Şimdi Ara

Microsoft'tan büyük geri dönüş : Lumia 950 XL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
3
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Anladığım kadarıyla Microsoft Türkiye bir bakkal edasıyla yönetiliyor. Hani bedava dondurma çubuğuyla, cola kapağıyla bakkala gidenlere o kampanya bitti diyen bakkallar gibi. E bittiyse niye satıyosun o kapaklı colaları? Sen zaten toptancıdan alırken hesaptan düşülüyor o bedavalar.

Bizimkilerin üniteleri ayrıca satacaklarını düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Buyrun buradan yakın;

https://store.donanimhaber.com/6e/5c/76/6e5c763aca453d4204f1d1f6b6ea7ba2.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 24 Aralık 2015; 14:30:15 >

• quote:

quote:

Anladığım kadarıyla Microsoft Türkiye bir bakkal edasıyla yönetiliyor. Hani bedava dondurma çubuğuyla, cola kapağıyla bakkala gidenlere o kampanya bitti diyen bakkallar gibi. E bittiyse niye satıyosun o kapaklı colaları? Sen zaten toptancıdan alırken hesaptan düşülüyor o bedavalar.

Buyrun buradan yakın;

Bu kafayla pek cihaz satamayacakları anlaşıldı. Başka ülkelerde neden verdin o zaman dimi?
    Türkiye şartlarında şu fiyatlarla her iki cihaza da vermeleri gerekirdi Dock.
    Hatta 950XL için bir adet Metal Çerçeveli Mozo Kapak iyi ses getirirdi.

WM10 .36 sürümü yükledim dün L930'a. Daha alışamadım karışık geldi biraz.
    WM8.1'deki "HARDWARE TESTS" adlı uygulamanın WM10'daki karşılığı var mı biliyor musunuz?
    Ana ekrana kutucuk olarak Hücresel, Pil Yüzdesi ve Müzik Sonlandır koymak istiyorum da yardımcı olabilir misin?
    WM10'da Hardware Tests düzgün çalışmıyor. Birkaç başka uygulama denedim çoğunda Pil Yüzdesi güncellemiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

quote:

Buyrun buradan yakın;

Bu kafayla pek cihaz satamayacakları anlaşıldı. Başka ülkelerde neden verdin o zaman dimi?
    Türkiye şartlarında şu fiyatlarla her iki cihaza da vermeleri gerekirdi Dock.
    Hatta 950XL için bir adet Metal Çerçeveli Mozo Kapak iyi ses getirirdi.

WM10 .36 sürümü yükledim dün L930'a. Daha alışamadım karışık geldi biraz.
    WM8.1'deki "HARDWARE TESTS" adlı uygulamanın WM10'daki karşılığı var mı biliyor musunuz?
    Ana ekrana kutucuk olarak Hücresel, Pil Yüzdesi ve Müzik Sonlandır koymak istiyorum da yardımcı olabilir misin?
    WM10'da Hardware Tests düzgün çalışmıyor. Birkaç başka uygulama denedim çoğunda Pil Yüzdesi güncellemiyor...

Tam karşiılığı olmasa da

Device Diagnostics HUBwww.microsoft.com/tr-tr/store/apps/device-diagnostics-hub/9nblggh58t2h

AIDA64 2.0.4.0

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/aida64/9nblggh2wnwh

Latest version 2.0.4.0 (2015-12-22):
    - Activity sensor polling
    - Altimeter sensor polling
    - Barometer sensor polling
    - Pedometer sensor polling
    - Proximity sensor polling
    - Improved support for Lumia 950 and Lumia 950 XL
    - Fixed: screen size calculation on Dexp devices

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 25 Aralık 2015; 13:31:39 >

• Bir windows Phone kullanıcısı olarak Windows Phone= çöp kusura bakmayın kimse destek vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şubat'ın ortasına kadar 950 XL'i beklemeyin. Windows 10 Mobilin ülkemizde dağıtılmasıyla 950 XL'in satışa çıkması arasında 1 hafta 10 gün oynar. Biri birinden 10 gün önce çıkar.

Daha microsof trnin sitesinde 950 xl tanıtılmadı bile. Elin almanı rusu italyanı fransızı kadar milletçe değerimiz yok gözlerinde. Bağlamışlar otomatiğe, herkese aynı cevap; merhaba xx, 950 xl yeni yılın ilk aylarında satışa çıkacak.

Başka bir bilgi yok.

