Şimdi Ara

Microsoft visual studio 2008 proje açarken hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Visual studio 2008 de proje açarken aşağıda gördüğünüz hatayı alıyorum.

Yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 23 Ağustos 2012; 18:18:17 >

• Resimdeki yazılar pek anlaşılamıyor. Hata şu şekilde "could not load file or assembly 'sorttbls.nlp' or one of its dependencies. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnBeKnoWn

Resimdeki yazılar pek anlaşılamıyor. Hata şu şekilde "could not load file or assembly 'sorttbls.nlp' or one of its dependencies. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor."

Sanırım bilgisayarda Framework yok. Öncelikel bakın bilgisayarınızda framework varmı diye.. yoksa yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Resimdeki yazılar pek anlaşılamıyor. Hata şu şekilde "could not load file or assembly 'sorttbls.nlp' or one of its dependencies. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor."

Sanırım bilgisayarda Framework yok. Öncelikel bakın bilgisayarınızda framework varmı diye.. yoksa yükleyin

Framework 4.0 yüklü hocam.
  • quote:

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/Vsexpressinstall/thread/c32e9822-edde-4407-804b-77ef77cefaf2
  • Çözüm için şunu deneyebilirsen:
    Başlat > denetim masası > programlar ve özellikler > windows özelliklerini aç veya kapat

Buradan Microsoft .NET Framework işaretli değilse işaretle tamam de.
    Microsoft .NET Framework işaretli ise işareti kaldır tamam de sonra bir daha aç işaretle bir daha tamam tıkla.
    Tamadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

Google'da aradım şak diye cevabı buldum, hiç mi aklınıza gelimyor yau? yoksa dh personeli misiniz ilmek olsun hit olsun babında konu açıyorsunuz

Foruma konuyu açmadan önce araştırdımhttp://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/Vsexpressinstall/thread/c32e9822-edde-4407-804b-77ef77cefaf2 eğer bundan bahsediyorsanız denilenleri yaptım framework 2.0 3.0 3.5 4.0 kaldırıp tekrar yükledim olmadı, visual studio yu kaldırıp tekrar yükledim, sistem geri yükleme yaptım, hiç mi aklına gelmiyor o sitelere baktıktan sonra buraya konu açtığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

dosya .net 2.0.50.... versiyonuna ait bir dosya. eski versiyonu üzerine yükle. Projeden bu dosyayı ayıkla, kurtul. .net sp updateleri yaptıysan sistem kayıtlarından dosyayı siliyor. Formata kadar götürür bu seni. Eski projelerin varsa işin zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: goçhisar

quote:

Merhaba arkadaşlar,

dosya .net 2.0.50.... versiyonuna ait bir dosya. eski versiyonu üzerine yükle. Projeden bu dosyayı ayıkla, kurtul. .net sp updateleri yaptıysan sistem kayıtlarından dosyayı siliyor. Formata kadar götürür bu seni. Eski projelerin varsa işin zor.

Şimdilik visual studio 2010 deneme sürümünü kullanıyorum, inşallah formattan sonra düzelir.

Konuyla ilgilenen bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.