Şimdi Ara

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
26
Favori
68.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimle tutarken çok baskı kurmadığım halde ve darbe almamasına rağmen pro 3'ümün üst çerçevesinde bir çatlak oluştu. Böyle bir olay başına gelen var mı ve daha sonra ekran için bir sorun yaratır mı merak ediyorum? İstanbul bilişimden garantisi devam ediyor telefonla aradım sonrasında da çatlağın görsellerini mail attım dikkate almadılar. Görüntünün önemli olduğu böyle bir cihazda doğrudan karşımda olan bu çatlak gerçekten sinirimi bozuyor

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..)

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artandbjk -- 16 Şubat 2016; 22:12:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgurhan

herkese Merhabalar; Surface pro 3 i5 4Gb 128Gb ile aranıza katılmış oldum. Ürün DEHŞET verici.....

Hoş geldiniz.

İyi günlerde, sorunsuz bir kullanım dilerim.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ilk mesaja konulabilir. Eğer ekranınızda dokunmatiğinin de problem yaşıyorsanız özellikle üst ve sol üst kısımlarda aşağıda linkini paylaştığım programı kuruyor çalıştırıyorsunuz düzeliyor.

http://esupport.sony.com/US/p/swu-download.pl?mdl=SVF15N190X&upd_id=9338&os_group_id=27

Bir de usb ile ilgili problemim var da cevaplayabilecek kimse var mıdır acaba? Vın ile internete bağlanıyorum da arada kendiliğinden bağlantısı kopuyor bekleme ekranına geçtiğinde bunu iptal edebilme ihtimalim var mı? Aygıt yöneticisinden güç ayarlarını yaptım. Intel (R) 3'ünde Usb Kök Hub'ının da Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın tikini kaldırdım fakat yine de bağlantısı kopuyor çıkartıp takmam gerekiyor.

Güç seçeneklerindeki pil için plan ayarları (şarja takılı iken) ve diğer seçeneklerde ki ayarları "hiç bir şey yapma" şeklinde düzenlemenize rağmen halen uyku cihaz
    bir süre sonra uyku moduna geçiyorsa pek mantıklı değil.

Açıkçası benimde bildiğim o ayarlar ile cihazı kendi ayarlarınıza göre uyanık veya uyku moduna alacak şekilde ayarlamanız gerekir.

Microsoft destek ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: sizinti

Bende bişy sorayım saçma olcak belki ama cihazın herhangi bir yerinde sp1-2-3 gibi bişy yazıyo mu , bende i5 64gb 4gb ram olan modeli var ama bu sp1 olarak mı geçiyo tam olarak orasını çözemedim.

Birde 64gb ssd yetyo bunu 128 yada 256 şeklinde nerde nasıl ve ne gibi bütçeye değiştirebilirim ? Daha önce yapan yada yapmayı düşünen olduysa paylaşırsa sevinirim.

PC özelikleri bölümünden işlemci üzerinden anlayabilirsiniz.

Örnek: 5000 serisi Surface Pro 3 , 6000 serisi işlemci ise Surface Pro 4 de kullanılıyor gibi.

Cihazın SSD sini değiştireni daha duymadım açıkçası.

Cihaz yapısı gereği kolay söküp takmaya haiz de değil maalesef.

Anlık ve kolay bir çözüm olarak micro SD hafıza kartı yuvası kısmından 128 veya 256 GB lık bir kart ile hafızayı arttırabilirsiniz.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Harika inceleme

Nezaketiniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Sp4 kullanan arkadaşlar internet tarayıcısı olarak hangisini kullanıyorsunuz chrome kullandığımız fan devreye giriyor Microsoft edge kulandıgımda bu seferde tarayıcı takılmalar veya bazen donmalar oluyor sizlerdede i bir sorun varmı i5 işlemcili olan donanım

Chrome da 30 küsür aktif tab açtığımda oluyor ve o zamanlar fan devreye hali ile giriyor ama 14-15 tab açık iken ki bunlardan bir tanesinde youtube da inceleme filanda izliyor olabiliyorum ama fan açılmıyor bende.

