Şimdi Ara

Microsoft, CCleaner'a benzeyen PC Manager uygulamasını yayınladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunuda önce ücretsiz çıkarır diğerler ürünlri gibi paralı yapar sonra.. onun için ücretsiz uygulamalara devam..

• Kopya Windows yakalama aracından başka bir şey degil

• ccleaner tarzı programların bir işe yaradığını görmedim. herhangi bir uninstaller kursanızda bence fazlasıyla yeterli.

• Konu microsoft diye başlayan yorumlar çok komik yok bilgi sızdıracakmışmış yok bilmem ne arkadaş platformu kim üretmiş o platformların kodu kimde hangı programı koyarsan koy istediği bilgiyi alır. Bitti gitti. Linux açık kaynak diye güvenliymişmiş o iş de öyle değil asıl açık kaynak riskli çünkü sistem kodları da nal gibi ortada . Tek farkı linuxta kod incelemesi daha kolay. Sadece hedef kitlenin miktarı linux yaygın olsa windowstan daha çok virüsü olurdu. Yanı linuxta attığın taş kurbağayı ürkütmüyor

• CCleaner kullanan arkadaşlar bence o yazılımın da alternatifine baksınlar. Basında yer alan 'güvenlik açığı' haberleri pek de yabana atılacak türden değil. BleachBit güzel bir alternatif.

• çince siteyi neden veriyorsunuz analayamıyorum

• Güzele benziyor ama Winzortu bırakalı çok oldu  

• Yillardir defender kullandigim icin antivirus kullanmiyorum. Guzelse denenir

• monacomen kullanıcısına yanıt

hocam birde wise care 365 varmış ccleaner alternatifi, daha iyi diyenler var, sizce ccleaner mı wise care 365 mi?

• gidi G kullanıcısına yanıt
    zaten bedava 😉

• Daha beta sürecinde. Fonksiyonları düzgün çalışmıyor. Düzelince tekrar deneriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj rezerve , bı ara deneyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dalga mı geçiyorsun korumuyor koruma 0 bile değil ekside... buda çökertir...

• eriştikleri bilgileri göstersene merak ettim nelermiş... salla salla yaz anca...

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Öbürünü bilmediğim için cc candır

• Edge tarayıcıyı zorlama aracı gibi duruyor.
    CCleaner ile uzaktan akrabalığı bile yok..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.