Şimdi Ara

Microsoft Surface Pro 3 ve tüm aksesuarlar incelemesi (Bol resim içermektedir !..) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
26
Favori
68.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mek38

mrb Mıcrosoft Surface Pro 3 muadil olarak incelediğiniz kullandığınız cihaz var mı(CUBE i9 veya başka modeli, Teclast, Voyo, Onda,Chuwi vs ) daha uygun fiyata hemen hemen aynı özellikler performansı sağlayan?

Merhaba.

Kendi adıma Surface Pro 3 den sonra Surface Pro 4 e geçtim ve halen Surface Pro 4 kullanıyorum.

Bahsettiğiniz cihazların hiç birini de deneme şansım olmadı malesef.

Saygılarımla...
  • surface pro 3 minimum i5-256gb-8g ram modeli olmak üzeri kalemi klavyesi olan temiz, sorunsuz tercihen garantili 2. el bakıyorum

buraya da yazayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

surface pro 3 minimum i5-256gb-8g ram modeli olmak üzeri kalemi klavyesi olan temiz, sorunsuz tercihen garantili 2. el bakıyorum

buraya da yazayım dedim

Umarım en kısa zamanda aradığınız ürüne kavuşur ve sizi de aramızda görürüz sevgili @Boramat

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler iron tekrar senle muhabbet güzel

bir tane buldum 3750 dedi en son i7 256 gb

acaba i5 ile i7 arasında cok performasn farkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

teşekkürler iron tekrar senle muhabbet güzel

bir tane buldum 3750 dedi en son i7 256 gb

acaba i5 ile i7 arasında cok performasn farkı var mı?

Rica ederim ne demek :)

Açıkçası geçmiş sayfalarda sevgili @wortex ile i5 ve i7 cihazlarımızı karşılaştırmıştık.

Surface Pro 3 de thermal throttling nedeni ile i7 işlemcinin gücünü her ne kadar Microsoft kabul etmese de düşürmüşler ve bunu tespit etmiştik.

Yani i5 işlemci performansı i7 den daha stabildi.

Zamanınız oldukça geçmiş sayfalardaki o testlerimizi inceleyebilirsiniz.

Sevgili @wortex te fırsat bulursa kendi i7 cihazı ile iglili deneyimini aktaracaktır.

Özetle, naçizane görüşüm i5-256 SSD-8 GB ram gayet yeterli bir konfigrasyon ve tavsiye ederim tabi imkanlar dahilinde ise Surface Pro 4 te aynı konfigrasyon daha da iyi olacaktır.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 16 Mart 2016; 1:32:24 >

• merhaba klavye durduk yerde calısmaz oldu. Duzgun bır sekılde kapattım sabah actıgımda klavye hıc bır sekılde tablet tarafından algılanmıyor. bu durumu yasayan varmı tsk. not, ekran klavye calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanayhan

merhaba klavye durduk yerde calısmaz oldu. Duzgun bır sekılde kapattım sabah actıgımda klavye hıc bır sekılde tablet tarafından algılanmıyor. bu durumu yasayan varmı tsk. not, ekran klavye calısıyor

Merhaba

Klavyenin ekrana bağlantı noktalarını kontrol edip, hafif nemli bir bezle her iki pin girişini silip sonrada
    kuru bir bezle de kurulayıp dener misiniz?

Tabi bunları cihazı kapalı iken yapın lütfen

Saygılarımla...
  • arkadaşlar merhaba aranıza bende katıldım surface 2 almıştım ikinci el çok hoşuma gitti surface pro 3 aldım iki gundur kurcalıyorum çok hoş bi cihaz i5 128
    fakat sorunum şu klılıf bulamıyoprum uga diye bş marka var çok pahalı surface 4 için baya altarnatif var acaba surface 4 kılıfları bizim cihazla uyumlumu
    bu başlığı yukardan aşağı okudum rastlamdım bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blkgtz

arkadaşlar merhaba aranıza bende katıldım surface 2 almıştım ikinci el çok hoşuma gitti surface pro 3 aldım iki gundur kurcalıyorum çok hoş bi cihaz i5 128
    fakat sorunum şu klılıf bulamıyoprum uga diye bş marka var çok pahalı surface 4 için baya altarnatif var acaba surface 4 kılıfları bizim cihazla uyumlumu
    bu başlığı yukardan aşağı okudum rastlamdım bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Merhaba.

Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Surface Pro 3 : 292 x 201.3 x 9.1 mm

Surface Pro 4 : 292.1 x 201.42 x 8.45 mm

Hali ile olmayacaktır.

Ayrıca pahalı ama gerçekten kaya gibi koruyan bir markadır Urban Armor Gear
    Kullandığınız cihazda her ne olursa olsun pahalı ve narin bir cihaz.

Tabi ki son karar sizin.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 19 Mart 2016; 5:35:21 >

tesekkur ederım ılgınız için

format atmak zorunda kaldım. düzeldi. buyuk ihtimalle farkına varmadan tus kombinasyonu ıle tusları kılıtlemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanayhan

tesekkur ederım ılgınız için

format atmak zorunda kaldım. düzeldi. buyuk ihtimalle farkına varmadan tus kombinasyonu ıle tusları kılıtlemişim

Rica ederim.

