Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://youtu.be/nfm-qFk4HHQ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse Q7 işlemci koysun bu işletim sistemi ile çöpten öteye gidemiyor. Microsoft bünyesine kattığı bir markayı daha batırmak üzere. Kardeşim tamam işini düzgün yapamıyorsun fiyatı da buna göre ayarla ki satasın. Samsung, Apple amiral gemileri ile benzer seviyede fiyatlandırma yapmanın mantığı nedir?

LG'yi örnek al. Senden çok daha başarılı bir cihaz ortaya koymuş adamlar ve G4 gibi bir telefonu 1800 TL'ye satıyorlar.
  • 10 numara cihaz bu 950 XL kimse çöp falan deyip boşuna uğraşmasın kaliteli bir model. Özellikle Continuum olayı beni aşık ettiriyor kendine. Al bir tane 950 XL, bir tanede Full HD monitör al yada TV'in varsa ona bağla klavye fareni de takıp gündelik işlerini halledebileceğin fevkalede bir bilgisayar elde edersin. dediğim gbi her şeyi iyi güzel hoşta TR fiyatı büyük ihtimalle 2999 olacak XL'nin ve o fiyatada hayatta değmez. Microsoft'un değiştirmesi gereken tek huyu pahalı fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar.

Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği.

Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam.

Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası.

Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz.

Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.

Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik
    sen daha neyi istediğinin farkında değilsin.
    Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobile'ın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

Güzel kardeşim okuman yok sanırım bir daha oku neden geçtiğimi. Evet android mağazada çok uygulama var evet ama çoğunu liseliler yapmış berbat ötesiler... Yazdıklarımı bi oku anla sonra cevapla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Adreno 430, A9 ve 7420'nin beraberinde gelen gpu'lardan çok daha yüksek işlem gücüne sahip bir gpu. Eğer ısınma problemi bir şekilde çözüldüyse ne a9'daki, ne de 7420'deki gpu Adreno 430'un eline su dökemez.

• bir telefon ancak bu kadar çirkin olabilir. 3310 bile en azından bir şekli vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Ben hala hiçbir Microsoft telefonunda Lumia 930 oturaklılığı bulamıyorum.

Şu an Android kullanıyorum (Ascend G7) ve telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum..

Fellik fellik sıfır 930 arıyorum ama piyasada satan bir Allahın kulu daha yok.

Ne diyim, keşke eski nokia geri dönse de şekli şemali daha yerinde cihazlar görsek.

Not: Fanboy değilim. Telefonda sadelik ve işlevsellikten (İşlevsellikle özgürlüğü karıştırmayın) yanayım.

2016 yılında geri dönecekmiş süri'nin açıklamasına göre.
  • Hepsinde katılıyorum ama en büyük can alıcı noktayı yakalamışsın hocam wifi de manuel ayar yapılamaması en büyük sorunlardan dı benim için,iş yerinde yüksek hızlı internet var ama dhcp ler kapalı olduğu için wifi kullanamıyorum saçmalığın daniskası bunun için yabancı forumlarda çok şikayet yapıldı ama adamların iplediği yok,Microsoft kafasına göre iş yürüten tüketiciyi kaale bile almayan firma benim gözümde,twitter üzerinde lumia Türkiye ile görüşüyorum kendi yaptıkları programı güncelleyin dediğimde aldığım cevap biz 3.parti yazılımlara karışmıyoruz yazılım firması ile sizler irtibat kuracaksınız diye cevap yolluyor,programı yapan onlar bana salakça cevap verende onlar böyle bir firma işte,bu adamların mağazayı neden dolduramadıkları bu aptalca cevaplarından bariz belli oldu çünkü umurlarında değil,yazılımcıları kendilerine çekip teşvik etmezlerse kimsede gelip mağazana program yazmaz ,yazsada göz boyamak için atar bi dahada ne güncelleme gelir nede destek,

• quote:

quote:

quote:

Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar.

Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği.

Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam.

Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası.

Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz.

Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.

Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik
    sen daha neyi istediğinin farkında değilsin.
    Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobile'ın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

Güzel kardeşim okuman yok sanırım bir daha oku neden geçtiğimi. Evet android mağazada çok uygulama var evet ama çoğunu liseliler yapmış berbat ötesiler... Yazdıklarımı bi oku anla sonra cevapla.

o zaman wp magazasinda uygulama yok. %90i tarayici ile internet sitesine yonlendiren uygulamalar. copluk seviyesine bile ulasamamislar.

• Dünkü Lansmanı izlemeyenler belli :D

LG G4'e çok daha iyi alet diyen mi dersin, Continuum boş diyen mi, mağazada uygulama yok diyen mi dersin.

