Şimdi Ara

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable - Error 1935

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://t1310.hizliresim.com/1g/m/tqjr6.png ---------------http://l1310.hizliresim.com/1g/m/tqjsk.png aldıgım aldıgım Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable - Error 1935 hatasında tamam basıyorum ve diger resim geliyor oyun yuklenemiyor 1 haftadır ugrasıyorum yapmadığım kalmadı lütfen teknik işlerden anlayan biri yardım etsin. Sorun oyunun kurum programında filan degil Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable yüklenemiyor suanda tek sorun buuu LÜTFENNNN YARDIIIIIM

• raamjz R kullanıcısına yanıt
    Net Framework kaynaklı demişler net framework kurulumu sisteminde ? Kurulu değilse xp kullanıyosan 1 den 4 e kadar sürümleri alayını kur dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterious

Net Framework kaynaklı demişler net framework kurulumu sisteminde ? Kurulu değilse xp kullanıyosan 1 den 4 e kadar sürümleri alayını kur dene

Net Framework yüklü değil, dedigini bende duydum ama win7 kullanıyorum ve hangi sürümü kuracam bilmiyorum bana bu konuda yardım edebilir misiniz ? Gerçekten çok yardımcı olmus olursunuz
  • Sadece Net framework 4 kuracaksın 3.5 e kadar yüklü geliyo zaten . Windows 7 oynanmış ince ayarlı sistem kullanıyosan güncel olarak başka sitelerden indir .
  • sterious S kullanıcısına yanıt
    Ben bi bilgisayarcıya attırmıştım formatı bilgisayar toplamaydı ve eski bi bilgisayar bilgisayarcı bi abi toplamıştı her neyse benim pc nin cd disk yeri bozuk bu yuzden flaşdan atmışlardı format bu yontemınde saglıklı olmadıgını duymustum net framework bu flaş yontemındede kurulu olarak geliyor mu ayrıca 4.5 de var sanırsam net framework
  • Flashla formatta sıkıntı olmaz eğer programsız flasha win 7 attıysa . Büyük ihtimal yüklü gelir güncellemeler açıksa ordanda edinebilirsiniz net framework ü . Evet 4.5 var fakat eski sürümlerinde güncellemeleri oluyo onun için başka siteden güncel indirmenizi önerdim . Mesela net framework 2 nin güncellemesi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterious

Flashla formatta sıkıntı olmaz eğer programsız flasha win 7 attıysa . Büyük ihtimal yüklü gelir güncellemeler açıksa ordanda edinebilirsiniz net framework ü . Evet 4.5 var fakat eski sürümlerinde güncellemeleri oluyo onun için başka siteden güncel indirmenizi önerdim . Mesela net framework 2 nin güncellemesi geliyo

Ben bu konuya bu kadar hakim degilim sizi meşgül ettim ama son bi istegim var bana link olarak atında şu sorunu kökten çözelim lütfen emin olun valla 1 haftadır yapmadıgım kalmadı bu framework ü de bu şekilde anlamamıstım ve belkide yeni sürümünü yükledim bu arada şimdi denetim masasından programlaara baktım 4.5 yüklü bide siz o dediiginizin linkini atarsanız bide bu çözümü deniyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • raamjz R kullanıcısına yanıt
    4.5 kadar yüklüyse bütün sürümleri kurulu demektir. Sorununuz başka bi sebepten olabilir . Size toplu paketin linkini veriyim indirmeye çalışın BURADAN bu otomatik kuruluyo kurmadan önce taratın antivirüs programıyla çünkü bende bilmiyorum temiz mi değilmi ama sorun olmaz büyük ihtimal Kurulum bitti yazısı gelirse . Denetim masasından kontrol edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterious -- 21 Ekim 2013; 19:27:13 >
    Bu gönderdiginiz Microsoft Visual C++ 2005 yani o yuklenmıyen program işte ben bunu Microsoft Visual C++ 2005 olarak indirmeye çalıştım ama yine kurulmadı ama ben yinede siz bilirsiniz diye indiriyim dedim ama eset hata verdi zararlı dosya diye dediginiz gibi virüs olabilir bende indirmedim
  • Doğrudur bu kurulumda microsoft gibi kurmuyo direk atıyo dosyaları regedit kayıtları geçiriyo onun için deneyin demiştim. İndirmeden yarıda kesilmesi iyi olmuş aklıma başka bişey gelmiyo .
    Sağolun yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.