Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kibir. Bu gereksiz çekişmenin sebebi, kibir. (Kendini beğenme, başkalarından üstün tutma, büyüklenme, benlik, gurur.)

950 xl için Microsoft HD-500 Display Dock

97 eurowww.comstern.at/Microsoft-HD-500-Display-Dock-für-Lumia-950-950XL-5a19223694.htm

109 eurowww.telefon.de/Microsoft-Display-Dock-HD-500_p2417366?gruppe=&sid=6sp2bfglnhlgip4ijspg5of0m4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 11 Ekim 2015; 22:23:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tiles bence çok lüzumsuz pratik olmayan ve kafa yoran arayüz. bunu Windows da da gördük. insanların tepkisi de ortada. tiles in nesi seviliyor anlayamıyorum.

beğenmediğin o ios daki arayüz bugün bütün mobile işletim sistemlerine yön verdi buna Windows mobile da dahil. Microsoft da neye elini attıysa çuvalladı. Zune, Surface, Windows Mobile. Windows 8 filan. Gerçekten microsoft arayüz yapabilseydi bu işleri batırır mıydı. göreceksin Windows mobile ı da batıracak. sizin gibiler inatla savunmayı bıraktığı zaman görecekler. yok cortanaymış yok continuum muş. bunlar gerçekten sizin ihtiyacınız olan şeyler mi? aşşağıda bir sürü sorun var yazılan çizilen bekleyen halledilmeyi. Sen arayüz ile kafayı fazla bozmuşsun. gerçek eksikler nedir nelere ihtiyaç var farkında değilsin. ben hayatımda Windows mobile kadar kısıtlayıcı işletim sistemi görmedim daha wifi ayarlarını değiştiremiyorsun ama sana göre en özgür ve en kontrollü işletim sistemidir kesin (o da nedemek se artık)

Android donanım canavarı eyvallah ozaman bu telefonlarda ne geziyor en son işlemciler ve 3gb ram? yok az donanımla çalışıyor yok arayüz özenti değil bırakın bu ayakları. kendinizi kandırmayın. ios da az donanımla çalışıyor neden çünkü ozellik az aynı windows ta olduğu gibi. Android de neden donanım var çünkü kişiselleştirme var. kafadan arayüzü değiştirmene izin veriyor

siz fan olmaya devam edin. sizin gibilere ihtiyacı var firmaların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 10 Ekim 2015; 23:13:30 >

• Hisse sahipleri gelmiş yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Cihaz güzel tasarım felaket. Parasını kesinlikle haketmiyor.
    O telefon havadada uçsa Windows ile geldiği için hiç düşünmeden almam zaten yine çuvallayacak microsoft görürsünüz nedir bu inat anlamadım gitti adam akıllı Android yapsana millet alsın Apple özentisi hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 11 Ekim 2015; 1:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

Android donanım canavarı eyvallah ozaman bu telefonlarda ne geziyor en son işlemciler ve 3gb ram? yok az donanımla çalışıyor yok arayüz özenti değil bırakın bu ayakları. kendinizi kandırmayın. ios da az donanımla çalışıyor neden çünkü ozellik az aynı windows ta olduğu gibi. Android de neden donanım var çünkü kişiselleştirme var. kafadan arayüzü değiştirmene izin veriyor

Arkadaşım dalga geçmek için sormuyorum, cidden soruyorum, şikayette edebilirsin ama ben son derece ciddiyim. Bu mesajı yazarken aklın nerede ? Cidden yani gerçekten meraktan soruyorum. Yahu $599'dan satılıyor bu telefon ne bekliyorsun S210 mu koysun telefona ? Ha eğer koysun diyorsan L550 var zaten, onun donanımı da uygun fiyatı da uygun, ha performans dersen L950'den pek bir farkı yok merak etme donanım yetersizliği olmuyor Windows cihazlarda. E neden 3GB RAM diye sorarsan da farkettiysen adamlar Continuum diye bir proje duyurdular, hatırlarsın bir telefondan 2 tane 4K monitöre çıkış veriyor, bu sayede telefonu PC gibi kullanıyorsun, işte burada lazım oluyor o donanım. Yani fan mı dersin pervane mi dersin bilmiyorum ama etkinlikte ne gördüysem duyduysam naklen buraya yazdım, istediğini de ama önce oku sonra düşün sonra bir daha düşün ve öyle yorum yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Arkadaşım dalga geçmek için sormuyorum, cidden soruyorum, şikayette edebilirsin ama ben son derece ciddiyim. Bu mesajı yazarken aklın nerede ? Cidden yani gerçekten meraktan soruyorum. Yahu $599'dan satılıyor bu telefon ne bekliyorsun S210 mu koysun telefona ? Ha eğer koysun diyorsan L550 var zaten, onun donanımı da uygun fiyatı da uygun, ha performans dersen L950'den pek bir farkı yok merak etme donanım yetersizliği olmuyor Windows cihazlarda. E neden 3GB RAM diye sorarsan da farkettiysen adamlar Continuum diye bir proje duyurdular, hatırlarsın bir telefondan 2 tane 4K monitöre çıkış veriyor, bu sayede telefonu PC gibi kullanıyorsun, işte burada lazım oluyor o donanım. Yani fan mı dersin pervane mi dersin bilmiyorum ama etkinlikte ne gördüysem duyduysam naklen buraya yazdım, istediğini de ama önce oku sonra düşün sonra bir daha düşün ve öyle yorum yap.

