılmış oldum. Ürün DEHŞET verici.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 11 Şubat 2016; 16:06:24 >
  • Pro 3 mü alsam 2 mi karar veremedim. 3 ile 2 arasında 1000 lira fark var ikinci elde. Sizce 1000 liralık bir fark var mı iki model arasında. 2'nin ekranı kötüymüş ama sadece işte nette hasta sorgularken kullanacağım büyük olmasına çok da gerek yok. Kararsız kaldım çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağınız iş için 2 daha makul sanki. Hiç 2 kullanmadım ama 3 ten memnunum kalemi beni tam manasıyla tatmin edemese de.

• Pro 3 aldım daha 2350 tl'ye ama kalemi yok. Klavyesi var onu da aldıktan sonrq fark etrim tuhaf bi klavye dizilim açısından ama bakalım. Bilen var mıdır bilmiyorum ama bir sorum olacak şimdi ben surface'i kablosuz olarak televizyona bağlayabiliyorum fakat görüntü kalitesi maalesef leş oluyor. Çözünürlük en fazla 1280X1080 oluyor. Bu neden kaynaklıdır acaba ille şu microsoftun adaptöründen mi almak lazım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 2 Şubat 2016; 22:24:33 >
  • ARKAAŞLAR SELAM;

SURFACE PRO4 / İ5 / 128GB / 4GB RAM KOMBİNASYONLU TABLETİ OLAN VE SATMAK İSTEYEN VARSA BANA PM ATABİLİR Mİ?
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ilk mesaja konulabilir. Eğer ekranınızda dokunmatiğinin de problem yaşıyorsanız özellikle üst ve sol üst kısımlarda aşağıda linkini paylaştığım programı kuruyor çalıştırıyorsunuz düzeliyor.

http://esupport.sony.com/US/p/swu-download.pl?mdl=SVF15N190X&upd_id=9338&os_group_id=27

Bir de usb ile ilgili problemim var da cevaplayabilecek kimse var mıdır acaba? Vın ile internete bağlanıyorum da arada kendiliğinden bağlantısı kopuyor bekleme ekranına geçtiğinde bunu iptal edebilme ihtimalim var mı? Aygıt yöneticisinden güç ayarlarını yaptım. Intel (R) 3'ünde Usb Kök Hub'ının da Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın tikini kaldırdım fakat yine de bağlantısı kopuyor çıkartıp takmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 3 Şubat 2016; 16:14:48 >

• Sürekli kendim yazıyorum farkındayım ama kalemin magic trick özelliği ben de çalışmıyor aynı sorunu yaşayan başka kimse var mı? Tek tıkladığımda one note açılıyor ama iki tıklama herhangi bir screenshot alma durumunu yapamıyorum. Önerisi olan var mı? İngilizce forumlarda bayağı gezdim Onenote'u windows'u güncelleyin diyorlar ama ben de ikisi de güncel. Kesin bir çözümü olan var mı kimse?
  • Bende bişy sorayım saçma olcak belki ama cihazın herhangi bir yerinde sp1-2-3 gibi bişy yazıyo mu , bende i5 64gb 4gb ram olan modeli var ama bu sp1 olarak mı geçiyo tam olarak orasını çözemedim.

Birde 64gb ssd yetyo bunu 128 yada 256 şeklinde nerde nasıl ve ne gibi bütçeye değiştirebilirim ? Daha önce yapan yada yapmayı düşünen olduysa paylaşırsa sevinirim.

• Bende bişy sorayım saçma olcak belki ama cihazın herhangi bir yerinde sp1-2-3 gibi bişy yazıyo mu , bende i5 64gb 4gb ram olan modeli var ama bu sp1 olarak mı geçiyo tam olarak orasını çözemedim.

