Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emekli öğretmen 1

En çok satan ve popüler olan telefonlar
    Samsung ıphone
    2000 tl ve üzeri verıp 5 yıl telefonu kullanamıyorsan sorun var demektir.
    Sony nın yapacağı da o kadar. 2 yıllık . Garanti bitince cop oluyor bu markalar.
    Neyse uzatmayalım ilk wp ve akıllı telefonum 640 xl oldu. Çok memnunum. Bir tek Teleservice denen yerden şikayetçiyim.
    Android tablette kullanıyorum zırt pırt bellek doluyor,virüs giriyor

Android tabletin markası ve modeli nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

quote:

Orijinalden alıntı: KronCHE

Arkadaşlar merhaba lumia 925 marka telefonumu teleserviceye vermiştim 20 iş gününü geçti ve değişim kararı çıktı ancak forumdan'da okuduğuma göre lumia 925 artık üretilmiyormuş üst model veriyormuş bilgisi olan varmı ayrıca bu işlem ortalama ne kadar sürüyor yani telefon elime zaman geçer

930 verirler ama istemezsen paranı da alabilirsin.

Onarılsada gelip satıp 930 alacaktım çok iyi oldu inşallah dediğiniz gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar gereksiz bir milletiz ya amaç kötülemek olsun direk yapıştırıyoruz ulan adamlar g3 e 801 koymuş adam 810 a çöp diyo yazık size be yazık.

• Samsung sm t 110 4.2.2 kitkat yuklu

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Bu arada telefonların fiyatlarını doların 3 TL olduğunu varsayarak hesaplarsak

Lumia 950 XL 2875 TL

Lumia 950.....2430 TL

Size matematiği kim öğretti?

• emekli öğretmen 1 E kullanıcısına yanıt
    Nasil hesapladığımı biliyor musunuz da benimle böyle konuşuyorsunuz
  • Microsoft Lumia 950 XL Low Light Cameratest Video Sample

http://youtu.be/5v-cMx-lQDI

Microsoft Lumia 950 XL vs LG G4 Camera Comparison 4K/UHD

http://youtu.be/uHW-PvdNiHU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalya'da 31 Ocak 2016 günü satışa sunulacakmış. İtalyanlardan daha çok önem verdiklerini sanmıyorum bize. Bizde de Şubat'ın ortası gibi çıkar anca.

Edit: Fransa'da da 31 Ocak'ta satışa sunulacakmış. Fransa lumia, 12 26 kasım arası online ön sipariş verenlere HD-500 ve DT-904 aksesuarları ücretsiz verecekmiş.http://news.microsoft.com/fr-fr/2015/11/10/offre-de-precommande-en-france-des-microsoft-lumia-950-et-lumia-950-xl-avec-windows-10/

Bizim dayılardan ses yok hâlâ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

İtalya'da 31 Ocak 2016 günü satışa sunulacakmış. İtalyanlardan daha çok önem verdiklerini sanmıyorum bize. Bizde de Şubat'ın ortası gibi çıkar anca.

Edit: Fransa'da da 31 Ocak'ta satışa sunulacakmış. Fransa lumia, 12 26 kasım arası online ön sipariş verenlere HD-500 ve DT-904 aksesuarları ücretsiz verecekmiş.http://news.microsoft.com/fr-fr/2015/11/10/offre-de-precommande-en-france-des-microsoft-lumia-950-et-lumia-950-xl-avec-windows-10/

O zamana kadar s820 işlemcili yeni android amiraller piyasada olur. Ms yine kaybetti.

• quote:

Orijinalden alıntı: klimatavsiye

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

İtalya'da 31 Ocak 2016 günü satışa sunulacakmış. İtalyanlardan daha çok önem verdiklerini sanmıyorum bize. Bizde de Şubat'ın ortası gibi çıkar anca.

O zamana kadar s820 işlemcili yeni android amiraller piyasada olur. Ms yine kaybetti.

Platformlar arası işlemci karşılaştırması anlamsız. Sadece donanım ve fiyata bakarsanız haklısınız ama resmin geneline bakarsanız herhangi bir yanlışlık yok. Windows 10, Android'in aksine hafif bir sistem. Her şeyi bir kenara bırakırsak S820'yi geçtim, Lumia 950 XL hariç S810 kullanan Windows 10 cihaz yok.

Bir platformunun en güçlü, en donanımlı, en dolu telefonunun o platformda en üst fiyatta olması kadar doğal bir şey yok.