Adamlar yapmış işte, çıksın da bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanici1234tr

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
    quote:

Orijinalden alıntı: kullanici1234tr
    quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
    quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor
    quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles Cihaz fena değil ama işlemci çöp. O donanıma 2K ekran ağır gelir. A9 ve 7420den iki kat yavaş.
    810 çöp mü? Isınıyor diyebilirsin ama çöp demen fazla iddialı
    Qualcomm bile işlemcisinin sorunlu olduğunu kabul etti. Çok çekirdek performansında A9 ve Exynos 7420den iki kat yavaş çıktı. Performans olarak cidden kötü bir işlemci. S820 ile çıkan birçok 2K ekranlı cihazda geçişlerde sorunlar oluyordu. Samsung niye bu işlemciyi kullanmadı sanıyorsun? Performans olarak sorun çıkaracağını bildiği için kendi cihazında kullanmaktan vazgeçti. Microsoft da sürekli Snapdragon kullandığı için alternatifsizlikten dolayı el mahkûm kullanmak mecburiyetinde kalıyor.
    Beyin yok galiba sende kardeş.Adamlar işlemci için sıvı thermal boru kullanmışlar ısınmasın diye.Koskaca microsoft mühendisleri gerizekalı oldukları için düşünememişlerdir sen git aydınlat onları engin bilgilerinle.
    Üslûbuna dikkat et! Terbiyesizlik yapma. Ben burada cihaza eleştiri yapıyorum insanlara değil. Bunu anca aşağılık psikolojisi içinde olan insanlar yapar. Samsung mühendisleri düşünemedi sanırım bunu? Ben sana bu işlemcinin 2K ekran için yetersiz olduğunu söylüyorum. 2K ekranın bindireceği yükün ağırlığından bahsediyorum. Isınmasa da ağır grafiklere sahip oyunlar o çözünürlük yüzünden doğru dürüst performans veremeyecektir.
    Ne samsungmuş arkadaş gören apple zannedecek.Microsoft ile samsungu kıyasladın ya ben daha bir şey demiyorum.O övdüğün firma bi ton hatalı telefon üretmekten vazgeçemiyor.İşlemci ısısını düşünene kadar gitsin önce boya atan galaxy serisini,şebekesi cortlayan note serisinin sıkıntılarını düzeltsin.Her segmentinde sıkıntıları var samsung modellerinin.Küçük, yazılımsal sıkıntı değil donanımdan,kasa ve materyaline kadar ofsayt veriyor cihazları.

Adamlar lansmanda ekrana bağlayıp neler yaptı, hala 2K'ya yetmez diyenler var, 810'u Dx12 veya bir Windows Cihazda kullandı sanırım bizim haberimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

Hepsinde katılıyorum ama en büyük can alıcı noktayı yakalamışsın hocam wifi de manuel ayar yapılamaması en büyük sorunlardan dı benim için,iş yerinde yüksek hızlı internet var ama dhcp ler kapalı olduğu için wifi kullanamıyorum saçmalığın daniskası bunun için yabancı forumlarda çok şikayet yapıldı ama adamların iplediği yok,Microsoft kafasına göre iş yürüten tüketiciyi kaale bile almayan firma benim gözümde,twitter üzerinde lumia Türkiye ile görüşüyorum kendi yaptıkları programı güncelleyin dediğimde aldığım cevap biz 3.parti yazılımlara karışmıyoruz yazılım firması ile sizler irtibat kuracaksınız diye cevap yolluyor,programı yapan onlar bana salakça cevap verende onlar böyle bir firma işte,bu adamların mağazayı neden dolduramadıkları bu aptalca cevaplarından bariz belli oldu çünkü umurlarında değil,yazılımcıları kendilerine çekip teşvik etmezlerse kimsede gelip mağazana program yazmaz ,yazsada göz boyamak için atar bi dahada ne güncelleme gelir nede destek,

Benim düşüncem, microsoft bu işe hiç bir zaman gereken ciddiyeti göstermedi. Asıl işi bilgisayar yazılımı geliştirmek olduğu halde(ki onu da doğru düzgün yaptığı söylenemez) sırf tablet ve telefon piyasası arttığı için bu işe girmeye çalıştı ve windowsu da bu işe alet etti. Ortak platform adı altında reklam yapmaya çalıştı ama hem masaüstü windowsu bozdu hem de tablet sürümü kullanışsız oldu.

Windows 9u atlayıp 10 dediler ama hala o kutucukları kaldırıp masaüstü kullanıma uygun sisteme çevirmediler. Arayüzün yarısı tablet, yarısı masaüstü arayüzü olarak kaldı. Mesela hem denetim masasında, hem de bilgisayar ayarlarında güncelleştirme menüsü var. Ya da bildirim merkezi telefondakinin aynısı.