Kaldı ki fan açılsa da ısınma yaşamadım SP4 de şu ana kadar.

Özellikle SP3 de iken becerip oynayabildiğim tek oyun olan PES 2015 i şimdi PES 2016 olarak SP4 de oynuyorum ve kesinlikle saatlerce oynasamda ne fan açılıyor ne de cihaz ılığın bir kademe üzerine çıkıyor.
    Ayrıca SP2 de oynadıkça ilerleyen dakikalarda ağırlaşma ve anlık takılma olurdu oyunda ama şu anda SP4 de bunu da yaşamıyorum.

Edge veya Explorer'u sadece mobil iken daha çok kullanıyorum, pile artı katkısı olması nedeni ile ki hemen hemen aynı işlemleri yapmasamda donma yada bir takılma yaşamadım ben şu ana kadar açıkçası.

Saygılarımla...

Bende Surface Pro 4 i7 16 gb ram 256 gb ile aranıza katıldım

Bende cihazdan chrome u açınca fan devreye giriyor ve işlemci kullanımı %80 ler civarında oluyor

Öncelikle hoş geldiniz.

Güzel günlerde, sorunsuzca bir kullanım dilerim.

Yapılan bir çok testte tarayıcı olarak Internet Explorer pil süresi ve stabilite açısından diğer tüm tarayıcılardan daha iyi denilmekte ama sizin cihazın konfigrasyonunda
    şayet tek bir tab te bile direkt fanı açıyorsa, anlayamadım.

Aynı durum Internet Explorer ile denemenizde de oluyor mu ve Chrome un 64 bit versiyonunu mu kullanıyorsunuz ?

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: classiz

Herkese selam;
    Arkadaşlar SP4 İ5 8gb ram 256ssd sahibiyim. internet tarayıcısı olarak edge kullanıyorum. Ancak zaman zaman şöyle bir sorunum oluyor,
    bilgisayar ekranını açık bırakıyorum doğal olarak bir süre sonra kitleniyor ekran. Ancak ekranı tekrar tekrar uyandırmak için güç tuşuna bastığımda siyah bir ekran geliyor, ne yaparsam yapayım ekranda sadece mouse okunu görüyorum, siyah ekran donup kalıyor. Ardından güç tuşuna uzun süre basılı tutarak restart yapıp sorunu çözüyorum.

Bu sorun 1 hafta içerisinde 4-5 kez yaşandı, üstadlardan sorunla ilgili görüş ve yorum rica ediyorum

Bu sorun tüm Surface Pro 4 ve Surface Book larda mevcut hali hazırda.

Cihaz uyku moduna geçtikten sonra uyanmakta sorun yaşıyor ve konuyu Microsoft'ta biliyor.

Yakın zamanda bir güncelleme çıkacağı belirtiliyor.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: artandbjk

Arkadaşlar merhaba elimle tutarken çok baskı kurmadığım halde ve darbe almamasına rağmen pro 3'ümün üst çerçevesinde bir çatlak oluştu. Böyle bir olay başına gelen var mı ve daha sonra ekran için bir sorun yaratır mı merak ediyorum? İstanbul bilişimden garantisi devam ediyor telefonla aradım sonrasında da çatlağın görsellerini mail attım dikkate almadılar. Görüntünün önemli olduğu böyle bir cihazda doğrudan karşımda olan bu çatlak gerçekten sinirimi bozuyor

Öncelikle geçmiş olsun.

Açıkçası ben ilk kez böyle bir şey görüyorum.

İstanbul Bilişimden PC ürün müdürü Nihat bey ile görüşebilirsiniz (selamımı da söyleyebilirsiniz) ama fotoğraflardan anladığım kadarı ile sizi tenzih ederek söyleyebilirim ki
    bu tarz bir çatlak, çatlaktan çok darbe gibi duruyor ve bunu kullanıcı hatası olarak nitelendirmeleri pekte uzak ihtimal değil maalesef.