Biz ne yazsak boş, işlemci koyunca uygulama yok deniyor, uygulama koyunca işlemci yok deniyor, sizler için bir fark yok zaten S820 olsaydı bu sefer uygulama yok denecekti.

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Zaten ben 950ye ısınamadım. Hem tasarım hemde kasasının plastik olması olumsuz duruyor. Alternatiflere bakınca aynı fiyatlara note 5 alınabiliyor. Şimdi bu telefon note5 e gerçekten rakip olabilecek mi bence hayır. Çünkü bende wp kullanıcısıyım , ms nin fiyata oynamasından başka çaresi yok.
    İşlemci ve tasarım filan işin sosudur. Zaten uygulama olarak en geriden gelen platform , blackberrynin bb10 marketi ile ancak rekabet edebilir.

Ucuz ve donanımlı olmalıki insanlar bizde wp deneyelim diyebilsin. Şuanki fiyatlarla kimse , ms ye şans vermez. Ms hala cebini doldurma peşinde , 200 dolara maal ettiğini 700 dolara satmaya çalışıyor. Demek piyasada kendini kanıtlasa 2000 dolar etiket koyacak. Surface dizüstüler gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: klimatavsiye

Zaten ben 950ye ısınamadım. Hem tasarım hemde kasasının plastik olması olumsuz duruyor. Alternatiflere bakınca aynı fiyatlara note 5 alınabiliyor. Şimdi bu telefon note5 e gerçekten rakip olabilecek mi bence hayır. Çünkü bende wp kullanıcısıyım , ms nin fiyata oynamasından başka çaresi yok.
    İşlemci ve tasarım filan işin sosudur. Zaten uygulama olarak en geriden gelen platform , blackberrynin bb10 marketi ile ancak rekabet edebilir.

Ucuz ve donanımlı olmalıki insanlar bizde wp deneyelim diyebilsin. Şuanki fiyatlarla kimse , ms ye şans vermez. Ms hala cebini doldurma peşinde , 200 dolara maal ettiğini 700 dolara satmaya çalışıyor. Demek piyasada kendini kanıtlasa 2000 dolar etiket koyacak. Surface dizüstüler gibi...

Hocam benim önceki konularda anlatmak istediğim de bu aslında. Microsoft tek başına savaşıyor Android ve iOS karşısında. LG donanımı ve fiyat politikasıyla, Sony tasarımıyla(göreceli :) ), Samsung ismiyle katılsa Windows'a zaten bu platformu durdurabilen olmayacak. Microsoft'un görevi Windows 10 Mobile'i, Windows Hello olsun, kamera/donanım olsun en iyi çalıştıran telefonu yapmaktı ve bence görevini fazlasıyla yaptı 3 telefon duyurarak. Fiyatın yüksek tutulması bende bu pazardayım demek için. Onların en iyisi şu fiyattaysa bizim en iyimizde bu fiyatta gibisinden, 2000 dolar olmaz tabi ki. Nokia zamanında tüm dengeyi kendi kurmaya çalıştı gerek F/P ürünleri, gerek amiral gemileri, gerek orta seviye vs. bu sefer ortalık Lumialar'ın numara karışıklığına döndü. Microsoft'un şimdi Apple gibi tek model çıkarmasını da bekleyemeyiz, geç kaldı. Uzun lafın kısası tek başına anca bu kadar oluyor

• Fiyatlama konusunda Microsoft daha mütevazi davranmalı. hatırlarsanız Lumia 735 ve 830 serileri de yüksek fiyattan girmiş, bu fiyatlarla alıcı bulamayınca indirime girmişti. İndirime girdikten sonra da alıcılar Lumia 735 bulamadılar piyasada mesela.. ben eşime indirimli almıştım, aksi takdirde ülkemizde satışa sunulduğu fiyatı kabullenip almam mümkün değil. piyasada hala yüksek fiyattan satanlar var tabi, ancak indirimli fiyattan Lumialar bulmak neredeyse imkansız.

hakikaten, fiyat belirlemede Microsoft'un yanlışları var ve istikrarsız bir fiyatlama söz konusu. ülkemizdeki bürokrasinin ve vergilendirmenin de bu duruma olumsuz katkıları var elbette. Yeni gelecek bu 3 cihaz için Microsoft, geriye dönüp bakmalı ve fiyatlandırma konusunda yaptığı hataları tekrar etmemeli diye düşünüyorum.