Geçenlerde windows tablet bakmaya gittik. Uygulamaları açıyorum kapatmak için yukarıdan aşağı sürüklemek gerekiyor. Soldan sağa çekerek geçiş yapılıyor fakat açık uygulamaları görüntüleme seçeneği yok. Ana menüde sayfalama da olmadığı için uygulama bulmak ayrı sorun. Birkaç dakika uğraşıp uygulamaların arasında kaybolduktan sonra geri bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar. Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği. Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam. Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası. Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz. Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.
    Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik sen daha neyi istediğinin farkında değilsin. Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobileın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

kendim uzun süre lumia 1520 kullandım. gelen whatsapp mesajları aynı kişiden geliyorsa ve tek seferde yazmak yerine sürekli olarak yollayıp duruyorsa bildirim ekranında alt alta görünüyordu. her birini ayrı ayrı tıklayıp whatsapp'a geçiş yapmadığınızda mesajları bildirim ekranından silseniz bile, bir sonraki gelen mesaj ile beraber tıklayıp açmadığınız tüm mesajlar bildirim ekranına geliyordu. uzun süre bunu değiştirmediler ve bu bile canımı sıkmaya yetti. uygulama kıtlığı ise windows'tan bağımsız. firmalar arz-talep meselesine göre o platform ile ilgileniyor ya da ilgilenme gereği duymuyor.
    telefonu satarken yaşanan fiyat düşmesi ise cabası. (2000 küsür'den 1400'e indirmişti firmalar birden bire.) ama şu var telefonun şarzı uzun süre gidiyordu, kasma takılma söz konusu değildi.

Evett pili iyi gidiyor ve stabil. Peki bunun nedeni ne? İşletim sistemi çok mu iyi kodlanmış yoksa program ve özellik olmadığı için yapacak birşey olmadığı için mi ? Android de instagram,spotify,widgets filan olmadığını düşünsenize pil nası olurdu?

• Sırf bu yüzden win10 yamalı bohçaya döndü. İşletim sisteminin arayüzünde tutarlılık yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar. Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği. Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam. Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası. Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz. Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.
    Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik sen daha neyi istediğinin farkında değilsin. Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobileın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

kendim uzun süre lumia 1520 kullandım. gelen whatsapp mesajları aynı kişiden geliyorsa ve tek seferde yazmak yerine sürekli olarak yollayıp duruyorsa bildirim ekranında alt alta görünüyordu. her birini ayrı ayrı tıklayıp whatsapp'a geçiş yapmadığınızda mesajları bildirim ekranından silseniz bile, bir sonraki gelen mesaj ile beraber tıklayıp açmadığınız tüm mesajlar bildirim ekranına geliyordu. uzun süre bunu değiştirmediler ve bu bile canımı sıkmaya yetti. uygulama kıtlığı ise windows'tan bağımsız. firmalar arz-talep meselesine göre o platform ile ilgileniyor ya da ilgilenme gereği duymuyor.
    telefonu satarken yaşanan fiyat düşmesi ise cabası. (2000 küsür'den 1400'e indirmişti firmalar birden bire.) ama şu var telefonun şarzı uzun süre gidiyordu, kasma takılma söz konusu değildi.

Evett pili iyi gidiyor ve stabil. Peki bunun nedeni ne? İşletim sistemi çok mu iyi kodlanmış yoksa program ve özellik olmadığı için yapacak birşey olmadığı için mi ? Android de instagram,spotify,widgets filan olmadığını düşünsenize pil nası olurdu?

dediğinize katılıyorum hocam. onların haricinde firmalar en ufak önem dahi vermiyor sisteme. en basit örnek hopi 1 milyon kullanıcı hedefledi.
    ama sadece android ve ios... windows'un esamesi yok...

