Şimdi Ara

Microsoft'un ilk Lumia'sı Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Microsoft'un ilk Lumia'sı Türkiye'de

Microsoft'un Nokia'nın mobil cihazlar bölümünü satın aldıktan sonra Nokia markasını silerek kendi markası ile pazara sunduğu ilk akıllı telefonu Microsoft Lumia 535, ülkemizde de rafları süslemeye başladı. 

5 inçlik IPS ekranında 540x960 piksel çözünürlük sunan model 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 200 yongasetinden gücünü alıyor. Lumia 530 ile sunulan ve tepki çeken 512MB RAM seviyesi bu modelde yine 1GB'a yükseliyor. 

Modelde 8GB artırılabilir hafıza, WiFi, Bluetooth 4.0, Cortana sesli asistan (ülkemizde henüz yok), 1905mAh gücünde batarya, 5MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera, 146gr ağırlık, 8.8mm kalınlık şeklinde diğer özellikler mevcut. Arka kamerada LED flaş unutulmamış.

Donanım itibariyle Lumia 5xx serisi giriş seviyesi kalıyor ve kullanıcıya minimum seviyede akıcı bir sistem tecrübesi sunmayı amaçlıyor. Ancak Windows Phone platformun yazılım-donanım uyumu sayesinde kullanıcı memnun edecek bir akıcılık mevcut. 

Microsoft modeli ülkemizde 599TL fiyat etiketi ile satışa sunacak. Windows Phone 8.1 işletim sistemi yanında Lumia Denim güncellemesini de alan model giriş seviyesi pazarda Android rakipleri ile mücadeleye tutuşacak. 

• Sonunda gelmiş 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatına göre iyi telefon.

• 625 i kardesime verip hemen alıcam çok hoşuma gitti 5inc ekran olması 1gb ram olması uygun fiyatıyla alınır ama Nokia ismini silmesi iyi olmamış

• 100TL daha verip 925 almak daha iyi sanki.

• Fanboylar koşun alın hemen....

• Nokia isminden gıcık kapıyordum, Microsoft yazması çok iyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4g olsa çok iyi olurdı ayrıca kamerada biraz eksik 1080p video yok.
  • 500'e 820, 600-700tl ye 925 satılırken bu alınır mı ya :)

• başta yapacaklarını sonda yapmışlar. kaç zaman oldu cortana yok. bir yerden mutlaka patlak veriyorlar. Fiyatı fazla.

• 512 mb ramden başı çok ağrıdı sistemde sıkıntı olmuyordu ama uygulama vs 512 mb ram yeterli gelmiyordu 1 gb ram iyi olmuş.

Fiyatları çok güzel keşke şu platform bir sıçrayış yaşasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Fanboylar koşun alın hemen....

Aynn

• Hangi mağazalarda satışa çıkmış hiçbiryerde yok turkcell,avea,vodafone,vatan,mediamarkt,hepsiburada,teknosa,bimeks hiçbiryerde yok nasıl satışa çıkmış merak ettim doğrusu,satışta olan yer bilgisi bilen varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlük çok kötü, pil vasat ve fiyat ise pahalı. Parasının hakkı değil.
  • Güzel

• Çok iyi

• 500 Tl etiket ile daha rekabetçi bir ürün olabileceğini düşünüyorum.

• çift sim mi bu ? ben göremedim bilgi. babama böyle bir cihaz düşünüyorum.

• Qualcomm a s200 gibi bir işlemci ürettiği için mi kızsam yoksa Microsoft a s200 ü kullandığı için mi kızsam bilemedim. Lumia 520 nin işlemcisi bundan daha iyiydi. Hatta Lumia 525 performansta bu telefona fark atar.

• yazılımda da donanımda da hep geriden geliyor MS. kimseye tavsiye etmiyorum bulaşmayın. ben yandım eller yanmasın sevdalılar ayrılmasın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.