|
Bildirim
Kullanan kullanmayan herkes MacOSX'i övüyor.
Buna rağmen para vermeden indirip korsan kullandıkları Windowsları, çok övdükleri Mac'e benzemeye başlayınca buna sevinmek yerine ezik muamelesi yapıyorlar. Bu davranış hem mantığa aykırıdır, hem iki yüzlüdür. Ayrıca adamlar yaparlar ürünü, ortaya koyarlar. İstemeyen update etmez, hiç istemeyen kullanmaz. 500 tane Linux dağıtımı var veya Mac var. |
Valla tüketici faydasına olacaksa birbirlerini kopyalasınlar bence sorun yok. Bize en iyiyi sunsunlar da yazılım olarak gerisi önemli değil.
|
Hocam kendilerine özgün bir şeyler yaptıklarında neler olduğunu gördük o yüzden böyle iyi bence
![]() |
yuh.appledan kaynak kodları isteyin bari yeni işletim sistemi geliştireceğiniz zaman fazla uğraşmazsınız en azından.
|
"Çalıyor ama çalışıyor?" vay, tanıdık geldi nedense...
Bir daha ne yapacaklarını, ne düşüneceklerini sana sorarlar paşam, af buyur. Ha ayrıca Windows lisansım var ama senin söylediğine göre korsanmış meğer, sağol bilgilendirme için ![]() |
Çakma MacosX
|
Bir macbook air kullanicisi olarak soyluyorum, kullanisli oldugu iddaa edilen mac os kesinlikle bir windows kadar kullanisli degil.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 21 Kasım 2017; 21:17:20 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 13 Ağustos 2021; 2:46:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|