Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulama desteği olmadıktan sonra donanım muhteşem olsa ne olur olmasa ne olur

Bildiğin telefon bu , smartphone vs değil . Bir kere WP aldım bir daha kimse bana WP çöpünü aldıramaz
  • Android'e dilediğiniz kadar çamur atın; bu, Android'de yaptığınız pek çok şeyi diğer iki işletim sisteminde yapamayacağınız ya da yapmak için kırk takla atmanız gerektiği gerçeğini değiştirmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Android'e dilediğiniz kadar çamur atın; bu, Android'de yaptığınız pek çok şeyi diğer iki işletim sisteminde yapamayacağınız ya da yapmak için kırk takla atmanız gerektiği gerçeğini değiştirmeyecek.

Zamanla düzelir diye bekliyoruz.

Kendi adıma yaklaşık 2 senedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahilce laf atmaya ben de karşıyım ama bazı gerçekler de ortada. Lumia 820 ile en başından wp8 kullanmaya başladım, Lumia 925 ile devam ettim. Beraberinde de Iphone 5s aldım ve devamında androide geçtim. Android bu iki işletim sisteminden bambaşka bir noktada. Uygulamalardan falan bahsetmiyorum; direk sistemden bahsediyorum. Bu savımı her türlü somut kanıtla da desteklerim karşı çıkan olursa.

Bu telefonları kullandığıma inanmayan falan olursa diye 2.el başlığına açtığım konularında paylaşıyorum.

Lumia 820

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81288174&p=1#81288174

Lumia 925

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94202413&p=1#94202413

Iphone 5S

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93227679&p=1#93227679

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır windows phone yolculuğuna devam etmekteyim.Gerçek manada mağaza ve işleyiş konusunda ilerleme kaydetmezlerse batmanın eşiğine gelebilirler.Benim artık onlara vakit verecek zamanımda yok sabredenede lafım olmaz gerçi

• Utku kullanıcısına yanıt
    Bir şekilde Microsoft ya düzeltecek ya düzeltecek başka çareleri yok bana kalırsa.

Windows 10 ile bazı şeyler yoluna girer biraz fakat onunda rayına oturması zaman alacaktır.

• lumia 640xl kullaniyorum ve o kadar memnunum ki. iyi ki windows'a gecmisim diyorum. microsoft surface book'ta ayri bir bomba zaten.
  • Telefon en erken 27 Kasım'da satılmaya başlanacak.http://mobile.twitter.com/microsoft_ch/status/653568791562031104 Türkiye'de 2016'yı görür.

• s varken 650 dolara ne satar ne satar
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Telefon en erken 27 Kasım'da satılmaya başlanacak.http://mobile.twitter.com/microsoft_ch/status/653568791562031104 Türkiye'de 2016'yı görür.

Microsoft Türkiye tarafından atılan tweete göre 2016'nın ilk aylarında satışa sunulacak. Ama çok yanlış bir süreç bence. Diğer rakipleri ile donanım bazında rekabet etmesi daha da zor hale gelecek..

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    1020, 1520'de de aynısı olmuştu. Telefonu tanıttıktan 4-5 ay sonra satışa sunuyorlar. Telefon satmış satmamış, rakipleri ne çıkarmış o arada, pek umurlarında değil gibi. Ben böyle bir telefon ürettim, alan alır almayan almaz diyorlar. Tok satıcılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

1020, 1520'de de aynısı olmuştu. Telefonu tanıttıktan 4-5 ay sonra satışa sunuyorlar. Telefon satmış satmamış, rakipleri ne çıkarmış o arada, pek umurlarında değil gibi. Ben böyle bir telefon ürettim, alan alır almayan almaz diyorlar. Tok satıcılar.

Sanki platform olarak ne başarısı var ki tok satıcı olsunlar değil mi? Hakikatten böyle düşünüyorlarsa çok yazık. Biraz heyecan biraz tutku olmalı. Agresif olunmalı. Yoksa nasıl başarı gelecek? Karşılarında 2 tane aşırı sağlam platform varken hemde...

