Şimdi Ara

Microsoft'un ilk Lumia'sı Türkiye'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kameranın 5 megapiksel olduğuna aldanmayın sakın. Telefonun ppi değeri çok düşük. Çektiğiniz selfieler güzel gözükmüyor bi tane karşılaştırma videosu izlemiştim.

..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Fanboylar koşun alın hemen....

• Pahalı çıkmış millet gaza geliyor hemen.

• Ürün pahalı ayrıca , microsoft 535 de dokunmatik sorunları olduğu söyleniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnTouch 4 tokatlar bunu

• Alanlara şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı yüksek geldi. 399TL falan edecek donanım var çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi Çöp çinlilerle karşılaştırmayın bunu tamamen değişik bir ekosistem cünkü

• "...kullanıcıya minimum seviyede akıcı bir sistem tecrübesi sunmayı amaçlıyor." Hiç bir firma bunu amaçlamaz, anlatım bozukluğu var :).

• Tasarımı fiyatına göre güzel.Fiyatı biraz daha düşerse bomba olur

• Oha harbiden fiyatı çok süpermiş. Bence en alınası lumia modeli. Ekran, işlemci, ram vs iyi. Ön kamera çok iyi. Batarya kötü sayılmaz 1 günü çıkarır.

Gerçi üstüne 100 lira daha koyup zenfone alınabilir ama fiyatına göre çok iyi bir alternatif.

• iyi gibi lumia 620 bile asphaltı donmadan oynatıyor bu ondan daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

Hangi mağazalarda satışa çıkmış hiçbiryerde yok turkcell,avea,vodafone,vatan,mediamarkt,hepsiburada,teknosa,bimeks hiçbiryerde yok nasıl satışa çıkmış merak ettim doğrusu,satışta olan yer bilgisi bilen varsa paylaşırsa sevinirim

Cidden he nerde satışa çıkmış ki
  • İçimizden biri çöp diyenler çoğalır yakında buralarda hani kullanmadan yorum yapanlar filan
  • korn18 K kullanıcısına yanıt
    Hiç biryerde satışta değil,satışı geçtim önsipariş alan bir yer bile yok,microsoft perakende satış olayında yaygın bir şekilde ürünlerinin satışını yapamazsa çok kötü,biraz apple şirketini örnek alsalar iyi olacak store olsun,film,muzik satış kiralama,hediye kartı aksesuar vb hizmetlerde

• Fiyat olarak 500-550 lira civarı olsa daha iyi olurmuş. Ama 500 lira alacağınız uyduruk çin markalı telefonlardan daha tercih edilesi bir ürün. Plastik kalitesinden , işletim sistemine kadar daha kaliteli hemde. Arkadan görünüşü 625 i andırıyor. Güzel bir tasarım zaten. 500-550 arası daha iyi olurdu ancak yakında düşer fiyat.
  • Kullanıma göre cihaz seçme olayı maalesef yok ülkemizde,anlayış tarzı aldımmı en iyisi olsun mantığı olduğu sürece kağıt üzerinden cihaz eleştiren çok olacaktır,beni etkilemiyor ama etkilenen insan çok maalesef algı yönlendirmesi çok fazla kullanmadığı özellikleri ego tatmini için isteyenler,apple kullanıp itunes mağazasından bi haber çok insan var, neyi niçin istediğimizi bilen bilinçli toplum değiliz,ülke koşullarından çok avrupa ve amerika ile kıyaslama çok fazla ama işin garibi hep kıyaslama cihazın fiyatı üzerine ama avrupa ve amerikada cihazdan çok katma değerli hizmet satışından para kazanılır,ama bunu kıyaslayan olmaz ben kıyaslamayı ülkeme göre yaparım avrupa da maksimum 140 euro olan bir cihaz burda 200 euro üzerindeyse kendi piyasana göre ve kendi ihtiyacına göre cihaz seçmesinide öğrenmemiz lazım.Bana 5 inç ve üzerinde,dual carrier 42 mb 3g hızı sunabilen ,4 çekirdek işlemcili ve 1gb rami olan windows phone cihazı 600 tl altında varsa sölesinler ben o cihazı satın alıcam.benim tercihim bunlar varsa önerisi olanlar fikirlerini belirtsinler

• Meizu MX4
  • Türkiye de olmasa bile avrupa ve amerikada çok satılır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Türkiye de olmasa bile avrupa ve amerikada çok satılır bence

Amerika mı ? iPhone'dan motorola'dan başka kullanır mı ya amerikanlar :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.