• 6630'u saymazsak yıllardır Nokia'nın giriş seviyesi telefonlarını kullandım, ipod touch 2G ve iPad4 le iOS'u, Samsung Galaxy S5 wifi ile Android'i tecrübe eden biri olarak, akıllı telefon olayına karşı olmama rağmen sırf merakımdan geçen sene Lumia 720 almıştım, telefonu kurcalayışımın daha 5. dakikası dolmadan MS tan Steve Ballmer o meşhur "developer developer developer" sözünü niçin söylemişti daha iyi anladım, Borland'dan Anders Hejlsberg'i transfer ederek C# dilini yazdırması Java karşısında nakavt olmasına her ne kadar engel olduysa da, WP için aynı şeyleri söyleyemeceğim, aslında, kaynak kodlarını görmediğime göre tahmin ettiğim şey WP'nin inanılmaz bir potansiyeli olduğu, programcılıkta çığır açan OOP (Object Oriented Programming) yaklaşımını adamlar resmen işletim sistemine uygulamışlar, bu, inanılmaz bir esneklik anlamına geliyor, bir sabah kalktığımızda WP, isterseler iOS, akşama da Androide benzer bir güncelleme almış olabilir (tema dan bahsetmiyorum)... Yalnız sorun şu ki, derdi "deli" gibi uygulama yükleyip kaldırmak olan son kullanıcıya işletim sisteminin gücünü yansıtamamışlar, buna arayüzde dahil. SDK ini incelemedim developer tarafında durum nedir bilemiyorum ama Steve Ballmer ın felsefesinden uzak kaldıklarını tahmin etmek zor değil markete bakılırsa. Özetlemek gerekirse bir telefona max 750 TL verecek biri olarak (o da Samsung E5 olur) ileride bambaşka bir görünüme ve performansa bürünme ihtimali olsa da, WP için bu telaffuz edilen rakamları şu an için vermek çok akıllıca olmaz diye düşünüyorum, benim kriterim öncelikle platform olduğu için donanım bazında bir mukayese yapmadım.

• Sanırsam telefon(950 xl) en ucuz 2700 liradan girebilir. Mucize olursa 2600(hiç sanmıyorum). En kötü ihtimal 2900 olarak görüyorum. 3000'den de sokabilir ama tahminim bu yönde benim. Android kullanıcılarını çekebilmeleri için mağaza önemli. Windows 10 ile mobil uygulanan uygulamayı rahat aktarma olayı(adını unuttum) geliştiricileri teşvik ederse bu sefer ortaya başarılı iş koyabilir(uygulama açısından hiç değilse). Ben alt segmentten öte Microsoft'un orta segmente de yatırım yapması gerekiyor. Sonuçta her kısma hitap etmeli.

950 için fiyat tahminim 2200-2300 arası. En kötü 2500.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemecem21 -- 8 Ekim 2015; 20:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amd64x2

6630'u saymazsak yıllardır Nokia'nın giriş seviyesi telefonlarını kullandım, ipod touch 2G ve iPad4 le iOS'u, Samsung Galaxy S5 wifi ile Android'i tecrübe eden biri olarak, akıllı telefon olayına karşı olmama rağmen sırf merakımdan geçen sene Lumia 720 almıştım, telefonu kurcalayışımın daha 5. dakikası dolmadan MS tan Steve Ballmer o meşhur "developer developer developer" sözünü niçin söylemişti daha iyi anladım, Borland'dan Anders Hejlsberg'i transfer ederek C# dilini yazdırması Java karşısında nakavt olmasına her ne kadar engel olduysa da, WP için aynı şeyleri söyleyemeceğim, aslında, kaynak kodlarını görmediğime göre tahmin ettiğim şey WP'nin inanılmaz bir potansiyeli olduğu, programcılıkta çığır açan OOP (Object Oriented Programming) yaklaşımını adamlar resmen işletim sistemine uygulamışlar, bu, inanılmaz bir esneklik anlamına geliyor, bir sabah kalktığımızda WP, isterseler iOS, akşama da Androide benzer bir güncelleme almış olabilir (tema dan bahsetmiyorum)... Yalnız sorun şu ki, derdi "deli" gibi uygulama yükleyip kaldırmak olan son kullanıcıya işletim sisteminin gücünü yansıtamamışlar, buna arayüzde dahil. SDK ini incelemedim developer tarafında durum nedir bilemiyorum ama Steve Ballmer ın felsefesinden uzak kaldıklarını tahmin etmek zor değil markete bakılırsa. Özetlemek gerekirse bir telefona max 750 TL verecek biri olarak (o da Samsung E5 olur) ileride bambaşka bir görünüme ve performansa bürünme ihtimali olsa da, WP için bu telaffuz edilen rakamları şu an için vermek çok akıllıca olmaz diye düşünüyorum, benim kriterim öncelikle platform olduğu için donanım bazında bir mukayese yapmadım.

Bir yazılımcı (anladığım kadarıyla) olarak verdiğiniz bilgiler ve düşünceleriniz çok değerli. WP'nin mevcut hali ve WP10 hakkında yorumlarınızı da okumak isteriz yakın zamanda.
    Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxKia

Microsoft bu pazardan çekip gitmesi gereken bir firma. hadi fanboylar eksi leyin.

• www.youtube.com/watch?v=yTh_MG__RT8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ekim 2015; 22:40:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.