Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drysdale

quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar. Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği. Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam. Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası. Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz. Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.
    Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik sen daha neyi istediğinin farkında değilsin. Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobileın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

kendim uzun süre lumia 1520 kullandım. gelen whatsapp mesajları aynı kişiden geliyorsa ve tek seferde yazmak yerine sürekli olarak yollayıp duruyorsa bildirim ekranında alt alta görünüyordu. her birini ayrı ayrı tıklayıp whatsapp'a geçiş yapmadığınızda mesajları bildirim ekranından silseniz bile, bir sonraki gelen mesaj ile beraber tıklayıp açmadığınız tüm mesajlar bildirim ekranına geliyordu. uzun süre bunu değiştirmediler ve bu bile canımı sıkmaya yetti. uygulama kıtlığı ise windows'tan bağımsız. firmalar arz-talep meselesine göre o platform ile ilgileniyor ya da ilgilenme gereği duymuyor.
    telefonu satarken yaşanan fiyat düşmesi ise cabası. (2000 küsür'den 1400'e indirmişti firmalar birden bire.) ama şu var telefonun şarzı uzun süre gidiyordu, kasma takılma söz konusu değildi.

Evett pili iyi gidiyor ve stabil. Peki bunun nedeni ne? İşletim sistemi çok mu iyi kodlanmış yoksa program ve özellik olmadığı için yapacak birşey olmadığı için mi ? Android de instagram,spotify,widgets filan olmadığını düşünsenize pil nası olurdu?

dediğinize katılıyorum hocam. onların haricinde firmalar en ufak önem dahi vermiyor sisteme. en basit örnek hopi 1 milyon kullanıcı hedefledi.
    ama sadece android ve ios... windows'un esamesi yok...

Siz sanadurun daha Widget diyor adam herhalde IPS ekranda Glance Screen kullanmadınız siz Gentures,Glance Screen,Deezer,Twitch,Order and Chaos 2 oynuyorum,İnternet Explorer'da geziyorum...Aaa ama o da ne şarj gece yarısı hala %30...Sonra da özellik yok.Ben Glance Screen'e Android amblemi koymuş insanım sizin Android'iniz bunu yapabiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru söyleyenler hep eksilenmiş. Peki benim anlamadığım eksileyenler Windows marketin gerçekten yeterli bi market olduğunu düşünüyor mu ?
    Böyle bi marketi olan telefona o kadar para koyacak adamın aklındqn şüphe ederim. Net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk Windows phoneden android geçmiş biri olarak; android mağaza tek kelime çöp... tamam var dolu herşey ama sinir bozucu uygulamaların hepsi... Windows Phone mağazası en azından güzel uygulamalar var ve hiç bi uygulamanın eksikliğini çekmedim. Htc 8xden s6 edge plus geçtim mecburiyetten... telefonu çok geç çıkardılar. Windows Phone mağazada bu gün mal gibi telefona bağlı değilseniz herşey var... abartılıyor uygulama eksikliği. Windows Phone tarafından çıkarılmış 2013 cihazları bile şuan çıkan orta segmnt android telefonlarla kapışır... tecrübeye sabit bir kaç android cihaz denedim. Apple iphoneleri oldum olası sevmedim beleş verseler kullanmam. Windows Phone bence biraz tarz yapmak isteyenler alsın. Yok android derseniz eskiden samsung un ürünlerine çöp olarak bakan bi kişiydim s6 edge plus tek kelime tasarım harikası. Kıssadan hisse telefonu ele alıp denemek lazım buradan yorum yapılmaz. Yok olmamış bu ben Windows Phone geçmek istiyorum derseniz lumia 930 da tasarım harikasıdır ve halen üst seviye performans telefonudur üstelik 20mp pureview kamera.
    Windows Mobile tarz ise neden android e geçtin diye sormazlar mı hey allam. Geçmeyeydin bir de play store u kötülüyor gelmiş. yok efenim çöpmüş... Windows store ne ozaman? yeterliymiş de bikbikbik sen daha neyi istediğinin farkında değilsin. Bana 1 tane birşey söyle Windows Mobileın yapıp da ios-androidin yapamadığı.. kendini kandırma Windows Mobile ölü yatırım işte şunu anlayın artık.