Hocam 3 aylık nokta atışı tahmin resmen, tebrik ederim
    Milletçe değerimiz olmadığı teziniz de Dock olayı ile kesinleşti.

2. el Lumia 930 aldım ama Microsoft'un bu hallerine sinir oluyorum kendisini Market Lideri sanıyor herhalde böyle burnundan kıl aldırmayarak.
    Çok değil 5 ay sonra fiyatını 1900 TL'ye çekeceğin cihazı niye artistlik yapıp 2550 TL'den yazıyorsun. Yaz işte 2100 TL ver Dock'u ve Mozo Kapağı yanında Müşteri kazan sesini duyur...

Bir taraftan iyi olsun diyorum şu WP'un hali ama zor görünüyor.
    Acaba diyorum şu Üniversal Uygulama mıdır nedir, neye güveniyorlar sizce?

• Sağlam fark yemiş diğer telefonlardan.
  • alperd82 A kullanıcısına yanıt
    2.100 verebilen insan 2.500 de verir diye düşünüyorum. Herkes öğrenci, asgari ücretle çalışan değil. Durumu iyi olanlar da var. Zevk meselesi telefon.

Mozo dedin de en güzeli yine siyah olan duruyor.

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Madem yeni aldın telefonu sana şöyle bir katkım olsun. Sen bakma onlara. Dilin kemiği yok.

myTube! 2.5.0.10

Ücretsiz

Eski fiyatı 3,00 Lira (3,00 Lira tasarruf edin) 14 saat 10 dakika kaldı

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/mytube/9wzdncrcwf3l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 25 Aralık 2015; 17:01:46 >
  • quote:

Madem yeni aldın telefonu sana şöyle bir katkım olsun. Sen bakma onlara. Dilin kemiği yok.

myTube! 2.5.0.10

Ücretsiz

Eski fiyatı 3,00 Lira (3,00 Lira tasarruf edin) 14 saat 10 dakika kaldı

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/mytube/9wzdncrcwf3l

Hediye için teşekkürler :-D

Ben de bunu bulmuştum diğerinde sorun olursa bu da süper. LD HQ HD seçenekleri var.

https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/tube-pro-best-client-for-youtube/9wzdncrfhvhw

2100 TL ama dikkat ettiysen Dock+Mozo diyorum ki 100-150 Dolar zaten bunların toplamı ediyor. Şaka bir tarafa 300-400 TL fark var Psikolojik sınırımla...

Senin Mağaza konunu yeni gördüm, olmazsa olmaz uygulama önerin olursa aklına geldikçe çok faydası olur :-)

• Kutu var, kutu var.

Special Lumia 950 XL & Continuum Essentials Unboxing

http://youtu.be/W0zw23Y8Sjc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Ülkemize gelince bir adet alacaksınız sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ülkemize gelince bir adet alacaksınız sanırım.

Sanırım.

Bu arada,

31 Ocak 2016'ya kadar Lumia 950 XL alacak kişilere şu uygulama aracılığıyla

Lumia Offers

www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/lumia-offers/9nblggh2kbnv

Bu uygulama mevcut en iyi Lumia Tekliflerini bir araya getirir.

100 dolar değerindeki Display Dock ücretsiz.

quote:

Microsoft Store üzerinden gönderilecektir. Kredi kartı ister, ancak herhangi bir tutar alınmayacaktır. Teklif, her bir Microsoft hesabı için tek Ekran Dock ile sınırlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 11 Ocak 2016; 17:17:53 >

• Telefon bize Şubat ayı geleceğine göre. Üstteki olay güzel bir hayaldi bizim için.
  • https://www.microsoft.com/en-gb/mobile/phone/lumia950-xl/
    450 euro dan Windows store da satışta

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 2 Şubat 2016; 15:05:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya'da bir magazada 2600 tl den satışta. Windows Phone haber kaynak.

• Hepsi burada. Com da satışta.

• Abi özelliklere kanıp da geçmeyin lütfe yok kasmiyor akıcı muhabbetlerine girismeyelim telefonda çalışan düzgün bir program oyun mu var ki kassin.?eski bir wp kullanıcısı olarak bunu söyleyebilirim rahatça wp alınmaz hele de bu fiyatlara asla. fiyat 3 ay sonra %40 düşecektir

• He he düşer mutlaka. 640 XL ler düştü o da düşer. Şaka gibisiniz

• İki hafta önce Hong kong ta cihazı gördüm çok çok güzel. ve fiyatı buranın sadece yarısı kadar 1400 TL dahi etmiyordu. Keşke alsaydım. :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.