Dev kanalında olduğum halde bir sıkıntı görmüyorum. Yükleme süresi 20 saniye civarı falan (NVMe SSD). Şunu belirtmek isterim ki, HDD yerine SSD ye geçseniz bile RAM ve CPU kötü olduğu sürece yine darboğaz yaşayacaksınızdır. Şahsi görüşüm majör güncellemeler SSD kullanıcısı için ~10 dakikadan uzun sürmüyorsa sıkıntı yoktur. |
Microsoft, Windows 11'deki güncelleme sözünü tutmadı, kullanıcılar çileden çıktı (2. sayfa)
-
-
Hocam, çok az bir azınlıkta olsa var, içlerinde ssd ya da nvme almaya niyetli olanlar ise memlekette ki son kötü ekonomik durumlar dolayısı ile erteledi, hele bir de asgari ücretle çalışıyorsa..., neticede herkesin gelir durumu aynı değil.
Bunda hayret edilecek bir şey yok.
-
Yükleme hızı kişinin bilgisayar donanımına bağlı olarak değişir.
Nvme ssd olan birisiyle, HDD si olan birisinin yükleme hızı hiç aynı olur mu ?
Ayrıca; internet hızı, işlemci hızı, vb, etkenler de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 25 Şubat 2022; 15:28:02 >
-
Bence servis sağlayıcı sorunu evdeki İnternet alt yapısı yetersizdir ondan bende kullanıyorum hiç te öyle bir şey yok
-
güncelleme yapması dert değil de indirme hızına baktım çok yavaş bazen indiriyor yükleniyor diyor sonra tekrar indirmeye başlıyor orada bir sorun var yükleme hızlı tabi bunda ssd olmasının artısı var hdd varsa değiştirin derim hemen
-
Shitpost diye buna denir.
Windows 10 dahil güncelleme tarafında bir gecikme yaşamadım, defalarca farklı varyasyonlar, sürümler kullandım problem yaşamadım.
Donanım çok önemli, ssd ya da nvme yoksa klasik harddiskler çok sorun çıkarıyor. Problem çıkması da windows kanadında değil cihazın doğasından kaynaklı.
-
bu hep böyle oldu
xp iyidi vista çöp oldu 7 iyidi 8 çöp oldu 10 iyi oldu 11 çöp oldu 12 gelirse o iyi olur windows 11 i hayatta kurmam şu durumda 11.1 gibi 8.1 de yaptıkları gibi bişi gelirse belki
-
Windows dünyanın en iyi işletim sistemidir. Başka hiçbir platformla uğraşmanıza gerek yok. Ne Linux ne BSD ne MacOS ne de başka şeyler varsa onlara gerek yok. Ben PC'de fantezi olsun diye FreeBSD kullanırım hatta sırf BSD çalıştırmak için kasa topladım ama Windows'u kesinlikle küçümsemem ve her zaman benim için 1. işletim sistemidir.. Windows'un o Unix tabanlı çöplere göre bir çok teknik üstünlüğü var.. Bunları buraya saymakla bitiremem.. En azından ekran ölçekleme ve Microsoft'un Clear Type fontları bile benim için Windows'u en üstte konumlandırıyor.. Windows kötü diyenin ya PC'si çöptür ya da internetten virüs kapacak kadar bilgisayarda ne yaptığını bilmiyordur ya da Unix tabanlı saçmalıkları kullanmakla övünen düşük IQ'lu bir ergenustur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermensch24 -- 25 Şubat 2022; 18:40:45 > -
O değilde son güncelleme ile görev çubuğuna hava durumu geliyordu. Yükledim, gelmedi.
Bir de Microsoft'un hava bastığı Android uygulamaları hâlâ gelmedi. Sanırım bu bir balondu.
Microsoft'un böyle saçmalıklarını gördükçe iyi ki 15 liraya birinden satın almışım diyorum. Böyle bir mala 2500 lira verilmez.
-
Aynı şekilde 1500 Mb/s okuyan SSD ile saniyeler içinde yükleme yapıyor. Bide bu hız M2 SSD'ler içerisinde yavaş kalıyor bence.
-
Final sürümü(kararlı sürüm) çıkmamış,hala geliştirilmekte olan bir işletim sistemini kullaniyorsan eğer;
👉 Ewet çileden çıkman gayet normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 27 Şubat 2022; 8:27:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pcie 4.0 m2 ssd kullanan biri olarak,güncellemelerde hiçbir sıkıntı çekmedim.Windows,10 dan itibaren hdd desteğini kesmeliydi,bu kadar yavaş çalışan şeylere kesinlikle işletim sistemi yüklenmemeli,sadece veri depolanmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar demiş eğer bilgisayarınız güçlü değilse (yeni işlemcilere sahip değilse) Windows 11'e geçmeyin diye. TPM gerekçe gösterilmiş. İnsanlar illaki Windows 11'e geçeceğim diye uğraşıyor, daha sonra yavaş çalıştığında işletim sistemini kötülüyor.
8. nesil i5 işlemcili, SSD'li bilgisayar sahibi olarak Windows 11'de güncellemeler belirtilen süreden (5 dakika) daha kısa sürede tamamlanıyor. Benim için çileden çıkma söz konusu değil.
HDD'li veya işlemcisi yeni olmayan bilgisayarınız varsa Windows 11 kullanmayın ya.
-
HDD kullananlarda var muhtemelen sorun ki %100 disk kullanımı sorunu ile beliren yavaşlama windows 10 ile başladı windows 11de de devam ediyor. SSD şart.
-
Yo bende çok hızlı indirip ve kuruyor M2 ssd 16gb ram ryzen 5 3500x takılı Windows 11 çok hızlı ve akıcı aylardır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
-
Güncelleme konusunu adeta cehenneme çeviren Microsoft'a teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X