En azından sorununuz ne şekilde olursa olsun çözülmüş bu da güzel tarafı.

Tekrar geçmiş olsun ve iyi günlerde kullanın.

Saygılarımla...
    Cevap için teşekkurler eliexpress te satılan deri cover kılıflar var 20usd dolayında onlar nasıl kullanan varmı yada uga kılıfı hesaplı temin edebileceğim biyer varmı
    Ben gunluk getir goturleri surface 2 ile hallediyorum surface pro 3 ü 2k Ekran için aldım masa ustu olarak kullanıyorum pahalı bir kılıf almak için tereddutluyum
    İhtiyaç duyduğum koruma duzeyi bu onerebileceğiniz ucuz bir çozum varsa memnun olurum
  • selam arkadaşlar bu gun istanbul bilişimle yaptığım konuşmada surface 4 kılıfların 3 ile tam uyumlu olduğunu soylediler bende 930 telefonda kullandığım incipio feather hybrit kılıf sipariş ettim
    kick stand tam olarak kullanılabiliyor urun geldiğinde izlenimleri buradan yazarım uag ile arada kaldım yabancı sitelerde elden kaydığı ve kaba olduğuna dair yorumlar vardı
  • quote:

Cevap için teşekkurler eliexpress te satılan deri cover kılıflar var 20usd dolayında onlar nasıl kullanan varmı yada uga kılıfı hesaplı temin edebileceğim biyer varmı
    Ben gunluk getir goturleri surface 2 ile hallediyorum surface pro 3 ü 2k Ekran için aldım masa ustu olarak kullanıyorum pahalı bir kılıf almak için tereddutluyum
    İhtiyaç duyduğum koruma duzeyi bu onerebileceğiniz ucuz bir çozum varsa memnun olurum

Açıkçası ben hem Surface Pro 3 de hem de Surface Pro 4 de masa üstü için Microsoft'un dock station ını kullandığım için herhangi bir kılıf kullanamıyorum.

Malum, kılıf ile dock station a oturmuyor.

Ama dock station kullanmasam alacağım tek kılıf UAG olurdu ve Amerika harici buradan da İstanbul Bilişim harici başka bildiğim bir yer yok ne yazık ki.

Saygılarımla...

• quote:

selam arkadaşlar bu gun istanbul bilişimle yaptığım konuşmada surface 4 kılıfların 3 ile tam uyumlu olduğunu soylediler bende 930 telefonda kullandığım incipio feather hybrit kılıf sipariş ettim
    kick stand tam olarak kullanılabiliyor urun geldiğinde izlenimleri buradan yazarım uag ile arada kaldım yabancı sitelerde elden kaydığı ve kaba olduğuna dair yorumlar vardı

Bence ölçüler ortada iken İstanbul Bilişimin PC ürün müdürü Nihat bey ile konuşup tekrar teyit alın.

Herhangi bir satış danışmanı ya da çağrı merkezi personeli bunu dedi ise açıkçası ben tekrar teyit etmek isterdim.

Saygılarımla...
    UAG'nin Resmi Türkiye Distribütörü N11'de var. Kılıfları D&R ve Turkcell'e de veriyorlarmış.
    Fiyat da Amerika ile hemen hemen aynı.

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/urban-armor-gear-uag-microsoft-surface-pro-3-kilif-P68018156

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blkgtz B kullanıcısına yanıt
    4 ile 3 kesinlikle uyumlu değil. UAG Türkiye'ye sordum.

• evet cevaplar için sağolun bende siparişi iptal ettim bu sabah n11 de baktım uag 220 tl idi acelem vardı evden sipariş vereyim dedim eve geldim uag da kampanya başlamış 190 tlye aldım şaka gibi
    hemen aradılar kargoya veryoruz diye sordum bi saat once fiyat buydu diye yeni kampanya yapmışlar bu gune mahsus sanırım
    onlarda şaşırmış fiyatı indiği gibi sipariş vermişim
    yetişen alıyo haberiniz olsun
    ayrıca n11 den dp hdmi donuşturucu almıştım ondan da çok memnun kaldım 19 tl fiyatı
    http://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/beon-mini-display-port-to-hdmi-kablo-P51227742
    linki verdim yukarda test edilmiştir projeksiyon bağlantısında iyi çalışıyor

• başlamışken şu bilgiyide vereyim samsonite 13 çanta hb de 111 tl onu da aldım s2 ve sp3 butun aksesuarlarıylla rahat rahat alıyor ihtiyacı olanlar duşunebilir
    ayrıca ufak bir sorunum var benim sp3 istanbul bilişim çıkışlı turkçe klavye fakat virgul tuşu yerinden çıktı ve taktım yerine uhuyla sabitleyim dedim ama bilemedim munasip bi yolu varsa tarif edrseniz memnun olurum
  • Ürünleri nereden bulabiliyorsunuz. Ben pro 4 bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.