Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 950 nin 4.7" lik modeli olsa fiyatıda 1200-1300tl civarı çok iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar.

Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği.

Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam.

Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası.

Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz.

Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biktimmk -- 7 Ekim 2015; 0:12:18 >

• Gayet iyi olmusandroid rakipleti karsisinda zor ama iyi fiyat la girerse sorun olmaz...

• Mağaza çöp
    İşletim sistemi çöp
    Tasarım çöp
    Malzeme pilastik
    NEREDE O TANK GİBİ NOKİA LUMİALAR
    buna beş kuruş para vermem daha instagram bile olmayan bir platformu kullanmak nedir lütfen cevap verebilirmisiniz değişikmisiniz ?
    (TELEFONUM LUMIA 830 KULLANMA SEBEBIM SADECE TASARIM)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Mağaza çöp
    İşletim sistemi çöp
    Tasarım çöp
    Malzeme pilastik
    NEREDE O TANK GİBİ NOKİA LUMİALAR
    buna beş kuruş para vermem daha instagram bile olmayan bir platformu kullanmak nedir lütfen cevap verebilirmisiniz değişikmisiniz ?
    (TELEFONUM LUMIA 830 KULLANMA SEBEBIM SADECE TASARIM)

Magaza ve isletim sistemine bir sey diyemem herkesin takdiri farklidir ama o tank gibi dedigin nokia lar titanyumdan mi üretiliyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrana oranla pil az olmuş neredeyse 6 inç bir telefona bu batarya olmamis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 7 Ekim 2015; 10:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Bu arada telefonların fiyatlarını doların 3 TL olduğunu varsayarak hesaplarsak

Lumia 950 XL 2875 TL

Lumia 950.....2430 TL

Bu fiyatlarla Tr de satamaz bence. Tutunmak istiyorsa 1000 tl düşük satmalı wp kullanmama rağmen ben bile bu paraları vermem.
  • denobino D kullanıcısına yanıt
    Bu tiplerin günlük tüketmek zorunda oldukları kelime kotaları var. Bitirmek kolay değil saçmalamadan bitmiyor

• fss1403 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum Microsoft TR ye özel bir fiyatlandırma yapabilir yine

• Tasarım ve Mağazadan kaybediyor...

• Güzel cihaz fakat şu lanet işlemciyi bi bırakmadılar gitti ya.

Snapdragon 810 ÇÖPTÜR.

ÇÖP.

• 950'de fm radyo yok XL'de var da o da her ülkede olmayabilir ya da uyumlu kulaklık gerektirebilir.

200 gb'a kadar kart destekliyorlar.

www.microsoft.com/it-it/mobile/prodotti/compare/?action=productcompareaction&products=5970514-5966058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ekim 2015; 12:07:10 >
  • aliminyum olsaydı kasa süper olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar.

Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği.

Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam.

Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası.

Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz.

Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.

Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik
    sen daha neyi istediğinin farkında değilsin.
    Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobile'ın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 7 Ekim 2015; 13:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

Beni Eksileyen eksileyene 😊 dost acı soylermiş hocam,mağaza boş microsoftla coşmuş bunlar, adamlar continuum demiş tutturmuşlar,benim bizzat hiç bir işime yaramaz ,yarayanlar varsa eyw
    Gelelim asıl konu mağazaya ,hani programlar ahanda Facebook ınstagram Messenger resmi surumler gelecek diyorlar ama ortada birşey yok hele bir gelsinde görelim dedik suçlu olduk ,8.1 de de çook vaadler gorduk,bu tanıtımda birkez daha Astoria ve ıslandwood projelerinin performansını stabilitesini gorseydik iyi olacaktı en çokda onları bekledim ama tırt ,.tam ve resmi çıkış tarihini bekledim,çok bilmiş forumdaşlarım kasım diyor ,hadi bana tam tarih verin de millet görelim,şurda kasıma birşey kalmadı malum,ağzı olan konuşuyor ,sanki görende herkeste Microsoft hissesi var, bu arada lumia 630 ve 920 kullanıyorum ,eğri oturup doğru konuşalım

Ben ilk aldığımda ekran döndürme kilidi bile yoktu ekranı yan tutamıyordum. Güncelleme geldikçe özellik arttı ama hem yavaşladı hem de bir android gibi olmadı. 2 seneyi geçti hala ne stabil bir işletim sistemi var ne uygulama ne de özellik.

Geçen gün eski bir telefondan rehberi göndermem gerekiyordu. Telefon tek tıklamada hepsini tek tek gönderiyor ama wp de daha hepsini kabul etme seçeneği bile yok. 200 kişilik rehberi tek tek bluetoothla almak gerekiyor. Android bir telefona bir saniyede hepsini gönderdi.

Birde android ile kıyaslayanlar var. Bluetooth doğru düzgün çalışmaz, wifide dns değişme ayarı yok. Doğru düzgün tarayıcı yok. Uygulamadan çok sürdürülüyor, yükleniyor yazısı çıkar vs.

Ben bu saatten sonra bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ms uzun zamandır oyalıyor ve hala oyalamaya devam ediyor. Almayı düşünen çok kişi olacaktır belki ama bundan 3 4 sene önce "gelişecek" diye alıp mağdur olanların halini bilerek alsınlar.

• Microsoft Lumia 950 XL - Unlocked (Black)

www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/productID.326602300?icid=icid_us_catp_modg_phn_citytalk_100615lnch

Kutu içeriği; Microsoft Lumia 950 XL, Product user guide, Battery, Charger, USB-C cable.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ekim 2015; 15:07:51 >
  • kalem yokmudur.

• 930 un tasarimi cok guzeldi . ikinci el 1520 ya da 930 ikinci telefon olarak almayi dusunuyorum.
    htc m8 den once lumia 920 kullaniyordum. kardesim hala kullaniyor kac yillik telefon bana misin demedi.
    bu telefonlarin tasarimlarini keske 930 gibi yapsalardi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıta aynı yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar. Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği. Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam. Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası. Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz. Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.
    Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik sen daha neyi istediğinin farkında değilsin. Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobileın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

kendim uzun süre lumia 1520 kullandım. gelen whatsapp mesajları aynı kişiden geliyorsa ve tek seferde yazmak yerine sürekli olarak yollayıp duruyorsa bildirim ekranında alt alta görünüyordu. her birini ayrı ayrı tıklayıp whatsapp'a geçiş yapmadığınızda mesajları bildirim ekranından silseniz bile, bir sonraki gelen mesaj ile beraber tıklayıp açmadığınız tüm mesajlar bildirim ekranına geliyordu. uzun süre bunu değiştirmediler ve bu bile canımı sıkmaya yetti. uygulama kıtlığı ise windows'tan bağımsız. firmalar arz-talep meselesine göre o platform ile ilgileniyor ya da ilgilenme gereği duymuyor.
    telefonu satarken yaşanan fiyat düşmesi ise cabası. (2000 küsür'den 1400'e indirmişti firmalar birden bire.) ama şu var telefonun şarzı uzun süre gidiyordu, kasma takılma söz konusu değildi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.