Şimdi Ara

Microsoft'un ilk Lumia'sı Türkiye'de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fuckulteli

GM D telefonum var, kardeşime Lumia 820 aldım ve bir süre ben kullanacağım Cihaz 1Gb taşıyor ama uygulamadan uygulamaya geçerken sürdürülüyor yazısı öyle sinir bozucu ki, ekran kilini açıyorum sürdürülüyor yazısı karşılıyor beni. Uygulamalar var ama vasat! Facebook uygulaması sıkıntılı, videoları ayrıca bir oynatıcıda açıyor. Whatsapp uygulaması yetersiz geliyor. Belki klavyesi ekranın yarısını kapladığı içindir.
    İçi çok baş WP'nun.
    Ayarları çok yetersiz.

Düzeltme: yanlışlıkla 1 yerine 2'ye basmışım.

Aynen hocam yazdıklarınızın birebir aynısını ben yaşadım. Uygulamaların arasında geçiş yaparken sürdürülüyor diyodu.pratiklikten uzak bir sistem. Bazen ızdırap oluyor insana. Asla bir android değil.androidin tek problemi şişmesiki şuan note 3 de lollipop kullanıyorum bir şikayetim yok . güvenlik derdi çekenler deneyebilir. Bir daha wp mi? asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknoloji siteleri birbirlerinden gorup bir dedikoduyu paylasiyorlar ancak kaynak belli degil satildigi yer degil. Bugun sordum hicbir yerde yok henuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Teknoloji siteleri birbirlerinden gorup bir dedikoduyu paylasiyorlar ancak kaynak belli degil satildigi yer degil. Bugun sordum hicbir yerde yok henuz.

Teknosanın sitesinde sadece turuncu renk satısta sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: korn18

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Teknoloji siteleri birbirlerinden gorup bir dedikoduyu paylasiyorlar ancak kaynak belli degil satildigi yer degil. Bugun sordum hicbir yerde yok henuz.

Teknosanın sitesinde sadece turuncu renk satısta sanırım

Evet bir onu gordum onun da magaza bilgisine ulasamadim Sayfa yayindan kaldirilmis hatasi aldim mobil gorebildim sadece. Bugun M.koy ve Cevahir Teknosa'da yoktu ek olarak Turkcell, Vodafone da sordum onlarin da haberi yoktu. Diger firmalara stok mu gelmedi anlamadim.

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Mükemmel degil ama idare eder aydinlik ortamda
  • bana pahalı gibi geldi. bunu alacağıma samsung s3 mini almak daha iyi gibi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.holmes

bana pahalı gibi geldi. bunu alacağıma samsung s3 mini almak daha iyi gibi sanki.

kağıt üzerinde mantıklı gibi görünsede pratikte değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

bana pahalı gibi geldi. bunu alacağıma samsung s3 mini almak daha iyi gibi sanki.

öncelikle söyleyeyim daha önce iki markanın da telefonlarını kullanmadım o yüzden bi fikrim yok.
    lakin ben anneme telefon alacağım. pek fazla bi özelliğe gerek yok. şöyle bi bakınca samsung daha mantıklı geldi gibi.
    ama fikrinize saygı duyar konuyu biraz daha açarak anlatmanızı talep ederim.
  • quote:

quote:

quote:

öncelikle söyleyeyim daha önce iki markanın da telefonlarını kullanmadım o yüzden bi fikrim yok.
    lakin ben anneme telefon alacağım. pek fazla bi özelliğe gerek yok. şöyle bi bakınca samsung daha mantıklı geldi gibi.

s3 mini kullanan arkadaşlarım var çevremde telefon uygulama yükledikçe yavaşlıyor gitgide ve 3 ayda rom istiyor, windows phone cihazlar ise hiç yavaşlamaksızın akıcı örneğin telefonumda 100e yakın uygulama var yavaşlama yok ve bu sayı 150 olanda var onlardada durum aynı ve 5 aydır format atmadım hiç kasılma reset atma filan olmadı sebebi budur yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

s3 mini kullanan arkadaşlarım var çevremde telefon uygulama yükledikçe yavaşlıyor gitgide ve 3 ayda rom istiyor, windows phone cihazlar ise hiç yavaşlamaksızın akıcı örneğin telefonumda 100e yakın uygulama var yavaşlama yok ve bu sayı 150 olanda var onlardada durum aynı ve 5 aydır format atmadım hiç kasılma reset atma filan olmadı sebebi budur yani.

hmm anladım.. cevabınız için teşekkür ederim..
    android işletim sistemine sahip cihazlarda bu sorun çok var sanki.
    sürekli duyuyorum bunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hmm anladım.. cevabınız için teşekkür ederim..
    android işletim sistemine sahip cihazlarda bu sorun çok var sanki.
    sürekli duyuyorum bunu.

Evet genel olarak sorun bu birde alt seviye cihazlarda daha fazla oluyor tabi anneniz telefonu rutin işlerde kullanırsa sorun yaşamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosa.com'da beyaz ve siyah rengi satışa çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.