yav su dusuk donanimdaki wp'larin ust duzey wplerden pek farki yok diye yazip durmayin. sokakta duysam tekme tokat dalarim
    kasilmaktan calisamiyordu telefon.
    eski bir L520 magduru

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Donanım konusunda arkadaş açıklama yapmış. O'na teşekkür edip(artısını da verip) continuum için de birşey söyleyip konuyu kapatacağım.
    PC gibi kullanılıyor diyorsun sürekli de peki ozaman surface in ne işi var? Zaten elimizde PC var değil mi...Sence mantıkl mı yani? Gerçekten inandın mı PC gibi olacağına??? Ben sana birşey söyleyeyim mi üzgünüm ama continuum da 2 app aynı anda çalışmıyor. Ee nolcak şimdi? Hani PC gibi çalışacaktı.(kimbilir daha ne kusurları çıkacaktır) Şimdi oldu ios gibi. Hayır bir de 2 tane ekrana 4k veriyormuş. Ovvv süper teknoloji yani. Kimin ne için 2 tane çıkışa ihtiyacı olabilir diye sormayacağım merak etme.
    Malesef akıl tutulması yaşatıyor fanboy olmak gördüğün gibi. Farkında değilsin . Her söylenene inanmadan önce idrak mekanizmanı harakete geçir. Algıla yani düşün filan.
    Daha fazla cevap yazmayacağım bu konu kapanmıştır benim için

ekleme : yanlış anlaşılmasın Surface in de PC gibi çalıştığı lanse ediliyor diye örnek verdim yoksa bir baltaya sap olabildiği yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 11 Ekim 2015; 7:15:36 >

• İstenilen teknoloji yavaş yavaş gerçekleşiyor. Şimdi Windows rt platformunu continuum diye Windows Phone a port etmişler. Birkac yil icinde surface phone çıkarsa x86 tabanlı Windows Phone kullanılabilir. Heyecan dorukta

• Continum diye tutturdukları teknlojide zaten normal Windows kullanamıyorsun hocam. Basitleştirilmiş Windows. Sadece internete girip ofis belgelerine bakabiliyorsun. Ondada telefon ateş topuna dönmezse iyi. Bknz : Snapdragon 810
  • operatörden görüntülü konuşma yok, daha doğrusu samsung markalı cihazların dışın yok

• istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    Sırf kendi kullanımına uygun değil diye bir platformu kalite olarak aşağı görmek doğru değil.

İşletim sisteminin kalitesi altyapısından belli olur. iOS daha düşük donanımda kendinden daha yüksek donanımdaki Android cihazlardan daha hızlı oluyorsa tartışmanın lüzûmu yoktur.

Kısıtlamaları var fakat bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Hele hele Android gibi gelişigüzel yazılmış darmadağınık bir platform ile kıyas bile edilemez. iOS hafif bir GUI, donanıma tam olarak optimize edilmiş altyapısı ve native yapısıyla Android'den bariz olarak daha kalitelidir.