kendim uzun süre lumia 1520 kullandım. gelen whatsapp mesajları aynı kişiden geliyorsa ve tek seferde yazmak yerine sürekli olarak yollayıp duruyorsa bildirim ekranında alt alta görünüyordu. her birini ayrı ayrı tıklayıp whatsapp'a geçiş yapmadığınızda mesajları bildirim ekranından silseniz bile, bir sonraki gelen mesaj ile beraber tıklayıp açmadığınız tüm mesajlar bildirim ekranına geliyordu. uzun süre bunu değiştirmediler ve bu bile canımı sıkmaya yetti. uygulama kıtlığı ise windows'tan bağımsız. firmalar arz-talep meselesine göre o platform ile ilgileniyor ya da ilgilenme gereği duymuyor.
    telefonu satarken yaşanan fiyat düşmesi ise cabası. (2000 küsür'den 1400'e indirmişti firmalar birden bire.) ama şu var telefonun şarzı uzun süre gidiyordu, kasma takılma söz konusu değildi.

Evett pili iyi gidiyor ve stabil. Peki bunun nedeni ne? İşletim sistemi çok mu iyi kodlanmış yoksa program ve özellik olmadığı için yapacak birşey olmadığı için mi ? Android de instagram,spotify,widgets filan olmadığını düşünsenize pil nası olurdu?

dediğinize katılıyorum hocam. onların haricinde firmalar en ufak önem dahi vermiyor sisteme. en basit örnek hopi 1 milyon kullanıcı hedefledi.

Siz sanadurun daha Widget diyor adam herhalde IPS ekranda Glance Screen kullanmadınız siz Gentures,Glance Screen,Deezer,Twitch,Order and Chaos 2 oynuyorum,İnternet Explorer'da geziyorum...Aaa ama o da ne şarj gece yarısı hala %30...Sonra da özellik yok.Ben Glance Screen'e Android amblemi koymuş insanım sizin Android'iniz bunu yapabiliyor mu

Cidden kendinizi böyle mi avutuyorsunuz

• yorumlara ve bunları yazanlara inanamadım doğrusu.
    Microsoft un hatası bu piyasaya apple ile aynı gün girmemiş olması. lakin Microsoft markalı mobil ürünler ile aslında epey şey değişti. en ucuz Microsoft mobile cihazı elinize alın önce sonra yorum yazın. sizin 500 tl ye aldığınız hangi android cihazın performans ile alakası var? kullanabiliyor olmak aplikasyon yüklemek bile bir başarıdır o cihazlara. ben uzun süredir lumia 640LTE kullanıyorum ve daha bu cihazın yüzümü ekşiten bir olayı olmadı(32 gb hafıza kartım var, iyi bir model ve herşeyi ona kurabiliyorum bu bile büyük bir kapak diğer platforma). ki ben note 4 kullanıp 3 üncü ayda (duvara fırlatıp) parçalamak isteyecek hale gelmiştim, elden çıkarmak istediğimde daha 3 aylık çiziksiz telefonu 750 tl zararla anca satabildim(bir android klasiği). aynı durumu arkadaşım s6 yı eline aldığı gün yaşadı samsung sağolsun adamı 1 ay cihazsız bıraktı. apple cihazları gücünü işletim sisteminden alır. Microsoft da aynı mantıkla hareket etmekte. yani işletim sisteminin gücü ile donanımının gücünü tam anlamı ile kullanabiliyorsunuz (son çıkacak cihazlarda bu donanım farkı ile işletim sisteminin gücü rakipsiz olacak). android de ise aynı şey asla söz konusu olmadı olmayacak da maalesef. yani bir Microsoft cihazı en azından 2 yıl sorunsuz kullanmanızı sağlıyor ki burada ne kadar ekmek o kadar köfte denklemi de devreye giriyor ki ( bu "ki" çok büyük bir "ki") fiyat performans olarak rakipsizler bu sayede.
    ben 640 LTE ye 700 tl verdim sadece. kamerası inanılmaz mesela siz daha önce hiç telefonunuz ile uzun pozlama yapmayı denediniz mi? daha piyasada 2 sn üzerinde uzun pozlama yapan cihaz yok. bendeki 700 tl lik 640 4 sn pozlama manuel odaklama ve hassas odak ayarı, hassas iso ayarı ile gece gökyüzünde doğrulttuğunuza cihazı çıplak göz ile göremediğiniz sayıda yıldızı bile görüntüleyebiliyorsunuz. ki note 4 de burnumun dibindeki pozda gece çektiğim fotolar duruyor 16 mp kamera ile gece çekim yapınca karşınıza kocaman pikseller bolca kumlanma ile selam veriyor (çektiğiniz karınız olsa boşarsınız)