Ekrana açılma olup toz girmedikçe bir sıkıntı yaratmaya bilir ama naçizane tavsiyem UAG (Urban Armor Gear) tam korumalı bir kılıfı ile en azından açılmaya devam etmesini veya
    herhangi bir fazladan darbe almasını önleyebilirsiniz.

Bu konuda ayrıca Microsoft Amerika destek ile de yazışmanızı tavsiye ederim ama ürünü incelemek isteyeceklerdir ki bu da ürünün onlara ulaştırılmasını gerektiriyor.

Tekrar geçmiş olsun.

Saygılarımla...

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Ancak darbe almadan böyle bir olay yaşadığımı tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Zaten çatlak bölgesinde çizik dahi yok. Toz olayı aklıma gelmemişti. Hem bunun için hemde açılma için dediğiniz gibi tam koruma bir kılıf iş görecektir.

Şuan Ankara'dayım önümüzdeki günlerde İstanbula gideceğim istanbul bilişime elden götürüp duruma göre microsoftla iletişim kurmayı en azından deneyeceğim.

İlginiz için teşekkürler...
  • artandbjk kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim, olmazsa olmazım UAG.

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/urban-armor-gear-uag-microsoft-surface-pro-3-kilif-P68018156

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surface pro4 lere yeni güncelleme gelmiş arkadaşlar

This firmware update finally addresses the power management issues people have been facing. Go hit that update button on your Surface device and grab it now! Here’s the official changelog for the Surface Book:

Microsoft driver update for Surface UEFI
    Microsoft driver update for Surface Management Engine
    Microsoft driver update for Surface System Aggregator Firmware
    Surface Management Engine update (v11.0.0.1202) improves system stability.
    Surface System Aggregator Firmware update (v88.1081.257.0) improves accuracy of battery status and battery life during sleep.
    Surface UEFI update (v104.1085.768.0) improves battery life and improves stability during power state transition changes into and out of sleep states.
    Intel Precise Touch Device driver update (v1.1.0.226) improves stability during power state transition changes into and out of sleep states.
    Intel HD Graphics 520 driver update (v20.19.15.4364) improves display stability, system stability and battery life.
    Intel Display Audio driver update (v8.20.0.745) supports compatibility with the updated graphics driver.
    Realtek High Definition Audio(SST) driver update (v6.0.1.7734) improves system stability.
    Intel Smart Sound Technology (Intel SST) Audio Controller driver update (v8.20.0.866) improves system stability.
    Intel Smart Sound Technology (Intel SST) OED driver update (v8.20.0.866) improves system stability.
    Intel Management Engine Interface driver update (v11.0.0.1176) improves system stability.
    Intel Serial IO GPIO Host Controller driver update (v30.63.1603.5) improves auto rotation reliability when tablet mode is turned off.
    Intel Serial IO I2C Host Controller driver update (v30.63.1603.5) improves auto rotation reliability when tablet mode is turned off.
    Surface Book Base Firmware driver update (v1.2.0.0) improves battery life during sleep.
    Here’s the official changelog for the Surface Pro 4 update:

