Şimdi Ara

Microsoft Windows Phone'den Zarar etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gazetevatan.com/windows-phone-aci-sona-yaklasiyor-mu--810961-teknoloji/

Windows Phone Acı Sona Yaklaşıyor mu?

Windows 10 işletim sistemini sunmasına kısa bir süre kalan Microsoft, mobil arenada Windows Mobile 10 adını verdiği yeni bir sürümü sunmaya hazırlanıyor. Diğer yandan bir süre önceki Nokia Mobil bölümünü tonla para akıtmış olan Microsoft’un Lumia satışlarından memnun olmadığı ortada. Şu anda piyasada söz sahibi Apple ve Samsung olunca etkili işletim sistemleri iOS ve Android oluyor. Bu yüzden Microsoft imzalı Windows Phone kullanım oranı hala çok çok düşük. Kullanıcılar sırf bu yüzden Microsoft Lumia modellerini pek tercih etmiyor. Yeniden yapılanma sürecinde online reklam bölümünü de kısa süre önce elden çıkaran Microsoft, son olarak 7800 çalışana yol gösterme kararı aldı ve bunların büyük kısmı Nokia satın almasından sonra firmaya katılanlar. 7.6 milyar dolar masrafa neden olan Nokia satın almasından sonra firma ne zaman kazanç elde edecek merak konusu. Bu hamleden sonra acaba Microsoft ne kadar daha dayanacak ve Windows Phone işletim sistemi üzerinde ısrar edecek deniliyor. Lumia cihazlar ya da Windows Phone işletim sistemi üzerinden zararlar kazanca dönüşmezse bir süre sonra bu bölüm de satılabilir.

beyler android kullansamda windows phone yi her zaman beğenmişimdir ama üzdü bu durum ama microsoft sanırım nokia'nın ahlarını aldı çünkü kökünü kazıdı nokianın nokia mağazalarını kapattı symbian'ı bitirdi ovi store'yi dünyanın ilk uygulama mağazasını kapattı yani diyorlar nokia 2016'da geri dönücek , dönücek ama microsoft herşeyini kapattı zorlu bir dönüş olacak.

ayrıca Microsoftun yerinde olsam hiç uğraşmazdım windows phone la falan gider direk symbian'ı alırdım adını microsoft symbian yapardım zaten uygulama marketi o zamanlar en iyisiydi ovi store daha google play falan yoktu oturmuş bir işletim sistemi bir iki geliştirme ile al sana güzelim işletim sistemi

• Diğer ülkeleri bilmiyorum ama Türkiye'de Microsoft Lumialar mağazalarda bulunmuyor bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aptal haberi daha ne kadar yayinlayacaklar merak ediyorum

• w10 ile mobil sektorü değişecek. adamlar pis geliyor. uygulamalar düzelsin yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün aynı b**un mavisini, sarısını, lacivertini görür olduk artık sayenizde Tamam anladık Batmasını istiyorsunuz ama yeter artık.
  • W10 çıkana kadar böyle haberler devam eder ama gerçeklik payı da var inkar etmeye gerek yok işler şu ana kadar iyi gitmiyor.
    Rekabet anlamında 3. İşletim sistemi kötü olmaz ama hala bu seviyeye gelemedi çok yavaş geliştiği için herkes sitem ediyor.
    Wp8 ile Nokia telefonlar bir an parladı ve benim gibi çoğu kişi Nokia ya güvenip aldı gelişir daha yeni dediler ama 2,3 yıl boyunca bu kadar yavaş gelişeceğini kimse tahmin edemezdi herhalde en azından ben de öyle düşünmüştüm.
    Batmasını istemiyorum ama o kadar para verip karşılığını alamamak sinirlendiriyor insanı. Para kolay kazanılmıyorki beğenmediğimiz zaman yeni telefon alalım

• Burda ne orijnal kaynak ne de sağlam bilgi yok microsoft cephesinden alakalı değil bile. Yalanlıyor.
    Şu bölümde zarar zarar zarar kelimeleri duymaktan bıktım olum.
    Bakın 7800 kişiyi mobil bölümünden işten çıkarttılar. Süreç daha hızlı işleyecek ve daha farklı windowslu cep markaları gelecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows Mobile sanmışlar

• bu tür haberlerle lumia alacakları caydırıyorlar hanerin gerçeklik payı şüpheli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

havuz medyasının mide kaldırmayan 3 yaşındaki editörlerinin hazırladığı ucuz kalitesiz yorum bile yapmaya değmeyecek basit ve ucuz haber paçavralarına bakarak Microsoft un zarar ettiği konusunda çıkan saçmalıklardan bıktık.

Haber Wired dergisinin analizi. İlginç tespitler var, orijinal link aşağıda. 7,800 yeni işten atma ve 7.6 milyar Dolar zarar, Microsoft gibi en büyük firmalardan birisi için bile sıkıntılı bir tablo...

http://www.wired.com/2015/07/windows-lost-smartphones/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancez -- 10 Temmuz 2015; 23:45:15 >

• phone gidiyor mobile geliyor o kadar. Sürekli zarar diyenlerin ağzına yumruğu vurduğum gibi kırarım ha.
  • hakancez H kullanıcısına yanıt
    haber kaynağının yabancı olması havuz medyası olduğunu değiştirmez.bunlar hep MS düşmanı 3-5 küçük paçavra.MS asla çıkmayacak akıllı telefon piyasasından şunu herkes KAFASINA SOKSUNN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancez

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

havuz medyasının mide kaldırmayan 3 yaşındaki editörlerinin hazırladığı ucuz kalitesiz yorum bile yapmaya değmeyecek basit ve ucuz haber paçavralarına bakarak Microsoft un zarar ettiği konusunda çıkan saçmalıklardan bıktık.

Haber Wired dergisinin analizi. İlginç tespitler var, orijinal link aşağıda. 7,800 yeni işten atma ve 7.6 milyar Dolar zarar, Microsoft gibi en büyük firmalardan birisi için bile sıkıntılı bir tablo...

http://www.wired.com/2015/07/windows-lost-smartphones/

Başlığı okuduğuna emin misin? "It's Wrong"

• Nokia herşeye rağmen gayet iyi gidiyordu. MS ile anlaşmasa çok iyi sonuçla ortaya koyabilirdi.
  • Telefon üretimini bırakmıyoruz ancak strateji değiştiriyoruz diye açıklıyor, Satya Nadella... Makale de çok vurucu noktalar var...

Muhtemelen merakla beklediğim Compendium büyük ölçüde tasfiye edilecek gibi. Çok yazık oldu benim açımdan, çok işimi görecek bir özellikti... Çok sınırlı bir destek olacak gibi gözüküyor. Ne yazık ki Windows Mobile tarafında 2000'lerde yaşadığımız "kazık" anlaşılan tekrar edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancez -- 11 Temmuz 2015; 13:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Nokia herşeye rağmen gayet iyi gidiyordu. MS ile anlaşmasa çok iyi sonuçla ortaya koyabilirdi.

+1

• Lumia aldık gelecek vaad ediyor diye ama hala bekliyoruz. Böyle haberlerin umarım aslı yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.