bu kadar geveleyeceğinize elinize Microsoft ürünü alıp kullanın önce. ya da bi sn ya siz gidip balon androidiniz ile oynayın. nasılsa 9-12 ay sonra değiştirmek zorunda kalacaksınız o zaman görüşürüz. ha bu arada siz onu değişirken ben Windows 10 a geçmiş olurum ücretisiz ofis uygulamalarım ve gerçekten dünya üzerindeki en iyi email yöneticim ile cebimde kalan bir kaç bin TL ile gider tatil yaparım. size kart atarım oradan (ücretli atarım ki canınız daha fazla yanmasın diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astronomx -- 8 Ekim 2015; 1:56:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxKia

Microsoft bu pazardan çekip gitmesi gereken bir firma. hadi fanboylar eksi leyin.

46 yaşındayım, böyle kafa görmedim. :)

• Bu telefon tasarim disinda bence butun ozellikleri ile gercekten olmus. Tasarim da aslinda fena sayilmaz ama s6 edge falan gorunce insan artik biraz farklilik ve ince cerceveler bekliyor. Acikcasi 1.5 yildir galaxy s5 kullaniyorum ve genel olarak telefondan memnunum ama farkettim ki toplasam surekli kullandigim en fazla 15 uygulama falan var ve bunlarin hepsi windows markette var. Bir sonraki telefonum 950xl olacak, hele birde continuum ile tadindan yenmez.

• Gelişmemiş bir sistem,şişirilmiş donanım,abartılı bir fiyat.Kavun,karpuz seçerken bile tadına,kokusuna bakarsın.O kadar donanım ne alaka ulan kullanmasak yiyecez mağazada uygulama bile yok ki neyle dolduracaksın o telefonu.

Huzur androidte note 4 tokatlar.

• Sızan görsellerden daha iyi ama almam bir kaç sene daha 1520 ile devam

• market te uygulama yok diyenleri Windows mobile 10 geldikten sonra göreceğiz. aslında ms market te bir uygulamanın 10 bin çakması olmaması aslında güzel bir şey. misal android marketin %90 ı çöp. işe yarar yazılım miktarı zaten orijinal olanlar. e bu uygulamaların da %80 i ms market te mevcut. eksik olan yazılımlar da tembelliklerinden ha birde Google ya da apple sayesinde diğer platformlara ya hiç ya da geç yazılım çıkarmaları sayesinde durum bu halde. neyseki Windows 10 ile gelecek olan yazılım uyarlama opsiyonları ile ios yada android için yazılan bir yazılımı Windows a uyarlamak çocuk oyuncağı. asıl olan bakalım bundan sonra yazılım sahipleri bu kolaylığa rağmen hala Windows da uygulama üretmemek konusunda ne kadar ısrar edecekler. şahsen böyle iki yüzlü şirketlerin yazılımlarını kullanmamam benden bir şey eksiltmeyecektir. nasıl olsa zaten ürettikleri yazılımların ömrü en fazla 1 sene oluyor hatta benim için oyun ise 2 ay dır. gerisi yalan. işe yarar kaliteli yazılımlar zaten her platforma çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Sızan görsellerden daha iyi ama almam bir kaç sene daha 1520 ile devam

senin şu dediğini yeni çıkan s6 edge plus ı alan adam diyemeyecek maalesef :D

• quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

quote:

Orijinalden alıntı: FoxKiaMicrosoft bu pazardan çekip gitmesi gereken bir firma. hadi fanboylar eksi leyin.
    46 yaşındayım, böyle kafa görmedim. :)

Microsoft bu arkadaşa zorla ürün satmış sanırım !?

enayilik bir seçim arkadaşım. enayi doğulmaz, enayi olunur.

elle tutulur gerçekleri görmek fanboyluk ise ben sanırım HELL FANBOY um.

