Şimdi Ara

Microsoft Windows XP/2003/NT/2000 Hack (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vallahi bisi anladiysam arap oliym auhe
  • eheuheh

ben burada ME kullanıcısı olarak manyak şanslı durumdayım ;)

Tabi ME kullanıcısı olmakla bitmiyor iş, şimdi magiç der ki, "9x/ME'ye daha kolay girilir."

OOOOOOONK!
    Bir noktayı unuttunuz: GPRS! :D GPRS ile bağlananlara bu olay yapılamıyor. çunku ip net üzerinde gözükmüyor. tek noktadan çıkış yapılıyor anladığım kadarıylan.

İSTEYENE ip adresimi vereyim, istediniz trojan programını yükliim :) ama yok. çok denedim, olmuyor.
  • GPRS bağlantısımı [lamer] , o insanı kahrettiği gibi virüs ve trojanlarıda kahrından öldürü [evlol]
  • Evet yaw ben de o yüzden hiç kafama takmıyorum bu olayları.
    Eleman girdi diyelim tam bi işlem yapacak, ben bu arada çoktaan reset çekmiş olurum telefona MUHAHA
  • zaten girmesi bile çok düşük bi ihtimal :D
    girse bile "ulan adam herhalde saç teli ile bağlanıyo" falan der zıçim böle işe, başka hacklenecek adam mı yok ya die geçer bir sonraki kurbaneyy:)
  • dogukan,

Kafaya koyan yapar, GPRS den de olsa sonucta internete baglaniyorsun ;)
  • Yok hocam sana katılmıyorum.
    Talsim GRPS bağlantısını görmeden konuşma derim [evlol]
  • 9 yıldır bilgisayar kullanıyorum ne trojenle girdilernede başka yolla nede bi virüs makinamı cökertti taaaki geçen çumartesi güznü Magic arkadaşındedği başıma geldi gerçi bu olaydan şimdi haberim oldu Bende ADSL var DC++ dan Divx indiriyom falanda filan onun için firewall ımı kapatıyorum DC++ search ve downloandı kestiği için firewall ım NeoWAtch Babadır baaba :)))
    nneyse ben Prienc Of parsia Oynuyorudum Birde yukardan Yeşil yazılar görüldü oyunun arkasından ynai görülüp cıkıyorddu bende sandimki oyunun kodları filan BUg var oyunda neyse oyanama başladım daha sonra biice dikkat ettikten osnra bi baktim Bi msj Aramızda geçen konuşmayı aynen yazıyorm
    Hacker:oyununu böldüğüm için özürdilerim
    Kurban:anaaaaaaa lan noluyoook len Ben osırda Firewallımı acmaya calışıyorum ama bizim adam Firewalıı ne ettiyse iptal etmiş Hata pccillin fire wallı bile aktif hale getiremiyon
    Hacker:yok bişey korkma makinanan zarar vermedim
    Hacekr:makinanda öenmli bilgiler(160Gb Bİ arşivim var)başkası olsa silerdi dikkat et
    Kurban:yaa nasıl girdin
    Hacker:soylemem
    Kurban :Şimdiye kadar bilgisayarıma giren ilk kişisin tebrik ederim
    HAcker:sağol :)
    Kurban:Nasıl girdin soylesene(bu arada TAskmager filan iptal yani hiç bir şey yapamıyorsun)
    Hacker:gitmem lazım
    Kurban:yaaa nasıl girdin(ben bu arada adamın ip sini aldım bizde bu işlerde kötü değiliz ama yedik zokayı :((( )
    HAcker:bye
    Kurban:bye
    SOnra bi kaç windos mmss den msj salladı ve gitti ben 10 fakika makinanın başında apışıp kaldım Hacker denen arkadaşl nasıl Yaptığını İnternet sitesinden acıklayacağınıda söyledi?????????
    sonra yeni bir windows ve Duble Firewall Kurdum ŞŞu an 5000 port kaapalı ama o EXE var calışıyor ama %0 lar yani izledim hiç aktif olmadılar neyse.
    ARTIK BAKİRE değil eugh eugh :)))

• magic, tamam 5000. portu kapattık, smss ile csrss artık çıkmıyor. Ancak bu svchost 11 - 12 civarında porttan çıkış yapıyor gözüküyor. Svchost u nasıl iptal ederiz ?
  • valla Magic, ben ne kadar denediysem giremedim bilgisayarıma :P
    burdan açtım, ne kadar trojanın server dosyası varsa yükledim kendime, sonra gittim intırnet kahveden remotelemeye çalıştım, IP'i bulamıyor. yok öle bi ip diyor. ping atıyosun whois çekiyosun, yok! :D winamp server açıyorsun mesela, cannot see your machine on Internet filan saçmalıyor. Bu GPRS böle bişi.
  • mewluth,

Yavas olabilir o farkli ama tek bir islemde senin bilgisayarina girmeden bilgisayarini cokertebilinir

--

Naughty,

Yemissin trojani :)

--

svchost u kapatamazsin idiz :) Windows un ozelligi iste [evlol]

--

dogukan,

hehe Niyet senin makinana girmek degil ki ? Senin makinana zarar vermek ;) Internete ciktiginda IP aliyorsun , o IP `ye Ddos Attack yada bir kac winxp / Ie.6 *ploit`i kullanilsa makinani tekrar acamazsin bile [evlol] :)
  • Ben programı yükledim ve 5000. portu kapattım fakat
    dosyalar halan faal. Nedir bunun çaresi nası kapıcaz bunları?
  • sie
  • magic usta,
    "Aç adama balık vereceğine, balık tutmayı öğret" diye bir söz var ya,
    Şimdi diyorum ki:
    portları izleyip, hangi portun illegal olarak kullanıldığını nasıl anlarız ?
    Yani balık tutmayı öğretirmisin ? =)))
  • Satyr,

Maalesef onlari deaktif edemezsin cunku Windows un kendi programlari :)

--

idiz,

TCP View programi var google da arat bulursun :) yada Outpost Firewall kur oradan da izleyebilirsin yada olmadi en son secenek acacaksin ms dos u saniyede bir netstat yazip duracaksin [evlol][:P]
  • Linux 'te de SSH aciklari falan var. Acik sayisi Windows'tan cok daha az. Dunyada Windows'lu PC Linux'lulardan epey fazla oldugundan ve Windows'u hacklemekle Linux'u hacklemek arasindaki fark oyuncak araba ve gercek araba kullanmak arasindaki farka benzediginden daha cok Windoz'lar hackleniyor.
    NOT : Hacklemek exploit etmek (acik kullanmak) manasinda kullanilmistir. Hakiki hacker bole seylerle ugrasmaz.
  • leonheart,

Linux da SSH aciklari mi var ? Olabilir ciktigindan bir kac saat sonra fix ediliyor bu baska konu + herkes SSH kullanmiyor ;)

--

Results : Linux rulz ;)
  • pasam,linuxun viruslerden cok etkilenmemesi cok fazla guvenli olmasımı yoksa dunyada cok fazla(windowsa gore)kullanılmamasımıdır?
    bildigim kadarıyla bu hacker ahalisinin maksadı adını duyurmak.macintoshda da cok fazla virusun olmamasından ovunurler mac kullanıcıları ama durum tam tersi olsaydı yani dunyanın yuzde doksanına yakını linux(veya macos)kullanmıs olsaydı daha mı guvenli olurdu internet ortamı?
    bu mevzuyu biraz acıklarmısınız...
  • linux`un viruslerden etkilenmemesi ve cok fazla guvenli olmasi.
  • Boşver onları 7 kur keyfine bak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.