Şimdi Ara

Microsoft Windows XP/2003/NT/2000 Hack (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda herşey iyi güzel, 5000.portu kapattım ama hala güvendemiyim veya güvendemiyiz. HAYIR! o halde magic abimizden birşey rica etsem. bize sticky bir topik açsa ve orada windows önüne linux bir makina nasıl koyulacağını yazsa, linux sürümünde nasıl ip routing yapılacağını, firewall'u nasıl kullanacağımızı, nasıl port açıp kapatacağımızı yazsa... bizde uygulasak, güvende yaşasak... o da bizim hayır dualarımızı alsa ne iyi olur dimi???
  • ehuehu ben demiştim kaspersky halleder diye neyse daha uzun yazamıyorum hdd bozuldu kafedeyim :P
  • desenturk,

Eger Istek olursa onun hakkinda ben size Dokuman Sitesi bile acarim Turkce dilinde ? [cop]
  • abi boşver sen onu da bana o programı yolla :p
  • Yaw magic istek var olmaz olurmu siteye gerek yok sen bıze sole forumda bısıler yazsan daha mütevazi bir sekılde o bıle yeter:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />Eger Istek olursa onun hakkinda ben size Dokuman Sitesi bile acarim Turkce dilinde ? [cop]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

magic [cop]HOSTING[cop] işi noldu? [arindr]
    beklemedeyiz de onun için sordum ...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />desenturk,

Eger Istek olursa onun hakkinda ben size Dokuman Sitesi bile acarim Turkce dilinde ? [cop]

valla türkçe ingilizce fark etmez, yeterki böyle birşey yapılsın.
  • Pagan,

Forumda Direk ayni konuya olursa bu sefer ayip olur onun icin sade bir doc. sitesi acarim oradan yayinlarim dedim

--

Crazy ,

2-3 Hafta icinde o da hazir [cop]

--

desenturk,

Yapilacak
  • hoca bana da cevap yaz :)) linki pm at yeter :)
  • csrss.exe var ayrıca yanında 4 tane svchost.exe te var bunlara hal bir yama falan çıkmadımı?
    <br />Evet beyler bir aciklamada benden ,

Csrss.exe Islemci ve Ram kullanimini %100 yapiyor smss.exe de disaridan bilgisayara girilmesini sagliyor .. Her sekilde

"Çözüm:
    Henüz bir yama çıkmadı. "

Hangi programla bakarsam bakayım,benim işlemci kullanımı hep yüzde 40-50'lerde geziyor,işlemci P4 1.7,ram 128.İşletim sistemi ME,98 ve XP'de böyle birşeyle karşılaşmamıştım.ME'yi ilk kurduğum zamanlar olmuyor,ama daha sonra nasıl oluyorsa çıkıyor böyle birşey.Bunlardan mı oluyor acep?[:(!]
  • Aslında çözüm AmigaOS 3.9 .. Çünkü inen dosyalar her boka sataşamaz,sistemi kurcalayamaz Çünkü ayrı partitionda.. ve sistem farklı.. ve herşey failsafe gibi elinin altında. bir yamuğu hemen görebiliyorsun.. Ağ monitorleri hangi networke ne aktarıldığını anında tesbit ediyor.. Miami Amirc clientin özelliklerinden görüyordum..

Linux'a bile virus var.. onda da kurtuluş yok.. Bence adamlar bunu sektörü canlandırmak ve utilleri daha çok sattırmak için yapıyorlar.. Çünkü heryerde bu pisliklerin sayısı artmaya başladı.. Malum CIH'ı yazan çocuğu Symantec hemen program koordinatörü yapmıştı.. İnadına Korsan!! Donanımlarımızın standardını pic etseniz de avretimizi ifşa edip şantaj yapsanız da..
  • yaw 5000 i portu kapattıkta benim avg antivirus işe yararmıki??? [dntw]
  • ben mecikten şikayetçiyim benide izliyor Özel yaşam gzliliği var kardeşim [:(!]
  • [bgdnc2]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ReaL</i>
    <br />hehe :)) 2002a kullanıyosan kolay, ama 2003a ve lite yi çözen program görmedim :))

dostum istersen programlari yollayabilirim. sadece 20 kb zaten
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hackerteam06</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ReaL</i>
    <br />hehe :)) 2002a kullanıyosan kolay, ama 2003a ve lite yi çözen program görmedim :))

dostum istersen programlari yollayabilirim. sadece 20 kb zaten

bu konularda, UzMaN gorunuyorsun hocam. [evlol] bir ara bizim forumda bir UzMaN uyemiz daha vardi. [krl]

• MagicDeath hocam ;

Bendede var o csmss.exe midir nedir bide cssrr.eexe boyle biside var
    yahu bunu nasıl cozecem pm atar mısın program linklerini felan
    ey vallah saaolllll.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Personal Komputer</i>
    MagicDeath hocam ;

Bendede var o csmss.exe midir nedir bide cssrr.eexe boyle biside var
    yahu bunu nasıl cozecem pm atar mısın program linklerini felan
    ey vallah saaolllll.

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />Beyler Bir Uyari daha benden muhtemelen 5000. Portunuz aciktir Eger Acikca hemen kapatin!

Ilgili Sayfa:

http://grc.com/unpnp/unpnp.htm

Download:

http://grc.com/files/unpnp.exe

Calistirip bu programi Disable ye basin kendi otomatik yapacaktir ve 5000. portunuzu kapayip trojan/larin buradan girmesini kesinlik ile engelleyecektir.

Nereden Biliyorum ? (Ben bilirim) [evlol]

Az Once test ettim cunku [cop] :)

• ya arkadaşlar bu meret benimde başımda, yalnız bir şeye dikkat ettim. CTRL+ALT+DEL. e bastığım anda CPU kullanımı % 100 e çıkıyor, sonra düşüyor. Ama benim bilgisayar bayağı yavaşladı.
    Bir hafta kadar önce bilgisayar sapıtmaya başladı. Virüs tarama falan yaptım ama bir şey bulamadım. Artık hiç bir şey yapamayınca C' ye format çektim. İnternete girmeden CPU kullanımı yine de % 100 lere çıkıyordu. Acaba bu solucanlar harddiskin diğer bölümlerine bulaşmış olabilirler mi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.