Benim bilgisayarım bile 1366*768 piksel. Ne yapayım 2K ekranı kıç kadar ekranda? O kadar gereksiz bir şey ki. Hem pili çabuk tüketiyor hem de sistem kaynaklarını sömürüyor. Apple en güzelini yapıyor. Normal boyutlarda 750p daha büyük ekran isteyenler için de 1080p veriyor. Gayet de makul. Baktığımda da hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Onu geçtim kullandığım telefonun çözünürlüğü 640*360 piksel. Hiç de öyle rahatsız etmiyor. Bazı insanlar gibi en yükseği olsun hastalığı yok. Ben onları psikoljik hasta olarak görüyorum. 1080p'ye bile burun kıvırıyorlar. Daha beş sene öncesine kadar 720p'ye wooow diyen insandı bunlar. Apple diğer Anroid üreticileri gibi 4K ekran, 20 MP kamera, 4GB RAM gibi donanım yükselterek adam kandırmıyor. 4 cigolayt ram 20 moga piksel kamera auuuvvvvv. Apple da mesela geriden geldiği halde bazı özellikleri sanki ilk kendisi bulmuş gibi tanıtması rezillik. Ama adamlar 64-bit işlemciyi mobil dünyaya getirdiler ve alanlarında şu an en iyiler. Qualcomm'un S810'una toz yutturdu. Exynos 7420 desen sekiz çekirdeğiyle iki çekirdekli işlemciyi az bir fark ile geçebildi. Tek çekirdekte de farkı yedi zaten. Üreticilerin 64-bit'e geçip performans bağlamında çağ atlamalarına önayak olmuştur. Samsung gibi Qualcomm gibi kurtların olduğu piyasaya girip yön verdiler. Touch ID ile tüm üreticiler telefonlarına parmak izi okuyucu koydu. Bu yıl ise 3D Touch eklendi. Yarın öbür gün bütün Android üreticilerinde ve Windows cihazlarda benzer şeyler görebiliriz. Yenilik varolan özellikleri yükseltmek değildir. Hiç görülmemiş bir şeyi getirmektir. Mesela Samsung Note serisi ile bambaşka bir segment açtı. Sony ilk su geçirmez telefon yaptı. Eskilere bakalım. Mesela N95, GPS donanımlı ilk telefon. K790 ilk xenon flaşlı telefon. N93 optik zoom destekli ilk telefon. Aynı zamanda da donanımsal hızlandırma desteğine sahip ilk telefondur. Yenilik bunlardır işte. Piyasada görülmemiş bir şeyi getirmektir. Yoksa 4K ekranla 20 megapiksel kamerayla yenilik olmaz. Anca yenilik adı altında adam kandırmaktır.

İşletim sistemilerinin kalitesinden bahsedecek olursak
    1. iOS
    2. W10
    3. Android

Kullanım özgürlüğü olarak
    1. Android
    2. W10
    3. iOS

Uygulama kalitesi ve zenginliği olarak
    1. iOS
    2. Android
    3. W1

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Cidden yok 925 bile bazen deliriyor.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Geçen seferde demiştim yine diyorum , sen şimdi iphonenu alarak kendini en iyi şeyi aldığın konusunda gaza getirip kendini inandırmaya çalışıyorsun. Ama işin aslı öyle değil , iphone denen ucubeyi çöpte görsem yerden alırım ama gidip satıp daha iyi birşeyler alırım.

Haa illede o dandik telefonu alacağım diyorsan sana 1700 mah pilli cihazınla mutluluklar dilerim.
    Ois kamera ile kablosuz şarj iphone 8 de gelecekmiş. Bildirim ışığınıda iphone 9 a saklıyorlarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    Bunun inandırmakla alakası yok. 2012'den beri aynı telefonu kullanıyorum. Daha o zaman bile iPhone almak aklımın ucundan geçmezken ben yine Android ve iOS için aynı şeyleri yazıyordum. Fiyatı yüzünden neredeyse vazgeçmek üzereyim. Hatta almam belki diye ucuz yollu bir Android de bakıyorum şimdiden. GM 4G düşünüyorum. Velev ki 4G almış olsam bile bu iOS'un daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. O yüzden kendini gaza getirmek istiyorsun gibi kendi kafanda kurduğun saçma düşüncelerinle benimle tartışacaksan hiç tartışma. Üç yılı geçti ve artık değiştirmenin vakti geldiği için düşünüyorum. Hepsi bu. Umarım anlamışsındır.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Dediklerimi şahsi anlamayın ben genel tüketici profilindne bahsediyorum. Hangi telefonu alırsanız alın , güle güle kullanın. Benim kullanım tarzıma uymuyor diye eleştiriyorum saece , kısıtlanmayı sevmem. 3-5 rahatlık yaşayacağım diyede jailbreak yaparak sistemi kırmak gibi işlerede girmem.

Şuan bana uyan 2 işletim sistemi var. 1- android 2- w10 telefonlar. Wpden sıkıldığım için android daha cazip geliyor. 6.0 sürümüylede bayağı gelişmiş duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft WPhone telefonlarının fiyatlarını %30 kırpmadıkça veya tövbe edip Android'e geçmedikçe hayatta sittin sene dikiş tutmaz akıllı telefon işinden kaba etine baka baka çıkmak zorunda kalacak.

• fiyatları düşmezse tutmaz bencede

• beklemedeyim. su an 930 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Daha Instagram yok önce onu koysunlar, Beta ile kandırıyorlar milleti, Swarm'ı düzgün çalışmaz, Whatsapp'da bazı özellikler eksik bilmem ne.

WP telefonlar 45-50 yaş üstü anne baba telefonlarına uygun ama onlar da zor diye kullanamıyor, kısaca WP hiç bir halta yaramaz.

tamam hemen satıyorum telimi..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.