Birde 64gb ssd yetyo bunu 128 yada 256 şeklinde nerde nasıl ve ne gibi bütçeye değiştirebilirim ? Daha önce yapan yada yapmayı düşünen olduysa paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sizinti

Bende bişy sorayım saçma olcak belki ama cihazın herhangi bir yerinde sp1-2-3 gibi bişy yazıyo mu , bende i5 64gb 4gb ram olan modeli var ama bu sp1 olarak mı geçiyo tam olarak orasını çözemedim.

surface book ta herhangi bir ibare yok dışarıda

bu arada ssd yi büyütebileğinizi Sanmam ancak çok Küçük usb ler var onlardan alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

quote:

Bende bişy sorayım saçma olcak belki ama cihazın herhangi bir yerinde sp1-2-3 gibi bişy yazıyo mu , bende i5 64gb 4gb ram olan modeli var ama bu sp1 olarak mı geçiyo tam olarak orasını çözemedim.

bu arada ssd yi büyütebileğinizi Sanmam ancak çok Küçük usb ler var onlardan alabilirsiniz

Yani ben surface pro 1 mi yoksa 2 mi kullandığımı hiçbir zaman bilemeyeceğim :)

• Sitede bildiğiniz touch cover , type cover , çanta vs. gibi aksesuar satan birileri var mı peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

quote:

Yani ben surface pro 1 mi yoksa 2 mi kullandığımı hiçbir zaman bilemeyeceğim :)

işlemci vb özelliklerden ayırt edebileceğinizi düşünüyorum

• Merhaba arkadaşlar bende 32 gb sad li modeli var şarj aleti seyahat halindeyken kayboldu uygun fiyatlı nereden bulabilirim yardımcı olacak bir arkadaş varmı elinde fazla olan vs illaki orginal olması gerekmez

• Harika inceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Sp4 kullanan arkadaşlar internet tarayıcısı olarak hangisini kullanıyorsunuz chrome kullandığımız fan devreye giriyor Microsoft edge kulandıgımda bu seferde tarayıcı takılmalar veya bazen donmalar oluyor sizlerdede i bir sorun varmı i5 işlemcili olan donanım

Chrome da 30 küsür aktif tab açtığımda oluyor ve o zamanlar fan devreye hali ile giriyor ama 14-15 tab açık iken ki bunlardan bir tanesinde youtube da inceleme filanda izliyor olabiliyorum ama fan açılmıyor bende.

Kaldı ki fan açılsa da ısınma yaşamadım SP4 de şu ana kadar.

Özellikle SP3 de iken becerip oynayabildiğim tek oyun olan PES 2015 i şimdi PES 2016 olarak SP4 de oynuyorum ve kesinlikle saatlerce oynasamda ne fan açılıyor ne de cihaz ılığın bir kademe üzerine çıkıyor.
    Ayrıca SP2 de oynadıkça ilerleyen dakikalarda ağırlaşma ve anlık takılma olurdu oyunda ama şu anda SP4 de bunu da yaşamıyorum.

Edge veya Explorer'u sadece mobil iken daha çok kullanıyorum, pile artı katkısı olması nedeni ile ki hemen hemen aynı işlemleri yapmasamda donma yada bir takılma yaşamadım ben şu ana kadar açıkçası.

Saygılarımla...

Bende Surface Pro 4 i7 16 gb ram 256 gb ile aranıza katıldım

Bende cihazdan chrome u açınca fan devreye giriyor ve işlemci kullanımı %80 ler civarında oluyor

• Herkese selam;
    Arkadaşlar SP4 İ5 8gb ram 256ssd sahibiyim. internet tarayıcısı olarak edge kullanıyorum. Ancak zaman zaman şöyle bir sorunum oluyor,
    bilgisayar ekranını açık bırakıyorum doğal olarak bir süre sonra kitleniyor ekran. Ancak ekranı tekrar tekrar uyandırmak için güç tuşuna bastığımda siyah bir ekran geliyor, ne yaparsam yapayım ekranda sadece mouse okunu görüyorum, siyah ekran donup kalıyor. Ardından güç tuşuna uzun süre basılı tutarak restart yapıp sorunu çözüyorum.

Bu sorun 1 hafta içerisinde 4-5 kez yaşandı, üstadlardan sorunla ilgili görüş ve yorum rica ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.