Mesut Çevik mobilite programında, "..bu fiyata Lumia alınır mı, onun yerine ... modeli var.." mealinde, benzerinde bir yorum yaptığında herkes ona ateş püskürüyor, ben sadece eleştiri üslubunu doğru bulmuyorum. ancak fiyat politikası konusundaki eleştirilerine katılmamak elde değil maalesef..

telefon çok kaliteli olabilir, müthiş özellikleri olabilir ama o cihazlar neticede birer Lumia... kendi kullanıcı kitlesini oluşturmuş bir Iphone değiller...

htc de güzel cihazlara sahip ama aynı hatayı onlar da yapmakta. fiyat politikaları berbat. her cihazın maliyeti var doğrudur ama hiçbiri zümrüt suyuyla yıkanmış anka kuşu değil.. Microsoft'un karşısında güçlü, özelliğine göre fiyatları kabul edilebilir rakipler, LG, Sony ve popüler, çok satan Samsung modelleri varken; bu Lumialara biçilen meblağlar bence yüksek. nacizane düşüncelerimdir.

syg.

• Katılıyorum size. Microsoft şu aşamada telefon satarak kar yapacak bi şirket değil. Kaldı ki bu gelire pek de ihtiyacı yok. W10 yeni yeni çıkıyorken kendi reklamını yapıp kemik bir kitle oluşturmalı tıpkı apple gibi. Bahsedilen fiyatlardan girerse 2 ay içinde min % 25lik bi düşüş görürüz fiyatlarda. Kimse yeni bir işletim sistemine - heleki marketi hala eksik olan- o kadar para vermez.
  • Ben de fiyat bakımından daha sabit yani zamanla fazla düşmeyen, en başından nokta atışı bir fiyat bekliyorum.

Atıyorum 5 ay sonra 1400'e düşeceğin cihazı 2000'den piyasaya sürme, 1500'e piyasaya sür sesini duyur hatta 2 ay sonra da 1600 yap İLK KEZ ters köşe olsun bekleyenler.
    Yoksa çoğu kişi almaz bekler fiyat düşsün diye...

HABERLER:
    http://www.mynet.com/teknoloji/lumia-950nin-en-dikkat-cekici-ozelligi-ne-olacak-2180542-1

Kamera diyor @tayfn1907 alacaz bence biz birer Lumia 950, sıfır olmazsa ikinci el ;-)

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Zor dostum L1020 ile giderim ben nereye kadar giderse ondan sonra düşünürüm ne alacağıma kamera konusunda konuşmak için erken bence kağıt üstündeki gibi olmuyor kullanıcı fotoğrafları sen alırsan yaparız güzel karşılaştırmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Zor dostum L1020 ile giderim ben nereye kadar giderse ondan sonra düşünürüm ne alacağıma kamera konusunda konuşmak için erken bence kağıt üstündeki gibi olmuyor kullanıcı fotoğrafları sen alırsan yaparız güzel karşılaştırmalar

Ben de fiyata göre karar vereceğim ama ikinci el de olsa atıyorum 2016 ortası gibi alırım sanki. Lumia 1020'yi de eşime veririm ne olur ne olmaz dursun elimizin altında :-D

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Tabiki WP'da satılmayacak iki üç telefondan biridir L1020 kalsın kompakt makina olarak kullanırsın telefon olarak sıkılırsan
  • Lumia 950 serisi ile bazı ülkelerde 99 USD değerindeki DOCK ücretsiz verilecek şeklinde haberler var.

http://www.phonearena.com/image.php?m=Articles.Images&f=name&id=217083&kw=&popup=1

Darısı ülkemizin başına...

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Lumia 950 serisi ile bazı ülkelerde 99 USD değerindeki DOCK ücretsiz verilecek şeklinde haberler var.

http://www.phonearena.com/image.php?m=Articles.Images&f=name&id=217083&kw=&popup=1

Darısı ülkemizin başına...

Evet bu çok iyi fakat sadece Lumia 950 XL içim geçerli. L950XL boyut olarak biraz büyük, bundan dolayı Lumia 950 tercih edeceğim ve kutudan Continuum'u geçtim, bir kulaklık bile çıkmayacak olması açıkçası Microsoft'u sorgulamama sebep oluyor

Bu arada Lumia 950/XL duyurulduğundan beri hangi siteye baksam XL yanında Continuum veriliyor, pek yeni bir haber değil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.