Şimdi Ara

Microsoft, CCleaner'a benzeyen PC Manager uygulamasını yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft, CCleaner'a benzeyen PC Manager uygulamasını yayınladı
    Microsoft, bilgisayar performansını artırmak için tasarlanmış PC Manager uygulamasını kullanıma sundu. Yeni uygulama, bu türün popüler programı CCleaner gibi çalışıyor.

Ayrıca Bkz.Gizlilik odaklı tarayıcı DuckDuckGo, Mac kullanıcılarına sunuldu: İzlenmeye son

Birçok ayara tek uygulamadan erişin

PC Manager ile kullanıcılar bilgisayar depolama alanını yönetme, işlemleri hızlı bir şekilde sonlandırma ve Windows başlangıcında hangi uygulamaların başlatılacağını kontrol etme olanağına sahip. Nadiren kullanılan programları da kaldırabilirsiniz. PC Manager ayrıca varsayılan tarayıcıyı değiştirmeyi de kolaylaştırıyor.

Bu özelliklerin çoğu zaten Windows'ta mevcut, ancak PC Manager'ın avantajı hepsine tek bir yerden erişim sağlamak diyebiliriz.  PC Manager'ın herkese açık beta sürümü Microsoft'un resmi web sitesinden indirilebilirsiniz. Uygulamanın Windows 10 ve üstünü çalıştıran bilgisayarlar için tasarlandığını da belirtmeden geçmeyelim.

• Microsoft’un çıkardığı antivirüsler hala berbat neyi silmiş ki piyasadan. Windows Defender crack dosyası engellediğinde korunmuş sayılmıyoruz. Ev kullanıcıları için belki uygun olabilir ama orta büyük şirketlerin çoğu comodo, sophos, fortiems gibi endpoint protection yazılımlarını client lara zorunlu kılıyor. Hatta o kadar güvenliği leş ki fileserver larını bile da linux da tutuyor. 15 kişide dünyadan bi haber beğenmiş güya teknoloji forumu.

Avtest'ten bak kanka. Windows Defender son 5 yılda epey kat etti, korumada ve hızda birçok kez zirveye yerleşti. Defender korumasını 'eğer kapatmazsan' tam koruma sağlıyor. Dahası var, ekstra güvenlik isteyenler için bellek bütünlüğü ve sanallaştırma tabanlı güvenlikle daha açığa çıkmamış bellek (ram) güvenlik açıkları için koruma ve şifreleme sunuyor.

Kim ne derse desin CCleaner bu güne kadar Microsoftun bilgisayarı yavaşlatmak için yaptığı tüm hataları telafi eden ve bir çok bilgisayarı zırt pırt servise götürmek ve format atmaktan kurtaran bir cankurtaran. Sırf ama sırf kayıt defterini temizlemenin bile bir bilgisayarı bu kadar hızlandırdığı görülünce Microsoftun bunu niye düşünmediği veya buna neden neden olduğunu bilmekte güçlük çekiyor insan. Üstelik kayıt defterini temizlediği için Ccleanerı azarlayan da kendisi. Har güncelleme ile uygulamanın bunu yapmasını engellese de uygulama da sürekli güncelleyerek bu özelliğini aktif etmeye devam ediyor. PC Managera geçer miyim, zor güvenmiyorum. Ama denerim.

Denedim de ama Türkçe desteği yok. Sade gibi de karışık gibi de. Ccleaner devam.

Bu arada site Çince açılıyor indirmek için sağ üstteki mavi butona tıklayın.
    https://pcmanager.microsoft.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Microsoft bu işleri beceremiyor.

• by_bozkurt kullanıcısına yanıt
    Aynı yorumlar antivirüs çıkardığı zaman da yapılmıştı şu an çoğu firmayı geride bıraktı. Bazılarının adı silindi hatta.

• PC'den güzelce verileri de toplar

Güzel tezgah

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Sıkılmadınız mı ya şu büyük resimci mesajlardan :) elindeki telefonla, kullandığın bilgisayarla senelerdir verilerini işleyip kişisel bilgilerine erişiyorlar. Bu dijital çağda iç çamaşırının rengine kadar bilgiye erişebilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt

Bununla da yapıyor işte, onu diyoruz.

• Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt
    Hangi antivirüs hocam essantial mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine bir devrim yapmış Microsoft :)

• site bende çinçe açılıyor?

• CCleaner'a pek benzemiyor şu haliyle, kurdum bıraktım.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hem adamın koskoca işletim sistemini kullanacaksın koskoca işletim sistemindeki milyonlarca satır kodla veri toplayamayacak da senin o çook değerli verilerin için ayrıca bu küçük yazılıma ihtiyaç duyacak. Bu tarz yorumlar artık cidden baydı.

• mesajım dursun inceleyeceğim

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Ben yazmayı düşünmüştüm bunu ama baktım sen yazmışsın yorumu reyiz aşlsfjalsfjsaljdas

• Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt

Microsoft’un çıkardığı antivirüsler hala berbat neyi silmiş ki piyasadan. Windows Defender crack dosyası engellediğinde korunmuş sayılmıyoruz. Ev kullanıcıları için belki uygun olabilir ama orta büyük şirketlerin çoğu comodo, sophos, fortiems gibi endpoint protection yazılımlarını client lara zorunlu kılıyor. Hatta o kadar güvenliği leş ki fileserver larını bile da linux da tutuyor. 15 kişide dünyadan bi haber beğenmiş güya teknoloji forumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ms boyle seylerle ugrasacagina windowsun beles olanini cikarsa keske

• Kim ne derse desin CCleaner bu güne kadar Microsoftun bilgisayarı yavaşlatmak için yaptığı tüm hataları telafi eden ve bir çok bilgisayarı zırt pırt servise götürmek ve format atmaktan kurtaran bir cankurtaran. Sırf ama sırf kayıt defterini temizlemenin bile bir bilgisayarı bu kadar hızlandırdığı görülünce Microsoftun bunu niye düşünmediği veya buna neden neden olduğunu bilmekte güçlük çekiyor insan. Üstelik kayıt defterini temizlediği için Ccleanerı azarlayan da kendisi. Har güncelleme ile uygulamanın bunu yapmasını engellese de uygulama da sürekli güncelleyerek bu özelliğini aktif etmeye devam ediyor. PC Managera geçer miyim, zor güvenmiyorum. Ama denerim.

Denedim de ama Türkçe desteği yok. Sade gibi de karışık gibi de. Ccleaner devam.

Bu arada site Çince açılıyor indirmek için sağ üstteki mavi butona tıklayın.
    https://pcmanager.microsoft.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 22 Ekim 2022; 9:18:10 >

• origin90 kullanıcısına yanıt

Avtest'ten bak kanka. Windows Defender son 5 yılda epey kat etti, korumada ve hızda birçok kez zirveye yerleşti. Defender korumasını 'eğer kapatmazsan' tam koruma sağlıyor. Dahası var, ekstra güvenlik isteyenler için bellek bütünlüğü ve sanallaştırma tabanlı güvenlikle daha açığa çıkmamış bellek (ram) güvenlik açıkları için koruma ve şifreleme sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    büyük resim görme(!) olayı ülkede patolojik bir hal aldı.

• kakarikikiri K kullanıcısına yanıt
    Ortadoğunun ortak hastalığı: Paranoya. "Elimizdekiler herkesinkinden kıymetli."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.