Şimdi Ara

Microsoft Windows XP/2003/NT/2000 Hack (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalniz 5000. port zaten Trojan icin kullaniliyormus beyler :

Sockets de Troie bunun gibi 4-5 tane trojan icin kullaniliyor, yani bir lamer gelip SchoolBus i yada netbus / sub7 i yuklese sonrada port kismina 5000 yazip sizin IP nizi yazsa sizin bilgisayariniz elden gitti.. [cop]

Hehe yavas yavas gelisme var [evlol] Ha gayret yok edicez bu solucani Donanimhaber olarak [evlol][evlol][cop]
  • hoca icq ya gelsene bi yaw :)) rahat rahat konuşalım :) hem verirsin şu autherize i..
  • hehe ICQ kurulu degil ki + Sifremi hatirlamiyorum bile Kurarim bu hafta ICQ yu no panic

Buradan konus canim pm yi icat ettim onun icin [evlol][cop]
  • güzel :)
    aslında bu dial up kullanıcıları fazla etkilemez, sonuçta 5kb den daha hızlı upload yapılamadığı için dosya çalınma riski düşük, ama koblu cular dikkat etse iyi olur.

bu arada microst ta in cin top oynuyor galiba, daha düzeltemediklerine göre ayvayı yedik, tabii adamalr longhorn nan uğraşmak zorunda, onu çıkarıp para yapacaklar, Bill Gates de para yok da :).
  • hehe yoksa hacklediler mi [evlol] mailine istetsene yaw :) hem 48 hane şifre koyarsan olacağı budur işte :))) ya da ben sana şifre vereyim :P
  • Crazy ,

Bu solucan 16 July de yani aylar once piyasaya cikmis ve Microsoft kilini bile kipirdatmamis daha ne diyeyim yani [cop]

Ancak Microsucks! diyebilirim o kadar [evlol]

Tek Longhorn mu ki ? 4 Yeni Isletim sistemi geliyor :) Neptun/ Chicago gibi :) Ama hepside ayni tas ayni hamam [evlol] Guvenlik 0! [cop]

Valla beyler yukleyin bence unplug n'pray i :)
  • "hehe yoksa hacklediler mi"

Muahahah gorsemde inanmam [evlol]

yok o sorun degilde acikcasi hangi mail`e kaydettigimi unuttum .dat dosyasi file serverlarimdan birinde ama hangisinde bilmiyorum bu hafta arayip bulacagim iste
  • orkungider@donanimhaber.com u dene :)) pm öyle gozüküyodu bi aralar :))
  • yok o degil onu kaldirali .donanimhaber.com dan 4 ay oluyor eski yani o
  • en iyisi bilgisayar hem windows hem linux yüklemek lazım artık, internete gireceğimizde lindows (bir windows bir linux ,aklımız karışmaz geçişlerde) kullanırız.
  • ehe dene o zaman maillerini :)) güvenlik diye şifreni unuttun ehuheu
  • Cok haklisin Crazy_warrior aynen katiliyorum ..

Eger herhangi bir yardima ihtiyaciniz olursa tik tik Magic [cop]

--

Real,

Valla istesemde hatirlayamam 78`in uzerinde mail`im var bakacam artik .dat dan :)
  • [Deleted by Admins]
  • hehe :)) 2002a kullanıyosan kolay, ama 2003a ve lite yi çözen program görmedim :))
  • hahahaha :)))))

ROMANART,

Bunlar dedigin bir grup degil bir solucan ve suan a kadar kisisel olarak tam 248 Arkadasimdan Kablonet kullanicisi olan Turkiyeden mail geldi hacklendik diye ;) ..

+

Buradaki arkadaslar var + Uzerlerinde de denedim bende basta olmaz diyordum ama oldu

Olmaz diye birsey yok sonucta [cop] ..
  • [Deleted by Admins]
  • Var Merak etme [evlol]
  • hehe Ya Ozel Bilgilerinin guvenligi ? + Ozel Dosyalarin ? Maillerin ? Baglanti + Cookie lerin calinsada mi korkmamaya devam edeceksin ? [evlol][cop]
  • ben bir restart atip geleyim. [evlol]
  • [cop]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.