Şimdi Ara

Microsoft Windows XP/2003/NT/2000 Hack (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bir Uyari daha benden muhtemelen 5000. Portunuz aciktir Eger Acikca hemen kapatin!

Ilgili Sayfa:

http://grc.com/unpnp/unpnp.htm

Download:

http://grc.com/files/unpnp.exe

Calistirip bu programi Disable ye basin kendi otomatik yapacaktir ve 5000. portunuzu kapayip trojan/larin buradan girmesini kesinlik ile engelleyecektir.

Nereden Biliyorum ? (Ben bilirim) [evlol]

Az Once test ettim cunku [cop] :)

• yaw abi hep windenki hatalardan bahsediyos da şu linux denilen beleş işletim sisteminde hiç mi hata yok?eğer yoksa kuralım yaw oyun da oynayabiliyosak.mesela salak salak mavi ekranlar çıkartmıyosa sürücüleri şak diye tanıyosa.oyunları da performans değişikliği olmadan oynatıyorsa gidip suse linux 8.1i alıyorum
  • Hata yok derken ? Guvenlik aciklarindan bahsediyorsan yok sayilir hele Turkiyede birinin Linux isletim sistemini hacklemek icin ugrasmasi deyimini duymadim daha en azindan yapan yok ;)))

Oyun oynama problemi var mesela tum oyunlari oynayamazsin ama SOF2 gibi ve diger yeni oyunlari oynarsin hehe mavi ekran yok :) Taniyor.. Oyunlarda daha hizli diyebilirim

Suse alma derim ama ;))

Alacaksan Redhat falan al Multimedia islemlerin icin
    Ama Benim tavsiyem yinede bir makinayi linux kurman onun arkasinda bir windows makinan olmasi o da sunun icin :

Linux seni korur, windows dada trojan bile yuklesen birsey olmaz + Oyunlarini oynarsin rahatca

Linux icin biliyorsun 150Mhz lik bir bilgisayar yeterli :)

• ben de 5600den yapılan bir ping ile sistemin kilitlenebildiğini duydum ama doğruluğu hakkında bir fikrim yok açıkçası.
  • Ddos attacktir o supersonic,

Ama sanirim bu Acik sende de var az once Pagan uzerinde test ettim oldu [evlol][cop]

Sende onlemini alsan bence fena olmaz :)
  • Yaw Magic kokuttun beni haaa :)
    neydi o ole :)))
    neyse neler yaptıgımı gormussundur bılgısayarda kimseye soleme hişhttt:)
    en iisi 98'e donmek galıba bu durumda bu ne boyle elek gıbı oldu xp.
  • hehehe :)))

Merak etme dedim ama [evlol][cop]

hehe ok

98 Cok daha Kotu Pagan Soylemedi deme :)) Ondada NetBIOS aciklari var lamerler beklemeden iceri giriyorlar hazir programlar ile :)
  • hehe Real da kurbanim oldu vah vahh [evlol][cop]

Real, o kadar dosya/directory cok sana o yasta :)))) [evlol]
  • Yaw zaten ıkı gundur olaganustu durumlar yasıyorum bılgısayrla :9
    monıtor bozuldu
    dun kablomodem'ın adaptoru yandı serwıs geldı yaptı modemı tekrar taktılar ve ne gorıyım suanda hala 100k ıle cekıyorum bır 64k kullanıcısı olarak:)
    haber vermeyeı dusunuyorum ama bı yerdede haber vermeseeemmı dıyorum:)
    nese konuyu dagıtmıyalım
  • YA HOCAM SEN BANA İP'M DEN MESAJ ATTIM SMSS.exe bende de var nolcak şimdi :)) (caps açık kalmış özür)
  • Bosver verme haber doya doya kullan [cop]
  • Hehe Gunaydin Real [evlol]

Mucx Mucx olacak o kadar dosyayi ne yapiyorsun sen bakayim C:\ de :)) [:P]

Valla Cocuklar Sonuc olarak Cozum bulamadim simdilik herkes bildigini yada buldugunu yada sorularini yazsin heralde buluruz bir cozum
  • ya hocam bi daha mesaj atsana bvana :P ya harbiden napacaz [oo][bandaj]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />Hehe Gunaydin Real [evlol]

Mucx Mucx olacak o kadar dosyayi ne yapiyorsun sen bakayim C:\ de :)) [:P]

Valla Cocuklar Sonuc olarak Cozum bulamadim simdilik herkes bildigini yada buldugunu yada sorularini yazsin heralde buluruz bir cozum
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>neler var söyle o zaman :)))
  • CTRL ALT DEL yap bakalim smss.exe ve csrss.exe disinda baska neler var ? + ms dos da netstat -an yazip buraya pastele bakalim
  • pastelenmiyo msdostan :))

taskmngr.exe
    wuauclt.exe
    iexplore.exe
    icq.exe
    icqlite.exe
    istsvc.exe
    winampa.exe
    explorer.exe
    devldr32.exe
    svchost.exe
    apache.exe
    nvsvc32.exe
    mdm.exe
    inetinfo.exe
    spoolsv.exe
    svchost.exe
    smc.exe
    lsass.exe
    services.exe
    winlogon.exe
    csrss.exe
    smss.exe
    msnmngr.exe
    vplus.exe
    hpztsb04.exe
    system
    sistem boşta işlemi
  • hmm smss.exe/ csrss.exe yine + 2 tane svchost :))

Ilginc acikcasi ben bu solucani bir turlu cozemedim [cop]
  • " If certain combinations of special "whitespace" characters followed by "backspace" characters are output in high-level console I/O, a user could successfully crash a Windows NT, 2000, or XP system. "

benim de son zamanlarda saniye başı windows çökmeye başladı ve garip garip şeyler oluyordu, görünüşe bakılısa benim bilgisayar çoktan halka açılmış [krl]

unplug n'pray (ne isim be :) ) kurdum, bir bak bakayım bende açık varmı :) ?
  • svchost 2 tane değil ki :) 7 tane svchost var 2 tanesini yazmışım
  • hehe Dedigim gibi

Yalniz unplug n`pray 5000. portu kapatti ve smss.exe/csrss.exe ninde portu kayboldu bende 1 saaten beri izliyorumda yok oldular..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.