Microsoft driver update for Surface UEFI
    Microsoft driver update for Surface Management Engine
    Microsoft driver update for Surface System Aggregator Firmware
    Surface Management Engine update (v11.0.0.1202) improves system stability.
    Surface System Aggregator Firmware update (v103.1081.260.0) improves accuracy of battery status and battery life during sleep.
    Surface UEFI update (v104.1085.768.0) improves battery life and improves stability during power state transition changes into and out of sleep states.
    Intel Precise Touch Device driver update (v1.1.0.226) improves stability during power state transition changes into and out of sleep states.
    Intel HD Graphics 520 driver update (v20.19.15.4364) improves display stability, system stability and battery life.
    Intel Display Audio driver update (v8.20.0.745) supports compatibility with the updated graphics driver.
    Realtek High Definition Audio(SST) driver update (v6.0.1.7734) improves system stability.
    Intel Smart Sound Technology (Intel SST) Audio Controller driver update (v8.20.0.866) improves system stability.
    Intel Smart Sound Technology (Intel SST) OED driver update (v8.20.0.866) improves system stability.
    Intel Management Engine Interface driver update (v11.0.0.1176) improves system stability.
    Intel Serial IO GPIO Host Controller driver update (v30.63.1603.5) improves auto rotation reliability when tablet mode is turned off.
    Intel Serial IO I2C Host Controller driver update (v30.63.1603.5) improves auto rotation

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sp4 kullanan arkadaşlar internet tarayıcısı olarak hangisini kullanıyorsunuz chrome kullandığımız fan devreye giriyor Microsoft edge kulandıgımda bu seferde tarayıcı takılmalar veya bazen donmalar oluyor sizlerdede i bir sorun varmı i5 işlemcili olan donanım

Chrome da 30 küsür aktif tab açtığımda oluyor ve o zamanlar fan devreye hali ile giriyor ama 14-15 tab açık iken ki bunlardan bir tanesinde youtube da inceleme filanda izliyor olabiliyorum ama fan açılmıyor bende.

Özellikle SP3 de iken becerip oynayabildiğim tek oyun olan PES 2015 i şimdi PES 2016 olarak SP4 de oynuyorum ve kesinlikle saatlerce oynasamda ne fan açılıyor ne de cihaz ılığın bir kademe üzerine çıkıyor.
    Ayrıca SP2 de oynadıkça ilerleyen dakikalarda ağırlaşma ve anlık takılma olurdu oyunda ama şu anda SP4 de bunu da yaşamıyorum.

Edge veya Explorer'u sadece mobil iken daha çok kullanıyorum, pile artı katkısı olması nedeni ile ki hemen hemen aynı işlemleri yapmasamda donma yada bir takılma yaşamadım ben şu ana kadar açıkçası.

Saygılarımla...

Bende cihazdan chrome u açınca fan devreye giriyor ve işlemci kullanımı %80 ler civarında oluyor

Öncelikle hoş geldiniz.

Yapılan bir çok testte tarayıcı olarak Internet Explorer pil süresi ve stabilite açısından diğer tüm tarayıcılardan daha iyi denilmekte ama sizin cihazın konfigrasyonunda

Aynı durum Internet Explorer ile denemenizde de oluyor mu ve Chrome un 64 bit versiyonunu mu kullanıyorsunuz ?

Saygılarımla...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
    İlk mesajımda yanlış ifade etmiş olabilirim chrome açınca direk çalışmıyor fan
    Kullanım esnasında 2-3 sekme olunca 5 dk içerisinde fan çalışmaya başlıyor birde video izlersen işlemci yüzdeleri
    80 e çıkıyor. Şu anda edge yi test ediyorum fan devreye girmiyor
    Siz edge yerine Explorer mi tavsiye edersiniz

• arkadaşlar surface cihazlarımızı iş yerinde yada evde devamlı şarj takılı kullansak bataryanın bozulması veya ömrünü kötü yönde etkilermi bilgisi olan varmı
  • SP4'ün uykudan uyanamama, siyah ekran problemi bence çooook büyük bir problem. 1500 USD'ye tablet satacaksın, bu tablet piyasadaki en donanımlı ve desktop'a en yakın tablet özelliğinde olacak ama ekran kitlendikten sonra uyandırmaya çalıştığında uyanamayıp seni reboot etmeye zorlayacak.

