Şimdi Ara

Microsoft'un ilk Lumia'sı Türkiye'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s 200 var. piksel saydıracak ekran var rakam 599 degıl 499 olmalı ıdı....

• quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Türkiye de olmasa bile avrupa ve amerikada çok satılır bence

Amerika mı ? iPhone'dan motorola'dan başka kullanır mı ya amerikanlar :)

amerikada wp pazar payı olarak düştü ama toparlanabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ben sanmıyorum yau daha iyi telefonlar varken böyle modeller yürümez fan'cılar hariç.

• 600 lira şu telefon hala pahalı bulan var.Sen git 3 milyara iphone6 al.Performansı geçtim selfiede bile ezer seni bu cihaz :):) 21 ocağı bekleyin robotçular elmacılar.. ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben sanmıyorum yau daha iyi telefonlar varken böyle modeller yürümez fan'cılar hariç.

yurt dışı fiyatı üzerinden konuşursak o fiyata daha iyisini bulmak zor Türkiye zaten her zaman ki gibi pahalı

• Kimse kusura bakmasın da çöp. Cihaz çöp. S200lü o çozunurluklu telefona 600 verenin vay haline. 600e l920 alınıp paşa paşa kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işlemci yeter mi bu telefona :D oYUNU UNUTUN ALIRSANIZ DİYOR

• Nokia ismi tamamen öldü desenize:) 10-15 sene sonra Nokia dediğimizde "o ne lan" diyecek millet:)

• youtube'dan bi izleyin bakalım oyunlar nasıl lumia'larda..
  • Lumia serilerinde birbirine benzer çok cihaz olmaya başladı. Nerdeyse hepsi birbirinin aynısı bir kaç küçük farklılıklarla.

• Telefon için oyun açmaz demişler ama buyrun seyredin bir;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gecen hafta 79 euro ya ikinci tel olarak aldim berlin den :D

• GM D telefonum var, kardeşime Lumia 820 aldım ve bir süre ben kullanacağım Cihaz 1Gb taşıyor ama uygulamadan uygulamaya geçerken sürdürülüyor yazısı öyle sinir bozucu ki, ekran kilini açıyorum sürdürülüyor yazısı karşılıyor beni. Uygulamalar var ama vasat! Facebook uygulaması sıkıntılı, videoları ayrıca bir oynatıcıda açıyor. Whatsapp uygulaması yetersiz geliyor. Belki klavyesi ekranın yarısını kapladığı içindir.
    İçi çok baş WP'nun.
    Ayarları çok yetersiz.

Düzeltme: yanlışlıkla 1 yerine 2'ye basmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 20 Ocak 2015; 14:53:19 >
  • yakında gerçek fiyatına iner.buda 399 lira dır.
  • Artık giriş seviyesinde bile 1 gb'ın altına düşen marka her yerde yuhalanmalı. 512 MB nedir ya sen iOS'musun hayırdır. 1 GB koymak zorunda kalması iyi olmuş.

Lumia'lar market zenginleşmesiyle yaygınlaşacaktır. Bir gün iOS'tan vazgeçersem ilk durağım WP olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

GM D telefonum var, kardeşime Lumia 820 aldım ve bir süre ben kullanacağım Cihaz 2Gb taşıyor ama uygulamadan uygulamaya geçerken sürdürülüyor yazısı öyle sinir bozucu ki, ekran kilini açıyorum sürdürülüyor yazısı karşılıyor beni. Uygulamalar var ama vasat! Facebook uygulaması sıkıntılı, videoları ayrıca bir oynatıcıda açıyor. Whatsapp uygulaması yetersiz geliyor. Belki klavyesi ekranın yarısını kapladığı içindir.
    İçi çok baş WP'nun.
    Ayarları çok yetersiz.

Öncelikle cihazda 1 GB RAM var. Sürdürülüyor yazısından kurtulmak için ayarlardan çocuk odasını açıp-kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingss

Ben gecen hafta 79 euro ya ikinci tel olarak aldim berlin den :D

ön kamerası iyi mi skype için yeterli mi

• 450-500 tl olmalıydı bence.Lumia 630 kullanıyorum ekranının anca yettiğini düşünüyorum piksel-çözünürlük açısından.

480p video adreno 302 ekran tartışılır ama fiyat olarak bizim illallah ettirecek vergilerde bitirmiş olayı.

http://m.youtube.com/watch?v=18XV27lqudU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

GM D telefonum var, kardeşime Lumia 820 aldım ve bir süre ben kullanacağım Cihaz 2Gb taşıyor ama uygulamadan uygulamaya geçerken sürdürülüyor yazısı öyle sinir bozucu ki, ekran kilini açıyorum sürdürülüyor yazısı karşılıyor beni. Uygulamalar var ama vasat! Facebook uygulaması sıkıntılı, videoları ayrıca bir oynatıcıda açıyor. Whatsapp uygulaması yetersiz geliyor. Belki klavyesi ekranın yarısını kapladığı içindir.
    İçi çok baş WP'nun.
    Ayarları çok yetersiz.

Öncelikle cihazda 1 GB RAM var. Sürdürülüyor yazısından kurtulmak için ayarlardan çocuk odasını açıp-kapatın.

1 olduğunu biliyorum yanlış basmışım sanırım :)) Önerini şimdi deneyeceğim. Ama yine de bir android değil, GM D yi bile tercih ederim bu cihaza. Tarayıcı, varolan uygulamaların WP'da sundukları olsun çok geride..

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Videodan gördüğüm kadarıyla oyunlarda ciddi fps düşüsü var. Akıcı oynatmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.