Şimdi Ara

Microsoft, CCleaner'a benzeyen PC Manager uygulamasını yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haberi yeni çıkıyor ama eski versiyonları filan da var. Marttan itibaren 4. versiyon yayınlanmış. Çince açılması ayrı garip.

Microsoft, CCleaner'a benzeyen PC Manager uygulamasını yayınladı
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt

ben telemetri kapatıyom macbook dedem, yapabiliyorsan sen de yap elmanda.

• Ürün Çin malı çıktı rıza baba...

• Antivirüs çıkarttığı zaman iyi oldu. Ciddi şekilde pc yi koruyor. Bu programı da deneyeceğim.

• Ayrı bir uygulama çıkarmaktansa Ayarlar uygulamasına entegre edebilirdi.

• Microsoft'un bu zamana kadar böyle derli toplu bir uygulamayı neden yapmadığını anlayamamıştım. Bizi ccleaner'e para bayılmaktan kurtardığı için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Linux dağıtımları (mesela linux mint) bu konuda güvenli mi? verilerimiz güvende olur mu linux ile?

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bişey dediğin yok, boş konuşuyosun. Kişisel bilgilerinin toplandığını düşünüyorsan 3310 kullanıp mektup yazmaya devam edeceksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ray Kurzweil kullanıcısına yanıt

30 senedir Windows PC kullanıyorum. 1 kere virüs tespit edip de sildiğine rast gelmedim!!!

• eylül kabus kullanıcısına yanıt

Veri güvenliği konusu çok çetrefilli bu konuda uzman değilim ama görüşlerimi söyleyeyim. Evet linux dağıtımları açık kaynak olduğundan daha güvenli ama ne kullanırsan kullan internete bağlandığın andan itibaren verilerin güvenliği risk altında. Özellikle internet üzerinde google servislerini kullanıyorsan. Kullanıcının deneyimi ve bilinçli olması da bu noktada çok önemli. Bana kalırsa uluslararası güvenlik düzeyinde bilgilerin yoksa ve sıradan internet kullanıcısıysan çok da kasmaya gerek yok. En fazla sana uygun reklamları göndermek için senin bilgilerinin peşindeler. Kredi kartını bir sonraki alışverişte kolaylık olsun diye alışveriş sitelerine kaydetme ve alışverişlerinde sanal kredi kartı kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 22 Ekim 2022; 20:53:2 >
  • ilyAK84 kullanıcısına yanıt

Komikmiş...

Her şeyden izole sanırım kullandığın bilgisayar

• ingilizce kurulum oluyor. yalnız bu microsoft'un beta programlarını kullanmamak lazım. beta sürümün sonlanıp, kullanıcıya sunulmasını beklemek daha hayırlı bir iş olur. Microsoft, CCleaner'a benzeyen PC Manager uygulamasını yayınladı 

• Kayıt defteri kayıt temizleme yok sanırım?

• 8.1 ile çalışmıyormuş ccleanera devam.

• Bunun Türkçesi yok mu yav en azından İngilizcesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avardenk kullanıcısına yanıt

Sayfa Çince ama programda İngilizce var.

Bu arada microsoft'un bunu ayrı sunması muhtemelen anti-tekelcilik yasaları ile ilgili. Bir ara explorer için mahkemelerden baya dayak yemişlerdi. Ayrı sunmaları neyse de niye bu kadar geç kaldılar ben esas onu anlamadım. Bir sürü şirket Windows için utilities kodlayıp zengin oldu valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 23 Ekim 2022; 23:43:54 >
  • En son 20K verdiğim laptop yeniyken anakartı arızalandı. Çok da iyiydi ama birkaç sorunla birleşince paraya kıydım Macbook Pro ya geçiş yaptım. Artık bende bir I-müridim. Sırada arka camı ön ekranından 2 kat daha pahalı olan iphone 14 pro almak var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi site linkine tıklayınca çince microsoft safyasına gitti. VPN vb bir şey kullanmıyorum. Ne alaka?

• İyiymiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.