Tek kelimeyle Microsoftun rezaleti, çin işi tabletler de bile görmediğim duymadığım çok basic bir hata ve hala düzeltilemedi, hala sorun devam ediyor. resmen soğudum tabletten, alacak olan arkadaşlara tavsiyem bu bug'ın düzeltilmesini bekleyip öyle almaları...

not: 17/02/2016 update'ini yükledim, sorun devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: classiz

SP4'ün uykudan uyanamama, siyah ekran problemi bence çooook büyük bir problem. 1500 USD'ye tablet satacaksın, bu tablet piyasadaki en donanımlı ve desktop'a en yakın tablet özelliğinde olacak ama ekran kitlendikten sonra uyandırmaya çalıştığında uyanamayıp seni reboot etmeye zorlayacak.

Tek kelimeyle Microsoftun rezaleti, çin işi tabletler de bile görmediğim duymadığım çok basic bir hata ve hala düzeltilemedi, hala sorun devam ediyor. resmen soğudum tabletten, alacak olan arkadaşlara tavsiyem bu bug'ın düzeltilmesini bekleyip öyle almaları...

not: 17/02/2016 update'ini yükledim, sorun devam ediyor

%100 Katılıyorum, böyle rezillik olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: artandbjk

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Ancak darbe almadan böyle bir olay yaşadığımı tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Zaten çatlak bölgesinde çizik dahi yok. Toz olayı aklıma gelmemişti. Hem bunun için hemde açılma için dediğiniz gibi tam koruma bir kılıf iş görecektir.

Şuan Ankara'dayım önümüzdeki günlerde İstanbula gideceğim istanbul bilişime elden götürüp duruma göre microsoftla iletişim kurmayı en azından deneyeceğim.

İlginiz için teşekkürler...

Rica ederim.

Umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür.

Saygılarımla...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

Öncelikle hoş geldiniz.

Saygılarımla...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
    İlk mesajımda yanlış ifade etmiş olabilirim chrome açınca direk çalışmıyor fan
    Kullanım esnasında 2-3 sekme olunca 5 dk içerisinde fan çalışmaya başlıyor birde video izlersen işlemci yüzdeleri
    80 e çıkıyor. Şu anda edge yi test ediyorum fan devreye girmiyor
    Siz edge yerine Explorer mi tavsiye edersiniz

Rica ederim.

Sekme sayısı arttıkça fan açma ihtimnali de artıyor ama bunu ınternet explorer da çok daha fazla tab de yapıyor.

Benim naçizane tavsiyem, cihaz elektriğe bağlı çalışmalarda Chrome alışkanlığı varsa kullanılabilir ama mobil ortamda çok daha az pil tüketimi ile de
    Internet Explorer derim ki ben de öyle yapıyorum.

Saygılarımla...

• quote:

arkadaşlar surface cihazlarımızı iş yerinde yada evde devamlı şarj takılı kullansak bataryanın bozulması veya ömrünü kötü yönde etkilermi bilgisi olan varmı

Ben evde sürekli dockstation a bağlı elektrikte kullanıyorum.

Tam dolum sonrası şarj devresi kesilir ki diğer türlü olsa idi Microsoft dahil bir çok firma bu tarz bir dock station veya benzeri ürün piyasaya sürmezdi.

Tıpkı cep telefonlarında tam dolum olduktan sonra kablo bağlantısı kesilmese de şarj devresinin kapanması gibi.

Saygılarımla...
  • Son güncelleme sonrası ben denk gelmedim açıkçası ama sizler devam ediyor diyorsanız naçizane tavsiyem twitterda ki @SurfaceSupport hesabına mesaj yazmanız.

Hızlı cevap ile ciddi ilgililer.

En azından bu ayıbı ne zaman sonlandıracakları hakkında bir fikir verirler umarım.

Bende de uyanmama durumu olur ise sizlere bilgi veririm tabiki.

Saygılarımla...
  • mrb Mıcrosoft Surface Pro 3 muadil olarak incelediğiniz kullandığınız cihaz var mı(CUBE i9 veya başka modeli, Teclast, Voyo, Onda,Chuwi vs ) daha uygun fiyata hemen hemen aynı özellikler performansı sağlayan?
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.