• Güzel telefon amap pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece iddiaları yanıtlıyorum kendi kendime çark edip söylemedim bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendim uzun süre lumia 1520 kullandım. gelen whatsapp mesajları aynı kişiden geliyorsa ve tek seferde yazmak yerine sürekli olarak yollayıp duruyorsa bildirim ekranında alt alta görünüyordu. her birini ayrı ayrı tıklayıp whatsappa geçiş yapmadığınızda mesajları bildirim ekranından silseniz bile, bir sonraki gelen mesaj ile beraber tıklayıp açmadığınız tüm mesajlar bildirim ekranına geliyordu. uzun süre bunu değiştirmediler ve bu bile canımı sıkmaya yetti. uygulama kıtlığı ise windowstan bağımsız. firmalar arz-talep meselesine göre o platform ile ilgileniyor ya da ilgilenme gereği duymuyor. telefonu satarken yaşanan fiyat düşmesi ise cabası. (2000 küsürden 1400e indirmişti firmalar birden bire.) ama şu var telefonun şarzı uzun süre gidiyordu, kasma takılma söz konusu değildi.
    dediğinize katılıyorum hocam. onların haricinde firmalar en ufak önem dahi vermiyor sisteme. en basit örnek hopi 1 milyon kullanıcı hedefledi. ama sadece android ve ios... windowsun esamesi yok...
    Siz sanadurun daha Widget diyor adam herhalde IPS ekranda Glance Screen kullanmadınız siz Gentures,Glance Screen,Deezer,Twitch,Order and Chaos 2 oynuyorum,İnternet Explorerda geziyorum...Aaa ama o da ne şarj gece yarısı hala %30...Sonra da özellik yok.Ben Glance Screene Android amblemi koymuş insanım sizin Androidiniz bunu yapabiliyor mu

hakikaten ya ahahahaha

• DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    ne çok özellik ve program varmış ya ne diyeceğimi şaşırdım 😕😕😕😕😕
  • aca bu tel ısınma olacakmı lumia 820 -920 kulandım acaip ısınıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Ben hala hiçbir Microsoft telefonunda Lumia 930 oturaklılığı bulamıyorum.

Şu an Android kullanıyorum (Ascend G7) ve telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum..

Fellik fellik sıfır 930 arıyorum ama piyasada satan bir Allahın kulu daha yok.

Ne diyim, keşke eski nokia geri dönse de şekli şemali daha yerinde cihazlar görsek.

Not: Fanboy değilim. Telefonda sadelik ve işlevsellikten (İşlevsellikle özgürlüğü karıştırmayın) yanayım.

Bende G7 kullanıyorum, değiştirmeyi şimdilik düşünmüyorum ama bir 930 gibi oturaklı model gelirse ve Windows 10 Mobile iyi olursa fikrim değişebilir. Yorumunuz düşüncelerime tercüman olmuş.
  • quote:

ne çok özellik ve program varmış ya ne diyeceğimi şaşırdım 😕😕😕😕😕

1002 adet alınmış uygulamam 307 tane de yüklenmiş uygulamam var ben sadece bunları saydım laf atmaya çalışırken elinizi değil de beyninizi çalıştırın.Memurdan tavsiyedir

• Tabi bazı arkadaşlar omuriliğe vermiş komutu eksilenenlere +,artılananlara - basıyor ne kadar da güzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed ne çok özellik ve program varmış ya ne diyeceğimi şaşırdım ??????????
    1002 adet alınmış uygulamam 307 tane de yüklenmiş uygulamam var ben sadece bunları saydım laf atmaya çalışırken elinizi değil de beyninizi çalıştırın.Memurdan tavsiyedir

hala neyin peşindesin yau.
    340bin appli Windows marketplace 1.600.000 appli Google play store dan daha mı iyi demeye çalışıyorsun.
    yazık o sisteme 1000 applik para gömmüşsün. şimdi anlaşılıyor neden toz kondurmadığın, fanatik olduğun.

sen bizi falan boşver Windows marketplace altın google play store çöplük....
    app almaya devam, savunmaya devam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 8 Ekim 2015; 11:13:17 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.