• Söylentiye göre windows hello 950'lerde başlangıçta olmayacak. Sonradan eklenecek.

http://twitter.com/thurrott/status/653920454365835264

• Arkadaşlar merhaba lumia 925 marka telefonumu teleserviceye vermiştim 20 iş gününü geçti ve değişim kararı çıktı ancak forumdan'da okuduğuma göre lumia 925 artık üretilmiyormuş üst model veriyormuş bilgisi olan varmı ayrıca bu işlem ortalama ne kadar sürüyor yani telefon elime zaman geçer
  • Microsoft Lumia 950http://n-store.ru/catalog-mobilnye-telefony/microsoft-lumia-950/#23931 44.990 Rus Rublesi 2.100 Lira.

Microsoft Lumia 950 XLhttp://n-store.ru/catalog-mobilnye-telefony/microsoft-lumia-950-xl/#23925 49.990 Rus Rublesi 2.300 Lira.

Klavye + fare + Microsoft Display Dock Hediye.

Bakalım bizimkiler hediye verecekler mi?

Microsoft Lumia 950 XL Dual SIMwww.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia950-xl-dual-sim/

Microsoft Lumia 950 XLwww.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia950-xl/

Microsoft Wireless Chargerwww.microsoft.com/en/mobile/accessory/dt-904/

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL

Microsoft Display Dockwww.microsoft.com/en/mobile/accessory/hd-500/

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 14 Ekim 2015; 17:21:21 >

• quote:

Android'e dilediğiniz kadar çamur atın; bu, Android'de yaptığınız pek çok şeyi diğer iki işletim sisteminde yapamayacağınız ya da yapmak için kırk takla atmanız gerektiği gerçeğini değiştirmeyecek.

Son androıd 6 güncellemesini. S 5 ve yukarısı alacak.
    Bu da 1yılda androidleri çöpe atın demek değil mi?
    S5 2000 tl den sayılıyordu. O parayı ver 1yılda androıd surumun demode olsun.
    Komedi valla. Komedram

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli öğretmen 1

quote:

Son androıd 6 güncellemesini. S 5 ve yukarısı alacak.
    Bu da 1yılda androidleri çöpe atın demek değil mi?
    S5 2000 tl den sayılıyordu. O parayı ver 1yılda androıd surumun demode olsun.
    Komedi valla. Komedram

Neden Samsung dan örnek veriyorsunuz ki? Bakın Sony, Xperia Z serisine çatır çatır güncelleme verdi. Ocak 2013 de çıkmış Xperia Z modeli en son 5.1.1 güncellemesini aldı. Neredeyse 3 senelik telefon.

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    En çok satan ve popüler olan telefonlar
    Samsung ıphone
    2000 tl ve üzeri verıp 5 yıl telefonu kullanamıyorsan sorun var demektir.
    Sony nın yapacağı da o kadar. 2 yıllık . Garanti bitince cop oluyor bu markalar.
    Neyse uzatmayalım ilk wp ve akıllı telefonum 640 xl oldu. Çok memnunum. Bir tek Teleservice denen yerden şikayetçiyim.
    Android tablette kullanıyorum zırt pırt bellek doluyor,virüs giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KronCHE

Arkadaşlar merhaba lumia 925 marka telefonumu teleserviceye vermiştim 20 iş gününü geçti ve değişim kararı çıktı ancak forumdan'da okuduğuma göre lumia 925 artık üretilmiyormuş üst model veriyormuş bilgisi olan varmı ayrıca bu işlem ortalama ne kadar sürüyor yani telefon elime zaman geçer

930 verirler ama istemezsen paranı da alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli öğretmen 1

En çok satan ve popüler olan telefonlar
    Samsung ıphone
    2000 tl ve üzeri verıp 5 yıl telefonu kullanamıyorsan sorun var demektir.
    Sony nın yapacağı da o kadar. 2 yıllık . Garanti bitince cop oluyor bu markalar.
    Neyse uzatmayalım ilk wp ve akıllı telefonum 640 xl oldu. Çok memnunum. Bir tek Teleservice denen yerden şikayetçiyim.
    Android tablette kullanıyorum zırt pırt bellek doluyor,virüs giriyor

Sony 3 yıl güncelleme veriyor Z serisine. 2 yıl değil. WP yi ben de beğeniyorum ama daha oturması gerekiyor yol alması gerekiyor baya.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.