Merhaba Arkadaşlar, Hayırlı Geceler. Microsoft'un sitesi açılmıyor arkadaşlar. Diğer tüm sayfalar çalışır durumda, sadece Mic. görüntülenemiyor... İnternet Exp.imi update etmek istiyorum ancak başka sitelerden de denediğim halde olmuyor. Yalnızca bana mahsus olan bir durum mu yoksa sizlerde de öyle mi acaba? ... Biri Microsoft'un siteyi mi çökertti, nedir anlamadım...
quote:Orijinalden alıntı: kalahamari Yok sorun açılıyor bende o sorun senden olmasın ? www.microsoft.com yazmasını da biliyoruz her hal... Açılmama Sebebini Bilmiyorum. Anlam veremedim. Açılmıyor işte... Lanet makineler...
yahu boşver belkide bir kullanıcının en son girmek isteyeceği site microsoft tur Ancak illede girecem diyorsan ktunnel ile bir dene proxydende aynı hatayı alacakmısın birde dns leri kontrol et belki de open dns veya googledns kullanıyorsan sorun çıkarabiliyor.
quote:Orijinalden alıntı: makovad microsoft işletim sistemi hariç ürettigi hiçbir şeyini kullanmam lanet mic. Batsada kurtulsak Batarsa işletim sistemini kim güncelleyecek? Kim güvenligini saglayacak? kim hayatini kolaylaştiracak yazilim üretecek?
Aynı sorun bende de vardı. Virüs yüzünden giremiyormuşum. Nod32 ile bilgisayarı temizlettim sorun kalmadı
quote:Orijinalden alıntı: johonwayni quote:Orijinalden alıntı: makovad microsoft işletim sistemi hariç ürettigi hiçbir şeyini kullanmam lanet mic. Batsada kurtulsak Batarsa işletim sistemini kim güncelleyecek? Kim güvenligini saglayacak? kim hayatini kolaylaştiracak yazilim üretecek? zaten yazılım gerısı bıttın klavye mouse webcam bılmem neyı ıste :D
quote:Orijinalden alıntı: makovad quote:Orijinalden alıntı: johonwayni quote:Orijinalden alıntı: makovad microsoft işletim sistemi hariç ürettigi hiçbir şeyini kullanmam lanet mic. Batsada kurtulsak Batarsa işletim sistemini kim güncelleyecek? Kim güvenligini saglayacak? kim hayatini kolaylaştiracak yazilim üretecek? zaten yazılım gerısı bıttın klavye mouse webcam bılmem neyı ıste :D Xbox'ta MS'in
quote:Orijinalden alıntı: Özgür Can Aynı sorun bende de vardı. Virüs yüzünden giremiyormuşum. Nod32 ile bilgisayarı temizlettim sorun kalmadı cevap bu.bilgisayarında virüs var.benım başımada geldi ordan biliyorum.